Author |
Topic |
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 28/01/2012 : 12:47:57
|
quote: Zagor12 Rekao je Almir da će možda još započeti ediciju sa novijim brojevima Zagora :D
Ispravna odluka Sećam se da sam svojevremeno uzimao Makedonska izdanja Zagora jer su bili solidno ispred VČ i Ludensa. Šteta što je to izdanje prestalo da izlazi.
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 28/01/2012 : 12:50:13
|
quote: Originally posted by Ultras
quote: Zagor12 Rekao je Almir da će možda još započeti ediciju sa novijim brojevima Zagora :D
Ispravna odluka Sećam se da sam svojevremeno uzimao Makedonska izdanja Zagora jer su bili solidno ispred VČ i Ludensa. Šteta što je to izdanje prestalo da izlazi.
Ti bi to uzimao i da izlazi na rumunskom |
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 28/01/2012 : 12:52:36
|
quote: Originally posted by anto
da ovde neki ljudi, kao allba, nisu stali iza ove informacije, glavu bih dao da je u pitanju klasična "puška", kao što je bio Mirabilis!
ovo je uvreda!! |
|
|
all_ba
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4149 Posts
Member since 01/04/2008 |
|
djukak
Senior Member
2942 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 28/01/2012 : 13:15:21
|
Moje skromno mišljenje je da Zagor od prvog broja nema ama baš nikakvu perspektivu.... |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
Edited by - djukak on 28/01/2012 13:16:03 |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7739 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 28/01/2012 : 13:22:57
|
mene raduje mogućnost izdavanja romanzi fumetti izdanja...možda ove godine izađe i jedna od onih 6 šta su u italiji izašli.. |
|
|
duck
Junior Member
409 Posts
Member since 26/01/2007 |
Posted - 28/01/2012 : 13:23:14
|
Hm, pitanje Koliko sam razumio ova izdanja ce biti u original Bonelli formatu. Je li to format u kom je izdavala Slobodna Dalmacija, tj. format koji je malo siri od izdanja Ludensa i VC? |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17136 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 28/01/2012 : 13:24:54
|
quote: Originally posted by djukak
Moje skromno mišljenje je da Zagor od prvog broja nema ama baš nikakvu perspektivu....
I ja tako mislim. Kao što rekoh, možda samo taj Mikijev almanah može da ima perspektivu.
quote: Originally posted by zlatan bihac
mene raduje mogućnost izdavanja romanzi fumetti izdanja...možda ove godine izađe i jedna od onih 6 šta su u italiji izašli..
E to bi bilo lijepo.
quote: Originally posted by duck
Hm, pitanje Koliko sam razumio ova izdanja ce biti u original Bonelli formatu. Je li to format u kom je izdavala Slobodna Dalmacija, tj. format koji je malo siri od izdanja Ludensa i VC?
Tako nešto, valjda 1 cm širi. Ali neki su isticali da je tako štampanje skuplje. |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7739 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 28/01/2012 : 13:26:36
|
quote: Originally posted by djukak
Moje skromno mišljenje je da Zagor od prvog broja nema ama baš nikakvu perspektivu....
mislim da će zagor se prodavati i bolje od ova dva ostala junaka...njega će kupovati osobe koje nemaju veze sa forumima,kolekcijama i ostalim stvarima,znači oni ''usputni'' kupci kojih ima puno više nego nas ovdje...
@duck za 1 cm širi od ludensa. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13483 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
Kum Ruzvelt
Junior Member
357 Posts
Member since 03/09/2011 |
Posted - 28/01/2012 : 16:02:41
|
Ja uzimam Skriveno lice i 100% Mikijev almanah i to u kakvom formatu, 200-300 stranica!!! Svaka cast, to je jos uvijek nevidjeno kod nas i mislim da ce to biti pun pogodak! I napokon neke zvanicne informacije, da ne lupetamo svakakve dezinformacije! |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 28/01/2012 : 16:30:04
|
quote: Originally posted by Imrahil
quote: Originally posted by wele Zagor ce vjerovatno biti promasaj
Ti ko da si ušao u svet stripova pre neki dan
Sto,mislis da ce se i 116-ta reinkarnacija Zagora na ovim prostorima prodavati kako treba? |
|
|
Tornadomaster
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2511 Posts
Member since 01/08/2009 |
Posted - 28/01/2012 : 17:49:16
|
Agarti a nigdje Martija? Po meni, ono što bi se solidno prodavalo od Bonelija su i MM giganti, Priče iz baze drugdje i MM specijali. |
Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13483 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 28/01/2012 : 18:14:00
|
quote: Originally posted by wele
quote: Originally posted by Imrahil
quote: Originally posted by wele Zagor ce vjerovatno biti promasaj
Ti ko da si ušao u svet stripova pre neki dan
Sto,mislis da ce se i 116-ta reinkarnacija Zagora na ovim prostorima prodavati kako treba?
Da upakuješ govno u papir, napišeš na njemu Zagor, kapiram da bi kupovali |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21252 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 28/01/2012 : 18:22:01
|
SL,Magični,Mikijev almanah,BD škola - naklon do poda i puna podrška izdavaču, čak i u slučaju Zagora !! |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19010 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 28/01/2012 : 18:35:10
|
quote: Originally posted by anto
SL,Magični,Mikijev almanah,BD škola - naklon do poda i puna podrška izdavaču, čak i u slučaju Zagora !!
Mikijev almanah? nisam znao da naš kapetan ima i almanahe? a planovi su fantazija, to nitko ne poriće, nadamo se da se bar dio toga ostvari i opstane na tržištu. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27020 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 28/01/2012 : 18:50:20
|
Najzanimljive od svega je kako će se rasplesti bitka za kioske. Agarthi kaže da ima licencu za bosanski jezik i za državu BIH.Da li se onda može dobiti licenca za npr.hrvatski ili srpski jezik za državu BIH pošto su sva tri jezika ravnopravna? Tj.Ima li Ludens licencu za hrvatski jezik za BIH ili VČ za srpski jezik za BIH?ako imaju onda nema reciprociteta. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
Sekta
Average Member
Bosnia and Herzegovina
768 Posts
Member since 26/11/2009 |
Posted - 28/01/2012 : 19:44:52
|
quote: Originally posted by Tornadomaster
Agarti a nigdje Martija? Po meni, ono što bi se solidno prodavalo od Bonelija su i MM giganti, Priče iz baze drugdje i MM specijali.
Potpuno se slažem! Jeftini MM giganti bi bili pun pogodak. Što se mene tiče želim puno sreće novom izdavaču. Sigurno ću kupovati Mikijeve Almanahe i možda Skriveno lice. Magičnog i Zagora neću duplati. |
???? ????? ???? 100, ??? ?? ?? ?????? ??? |
|
|
all_ba
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4149 Posts
Member since 01/04/2008 |
Posted - 28/01/2012 : 19:50:45
|
quote: Originally posted by jaki
Najzanimljive od svega je kako će se rasplesti bitka za kioske. Agarthi kaže da ima licencu za bosanski jezik i za državu BIH.Da li se onda može dobiti licenca za npr.hrvatski ili srpski jezik za državu BIH pošto su sva tri jezika ravnopravna? Tj.Ima li Ludens licencu za hrvatski jezik za BIH ili VČ za srpski jezik za BIH?ako imaju onda nema reciprociteta.
Izgleda mi ne možemo niti jedan topik otvoriti bez politike. Shvatio sam te u potpunosti, pa ću ti i dati konkretan odgovor, tebi i svima ostalim za sva vremena. Prije sto godina samo je bosanski jezik bio službeni u Bosni i Hercegovini. Jezik bosanski je danas jedan od tri službena jezika i ravnopravan sa ostala dva jezika. No, ti mješaš jabuke i kruške. Izdavače koje si ti naveo su iz susjednih država i za njih su druga pravila, što je normalno. Dakle ta prava važe samo za domaće izdavačke kuće. |
C'est la vie... https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/
|
|
|
feniks
Senior Member
1923 Posts
Member since 08/05/2004 |
Posted - 28/01/2012 : 21:09:41
|
quote: Originally posted by all_ba
quote: Originally posted by jaki
Najzanimljive od svega je kako će se rasplesti bitka za kioske. Agarthi kaže da ima licencu za bosanski jezik i za državu BIH.Da li se onda može dobiti licenca za npr.hrvatski ili srpski jezik za državu BIH pošto su sva tri jezika ravnopravna? Tj.Ima li Ludens licencu za hrvatski jezik za BIH ili VČ za srpski jezik za BIH?ako imaju onda nema reciprociteta.
Izgleda mi ne možemo niti jedan topik otvoriti bez politike. Shvatio sam te u potpunosti, pa ću ti i dati konkretan odgovor, tebi i svima ostalim za sva vremena. Prije sto godina samo je bosanski jezik bio službeni u Bosni i Hercegovini. Jezik bosanski je danas jedan od tri službena jezika i ravnopravan sa ostala dva jezika. No, ti mješaš jabuke i kruške. Izdavače koje si ti naveo su iz susjednih država i za njih su druga pravila, što je normalno. Dakle ta prava važe samo za domaće izdavačke kuće.
Jaki Bitka za kioske (tjs za tih nekoliko stotina kupaca) bar koliko sam ja razumio iz teksta, zavrsice se tako sto ce izdanja iz susjednih zemalja i dalje moci da se kupe na kioscima u bih. To me je jedino zanimalo. Za sve ostalo ima vremena...
all ba Sta se desavalo ovdje prije 100 godina dobro je poznato- onima koji zele da znaju. U tom kontekstu tvoja je izjava politicka i degutantna a moderator je napisao da rasprava nije pozeljna. Tako da cu sad da zacutim.
Sto se buduceg izdavaca tice trebace mu srece ali bas...
|
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 28/01/2012 : 21:16:01
|
Bit će veliki problem to s jezikom, možda da mi Hrvati angažiramo nekog prevoditelja. Srbima bih isto preporučio. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 28/01/2012 : 21:25:46
|
Definitivno ce nam trebati prevodioc. Ja bih rado, kao Hercegovac, kupio izdanja, ali bojim se da bosanski ne razumijem... |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Posted - 28/01/2012 : 21:31:04
|
quote: Originally posted by Elderane84
Definitivno ce nam trebati prevodioc. Ja bih rado, kao Hercegovac, kupio izdanja, ali bojim se da bosanski ne razumijem...
Ionako nas nema puno koji ćemo to kupovati, možda da se okupljamo na neka zajednička čitanja. Puštaju nam slike na slideshowu, a prevoditelj čita? |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Posted - 28/01/2012 : 21:39:40
|
Samo se bojim da ćemo teško naći nekoga spremnoga da prevodi. Ipak su u pitanju tri potpuno različita jezika. |
|
|
Topic |
|