forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 los, zao , moderator
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 24

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 27/01/2012 : 19:23:20  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by Zagor12

quote:
Originally posted by mamlaz

to sto si clan foruma ne znaci da imas pravo glasa:)

Vidi, vidi... Znači, samo odabrani krug smije glasati.

Ti ne,maloljetan si
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 27/01/2012 : 19:26:38  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by tinton

Isprike.

ma zajebavam. sta se odmah ljutis:( isprika tebi.

Ma ne ljutim se, samo nisam shvatio

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 27/01/2012 : 19:26:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
quote:
Originally posted by wele

quote:

quote:

Ti ne,maloljetan si

Diskriminacija.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7858 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 27/01/2012 : 19:27:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
quote:
Globinja ne dirati nikako,on ne gleda ni po babu ni po stricevima,svima dijeli jednako.

Ova ti je dobra.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21319 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 27/01/2012 : 20:20:00  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Moj predlog za moderatore za "dvonedeljni test":
teller
Sawitch
1Euro
jaki
mr.bushido

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 27/01/2012 20:28:40
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 27/01/2012 : 20:32:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
valjda se salis sa nekima anto!?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21319 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 27/01/2012 : 20:34:30  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Ne šalim se - sve su ovo legende ovog foruma, svako na svoj način.
Voleo bih da vidim kako bi forum funkcionisao sa ovim momcima kao moderatorima

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 27/01/2012 : 20:40:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
legende ok, ali kao modovi?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21319 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 27/01/2012 : 20:49:07  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Pa ko može da zna kako bi se oni ponašali kao modovi??
Možda bi se uozbiljili, možda prozlili,možda bi pokazali neko drugo ili treće lice.

Ovo nema veze sa njima - svima nama je lako da krivimo i osuđujemo modove za njihovo ponašanje/greške ili ispravna postupanja.Ali stavimo se u njihovu poziciju.
Mi se često ponašamo ka razuzdana banda, svađamo se, vređamo, potežemo politička/verska pitanja i tu ulećemo u vatru - ma ko tu da uvek ispravno i pravedno postupi.Ja lično jako teško, i zato nikad ne bih voleo biti moderator.
Svaka čast ovim momcima.Je l oni uopšte primaju neku platu za ovo modovanje?Ili dobijaju po neku Fibricu kao naknadu?

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12761 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 27/01/2012 : 22:20:21  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Moderatori? Uopće ih ne primjećujem.
Ne znam samo kako neko ima živaca raditi njihov posao.

Have mercy
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 27/01/2012 : 22:35:27  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Ja sam odavno govorio da treba uvesti jednog supermoderatora koji bi doneo konacnu presudu oko necijeg izbacivanja.Samo zbog toga da bi izbaceni koji misle da su nepravedno izbaceni imali neku sansu da ne budu izbaceni.Mislim sta ovako,dodje moderator koji je mozda malo nervozan,izbaci nekog bez nekog razloga i nikom nista.Po meni cista diktatura.Znaci supermoderator koji nece moci da izbacuje vec samo da pomiluje nekog ako nema razloga za izbacivanje.Ili da forumasi izglasaju trojicu koji ce izglasati da li neko da bude ili ne bude izbacen.
Znaci npr.mene izbaci recimo Mladjo i ja mislim da sam nepravedno izbacen.Javim supermoderatoru da me ovaj izbacio i supermoderator donese odluku da li sam izbacen po propisu.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40537 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/01/2012 : 22:40:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Dajte mi da moderiram i da zavedem red! :-) Ali samo sport i svastara.. :-)

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 27/01/2012 : 22:41:53  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Ti ne,maloljetan si

Diskriminacija.

Pa ti stavljaj crnca za avatara.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40537 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/01/2012 : 22:43:20  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Inace kada kazem da neko nije za moderatora, ne znaci da je los covek i da ga mrzim.. Ocenjujem iskljucivo moderiranje.. Globinjo najbolji, Hanter ga skoro stigao, King neprimetan, nit ostro sece ali ni ne kiksa, Ultras tu i tamo ali vise nije za moderatora nego sto jeste, Mladjo je ubedljivo najlosiji moderator..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 27/01/2012 : 22:43:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message

quote:
mamlaz
mislim da su moderatori ok.

quote:
1Euro
Ma moderatori su ok

quote:
Mali_Mate

Pih, najveca greska moderatora je sto se objasnjavaju s narodom
Izbaci i tjeraj dalje

quote:
jaki
da nema nas ne bi bilo ni moderatora

quote:
CAGLIOSTRO13
svaka cast ljudima kojima se uopce da bit moderator

quote:
anto
Svaka čast ovim momcima.Je l oni uopšte primaju neku platu za ovo modovanje?Ili dobijaju po neku Fibricu kao naknadu?

quote:
izivko
Moderatori? Uopće ih ne primjećujem.
Ne znam samo kako neko ima živaca raditi njihov posao.

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 27/01/2012 : 23:01:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message
Mislim da ovo neće piti vode, naša izjašnjavanja u vezi moderatora. Posao moderatora nije ni malo lagan i svaka čast ovim momcima na dosadašnjem radu, ima nas svakakvih na forumu i treba izaći na kraj sa svima. Svi su mi ok, možda najbolji Globinjo, a najlošiji je onaj što me pet puta izbacio bez prethodne najave (u par slučajeva, ne uvijek da ću biti izbačen). Neka se sam prepozna i mislim da (možda kao čovjek nije loš, ne znam )za moderatora nije sigurno.

C'est la vie...
https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/

Edited by - all_ba on 27/01/2012 23:06:16
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 27/01/2012 : 23:22:34  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
modaratori bi se barem trebali dogovorit ko će kojim rejonom vladat, a ovako jedan drugume ruše ugled i autoritet...

recimo globinjo ne jebe ni markosa pet posto al se njegova reč poštuje, barem do uskrsa...

dok se mlađo mora otvoreno dodvoravati markosu

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27117 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 27/01/2012 : 23:43:30  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
quote:
Originally posted by anto

Moj predlog za moderatore za "dvonedeljni test":
teller
Sawitch
1Euro
jaki
mr.bushido

kolka je plaća?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8588 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 28/01/2012 : 00:14:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

Ma moderatori su ok, jedino Manhunter je loš moderator.
Mislim da bi trebalo Manhuntera smjeniti, a na njegovo mesto postaviti recimo Obi-wan-a.

Čekaj ti se sad zajebavaš il šta??
Manhunter ti je jedini od moderatora držao štangu po pitanju tvojih notorno glupih topika i ti ga unatoč tome sad prozivaš???
Ajde ajde Euro,kad si već i dalje u Svaštari (di ti je i mjesto) vrati se natrag igranju rendžera, gladijatora, svodnika il koju već ulogu imaš ovaj tjedan, vidiš da se ovdje veliki stričeki razgovaraju...

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.

Edited by - paro on 28/01/2012 00:25:15
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 28/01/2012 : 02:03:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Dajte mi da moderiram i da zavedem red! :-) Ali samo sport i svastara.. :-)

Po treći put ponavljam, dajte nam sawitcha!!!

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 28/01/2012 : 07:13:12  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Moderatori su odlicni, nemam primedbe ni na koga, a ujedno me i ne zanimaju. Ne obracam paznju na njih.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13491 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 28/01/2012 : 09:28:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Jedine zamerke su mi za Ultrasa i Globinja, ali isključivo za sportski deo.
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 28/01/2012 : 09:57:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
Ja nemam nekih previse zamjerki na rad moderatora...mozda nekad neko od njih i pogrijesi prilikom izbacivanja ali tko vjeruje sem Sawitcha da ne bi grijesio i da bi bio bolji moderator
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 28/01/2012 : 11:27:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Moderatori odlični.
S obzirom da su to ipak samo ljudi, griješe vrlo malo. Ne vjerujem da bi na cijelom forumu našli još 6-7 ljudi koji bi to obavljali ovako dobro.
Morate shvatiti da nas je ovdje puno, a sto ljudi - sto ćudi. Nije njima uvijek lako svima ugoditi i napraviti pravdu za sve.
Ako vas i oštete, nemojte podjebavati i kukati godinama i biti nevaljalo dijete.
Ja bih im ljudski poslao mail i napisao: Smatram da se nisi pravilno ponio prema meni, zaboravit ćemo to i idemo dalje kao ljudi i prijatelji . I kraj priče. Nisu oni nepogriješivi već se moraju tako ponašati jer to položaj moderatora diktira. Pa nema potrebe da im otežavamo u poslu da učine ovaj naš forum što ugodnijim mjestom za sve nas...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 28/01/2012 11:28:36
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 28/01/2012 : 11:37:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Još jedna stvar. Ponos...
Jedno vrijeme sam razmišljao ovako. Ako me kazne (banuju na par dana), neću se nikada vratiti jer ja ne radim stvari koje zaslužuju ban, uvijek pod kontrolom i uvijek ispod one nevidljive crte koja razdvaja dozvoljeno od pretjeranog.
Neki ljudi su upravo to napravili (sjetite se prozirne senke).
Sada shvatam da je to najobičnija glupost. Dići ruke od nečega što voliš samo zato što se nekome drugome učinilo da si malo pretjerao u svojoj strasti. Get a life... Kasnije taj moderator može i shvatiti da je pogriješio, no ne smije priznati jer taj znak slabosti ne ide dobro uz moderatorsku dužnost (kao što rekoh, moderatori su ljudi, a ne supermoćnanepogrešiva računala). Tako da to sve zajedno ne treba uzimati previše k srcu (ja sam također vrlo osjetljiva osoba i sve što se dešava oko mene doživljavam vrlo osobno). No ne treba odmah eksplodirati već malo prožvakati pa onda odreagirati glavom...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page
Page: of 24 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000