forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 los, zao , moderator
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 24

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 28/01/2012 : 14:42:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
sawitch
Verovatno mu je neko ovde dobro zagorcao corbu kada je covek popizdeo...

Misliš imrahil ?
Pa može da ga oplete kada mu se ćefne?

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13491 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 28/01/2012 : 15:01:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch
Ovako udruzeni protiv Lwooda stvarate o njemu sliku kao o nekom zlocincu, pakosniku itd.

Ja uopšte nisam protiv njega, nego se moj komentar odnosio generalno. Dosta njih briše postove, teatralno odlazi sa foruma i ne mislim samo na ovaj, nego i na ostale na koje odlazim. A meni je to iskreno detinjasto.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 28/01/2012 : 15:34:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

gdje je sada onaj purger globinjo da ti kaze sta misli o izborima:)

opet bumbiš

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8589 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 28/01/2012 : 15:36:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
ma ajde, samo bez pretjerivanja, lwood se ustao na lijevu nogu, ne vjerujem da je zlonamjeran, a čisto sumnjam da se Imrahil nešto uvrijedio na njegov post, a Ultrasu je očito odgovorio impulzivno, al bez neke mržnje...
lwood je lwood

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 28/01/2012 : 15:37:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

modaratori bi se barem trebali dogovorit ko će kojim rejonom vladat, a ovako jedan drugume ruše ugled i autoritet...

recimo globinjo ne jebe ni markosa pet posto al se njegova reč poštuje, barem do uskrsa...

dok se mlađo mora otvoreno dodvoravati markosu

otto je vraćen...priznajem da sam mu tražio dlaku u jaju,a samim tim je ispao kolatelarna žrtva...post je učinio svoje,nije bilo pizdarija,jer,kako je krenulo...isprike ottu...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40538 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 28/01/2012 : 15:39:03  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras

quote:
sawitch
Verovatno mu je neko ovde dobro zagorcao corbu kada je covek popizdeo...

Misliš imrahil ?
Pa može da ga oplete kada mu se ćefne?

Jok! Kivan je on vec neko vreme... A da je car, jeste, samo sto nekom nekad jednostavno pukne film...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 28/01/2012 : 15:40:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by anto
.Je l oni uopšte primaju neku platu za ovo modovanje?Ili dobijaju po neku Fibricu kao naknadu?

sva izdanja fibre,po dva komada...jedan za koleciju,jedan za preprodaju...2000 kuna plaća,s tim da je moja veća jer imam najduži staž...plaća mi se i doprinos,zdravstveno...ovo se ne plaća ultrasu i hanteru jer su srbi
ma koja plaća
ne znam ni sam koliko me ljudi pitalo "a kolika ti je plaća"...ja ne znam slučaj da moderatori primaju plaću...ako vi znate,recite,pa ću marku sve po spisku

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8589 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 28/01/2012 : 15:40:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:
Ovako udruzeni protiv Lwooda stvarate o njemu sliku kao o nekom zlocincu, pakosniku itd.

Ja uopšte nisam protiv njega, nego se moj komentar odnosio generalno. Dosta njih briše postove, teatralno odlazi sa foruma i ne mislim samo na ovaj, nego i na ostale na koje odlazim. A meni je to iskreno detinjasto.

Potpuno se slažem s tobom, al opet, 100 ljudi 100 ćudi. Nekom brisanje postova možda predstavlja neki oblik revolta, dok je drugom djetinjasto, jbga..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13491 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 28/01/2012 : 15:56:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by paro
Potpuno se slažem s tobom, al opet, 100 ljudi 100 ćudi. Nekom brisanje postova možda predstavlja neki oblik revolta, dok je drugom djetinjasto, jbga..

naravno
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47361 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/01/2012 : 15:58:24  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

a šta tebe boli mali mozak šta neko briše postove i zašto?
eno je Lastan izbrisa postove jučer.
i sad je djetinjast??
ovde su postove brisali gand,bob rock ,ja i lastan jučer.
možda još neko ne znam.
od nas 4 svak ima razlog zašto je to napravia.
vjerovatno potpuno drukčiji.
ako to ne možeš svatit šta ču ti ja.

narocito na one koji su uspješni.

Edited by - lwood on 28/01/2012 15:58:53
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47361 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/01/2012 : 16:00:51  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras

quote:
lwood
znači on mene može vriđat ja njega ne jel?
i gledaj svoja posla.odi tješi globinja ili se igraj barbikama

Ne znam šta si umislio ali to više neću tolerisati.
Opominjem te još jednom da prestaneš ili ideš na hlađenje. Tvoja sledeća suspenzija pisanja je 30 dana, čisto da znaš.
Od mene sasvim korektno, ti odluči kako ćeš.

ne znam šta si ti umislia?
šta zamišljaš šta si posta moderator da si velika faca?

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13491 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 28/01/2012 : 16:01:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Ja ne kažem da si ti loša osoba ili šta već. Meni je to detinjasto, tebi nije, skroz ok s moje strane. Ne kapiram što te to vređa toliko..

Edited by - Imrahil on 28/01/2012 16:01:40
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47361 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/01/2012 : 16:05:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Ja ne kažem da si ti loša osoba ili šta već. Meni je to detinjasto, tebi nije, skroz ok s moje strane. Ne kapiram što te to vređa toliko..

šta se sad izvlačiš? nego na koga si mislia ? na babu vangu?
predlaga si markosu da zabrani brisanje postova baš kad san ih ja izbrisa nekoliko.
ili se i toga ne sičaš?

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 28/01/2012 : 16:05:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

i sad je djetinjast??
možda još neko ne znam.

ovakvi je ali gotovo svaki tvoj post..."tko si ti,šta mi možeš"...ovakvi su ti postovi bili i prije nego si počeja ganjat vjetrenjače...aj,kad si tako otvoren,daj ti svoj razlog-zašto i zbog čega si naprđen...tko ti je šta napravija od moderatora...i od tada si počeja njuškat i djelit nama savjete koga i zašto ćemo izbacit...uvik dižeš neke bune,revolucije...jebote,ima mali miljun ratova na kugli zemaljskoj,postani plaćenik,šta da ti kažem...ja se ne sjećam da si sa mnom ima neki konflikt na razini moderator-forumaš...ako jesam,podsjeti me...

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13491 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 28/01/2012 : 16:10:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
predlaga si markosu da zabrani brisanje postova baš kad san ih ja izbrisa nekoliko.
ili se i toga ne sičaš?

ne izvlačim se uopšte, potpuno mi je svejedno šta ti misliš u celoj ovoj priči.. ja sam izneo svoj stav ne misleći ni na koga konkretno i apsolutno me zabole ko se pronalazi u njemu..

i sećam se šta sam izneo Markosu, on se nije složio, što je njegovo pravo i nemam ništa protiv njega..
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 28/01/2012 : 16:17:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Jel ono neko sawitcha predložia za moderatora?
Jbt, to je ka imat Keruma za premijera!

Trljam ruke.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12539 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 28/01/2012 : 16:19:26  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:

quote:

i sad je djetinjast??
možda još neko ne znam.

....ali je jedino 1Euro zbog brisanja postova, bio izbačen zbog toga i to "kao" DOŽIVOTNO, ali sam nakon nekoliko mjeseci, dobio pozivnicu, da se mogu vratiti (grižnja savesti,ili....)
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 28/01/2012 : 16:25:54  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

Savica postaviti za moderatora sportskog podforuma
Ne zezam se
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 28/01/2012 : 16:28:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:
Originally posted by wele

quote:

Ne zezam se

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 28/01/2012 : 16:29:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by wele

quote:

Ne zezam se

Naravno da se zezaš.
Sawitch je legenda, no on ne bio bio dobar moderator. Ni blizu. On je jednostavno previše strastven. Ovdje se više traži neka hladna glava i mirno sagledavanje situacije. Ukratko robot bi bio idealan - upravo zato i nema idealnih modova.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 28/01/2012 : 16:32:38  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

Naravno da se zezaš.
Sawitch je legenda, no on ne bio bio dobar moderator. Ni blizu. On je jednostavno previše strastven. Ovdje se više traži neka hladna glava i mirno sagledavanje situacije. Ukratko robot bi bio idealan - upravo zato i nema idealnih modova.

Odmah bi napravio cistku, leteli bi svi Zvezdasi!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13491 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 28/01/2012 : 16:39:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Leteo bih i ja, u poslednje vreme sam im sumnjiv
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 28/01/2012 : 16:39:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

[quote][i]ne znam šta si ti umislia?
šta zamišljaš šta si posta moderator da si velika faca?

Lwoode, ne treba ti sve to. Ostavi njih u njihovom segmentu, a ti budi u svojem filmu kao i uvijek.
Bio si uvijek čista zajebancija i onda se nešto desilo. Netko te je pogodio gdje nije trebalo. I umjesto da prebaciš na šalu i zaboraviš na sve to, vodiš rat protiv vjetrenjača već koliko - godinu, dvije?
Mogu točno razumjeti zašto si takav. Ja mrzim da mi netko soli pamet i govori šta smijem, a što ne. Šefove na poslu gledam tihim bijesom, odgovaram kratko i zamišljam kako se vozimo avionom, a padobrana je premalo...
Ono što mi nije jasno je tvoja transformacija iz opuštenog šaljivdžije u ogorčenog bundžiju. Ne treba ti to. Ne treba ti drama. Puno ljudi te percipira drugačije. Nitko na forumu ti nije uradio ništa stvarno strašno, sve je to iluzija i sprdnja. Za nas prolazne, to je kopija realnosti, a ne stvarni život. Gluma, igranje uloga koje u stvarnosti ne bismo mogli odigrati. Naravno, može se biti i negativac - razmišljao sam o tome par puta. No, nekako mi se čini da ti ne želiš biti negativac već da jednostavno ne možeš izaći iz kolotečine. Odbaci okove koji te sputavaju i postani opet onaj stari Lwood...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 28/01/2012 16:41:23
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29457 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/01/2012 : 16:42:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

quote:
ili se i toga ne sičaš?

ne izvlačim se uopšte, potpuno mi je svejedno šta ti misliš u celoj ovoj priči.. ja sam izneo svoj stav ne misleći ni na koga konkretno i apsolutno me zabole ko se pronalazi u njemu..

i sećam se šta sam izneo Markosu, on se nije složio, što je njegovo pravo i nemam ništa protiv njega..

Sad sam nešto isprogramirao, dodan je limit na brisanje i editiranje postova. Sad još samo moram odrediti za koje forume i koliko dugo.

Možda će ljudi početi pisati pametne stvari ako znaju da ih neće moći izbrisati nakon godinu dana.

Trouble will find me
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19067 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 28/01/2012 : 16:46:51  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
moderatori su odlični, to je jedan od razloga da je teller još na tom forumu iako ide nekima jako naživce,dok su oni-
bit če i teller...ajde sada ako se me hoćete rešit.....udrite!

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page
Page: of 24 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.26 seconds. Snitz Forums 2000