forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 los, zao , moderator
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 24

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8589 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 28/01/2012 : 16:51:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

....ali je jedino 1Euro zbog brisanja postova, bio izbačen zbog toga i to "kao" DOŽIVOTNO, ali sam nakon nekoliko mjeseci, dobio pozivnicu, da se mogu vratiti (grižnja savesti,ili....)

Sumnjam da je grižnja savjesti u pitanju, prije je riječ o sažaljenju...

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8589 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 28/01/2012 : 16:58:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan
Lwoode, ne treba ti sve to. Ostavi njih u njihovom segmentu, a ti budi u svojem filmu kao i uvijek.
Bio si uvijek čista zajebancija i onda se nešto desilo. Netko te je pogodio gdje nije trebalo. I umjesto da prebaciš na šalu i zaboraviš na sve to, vodiš rat protiv vjetrenjača već koliko - godinu, dvije?
Mogu točno razumjeti zašto si takav. Ja mrzim da mi netko soli pamet i govori šta smijem, a što ne. Šefove na poslu gledam tihim bijesom, odgovaram kratko i zamišljam kako se vozimo avionom, a padobrana je premalo...
Ono što mi nije jasno je tvoja transformacija iz opuštenog šaljivdžije u ogorčenog bundžiju. Ne treba ti to. Ne treba ti drama. Puno ljudi te percipira drugačije. Nitko na forumu ti nije uradio ništa stvarno strašno, sve je to iluzija i sprdnja. Za nas prolazne, to je kopija realnosti, a ne stvarni život. Gluma, igranje uloga koje u stvarnosti ne bismo mogli odigrati. Naravno, može se biti i negativac - razmišljao sam o tome par puta. No, nekako mi se čini da ti ne želiš biti negativac već da jednostavno ne možeš izaći iz kolotečine. Odbaci okove koji te sputavaju i postani opet onaj stari Lwood...

To je to, ovo poboldano pogotovo..
Forum je forum, život je život, lwood se zaista dosta uozbiljio po pitanju forumske priče. Zašto? Nemam pojma, al i dalje vjerujem da je u suštini onaj stari zajebant lwood, koji nema trunke mržnje u sebi. Impulzivnost? Može. Svi smo ljudi, i ja sam takav, ali da lwood nekom želi zlo? Ne dolazi u obzir, jer lwood je lwood

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 28/01/2012 : 16:59:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
quote:
Originally posted by paro

quote:
Originally posted by 1Euro

....ali je jedino 1Euro zbog brisanja postova, bio izbačen zbog toga i to "kao" DOŽIVOTNO, ali sam nakon nekoliko mjeseci, dobio pozivnicu, da se mogu vratiti (grižnja savesti,ili....)

Sumnjam da je grižnja savjesti u pitanju, prije je riječ o sažaljenju...

Samo ga provociraš

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 28/01/2012 : 17:10:48  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by wele

quote:
Originally posted by Zlotvor

Jel ono neko sawitcha predložia za moderatora?
Jbt, to je ka imat Keruma za premijera!

Savica postaviti za moderatora sportskog podforuma
Ne zezam se

Naravno da se zezaš.
Sawitch je legenda, no on ne bio bio dobar moderator. Ni blizu. On je jednostavno previše strastven. Ovdje se više traži neka hladna glava i mirno sagledavanje situacije. Ukratko robot bi bio idealan - upravo zato i nema idealnih modova.

Onda makar da bude urednik,kao sto funkcionise na DW i SS forumu
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8589 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 28/01/2012 : 17:17:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

Urednik čega??

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 28/01/2012 : 17:18:49  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
quote:
Originally posted by teller

moderatori su odlični, to je jedan od razloga da je teller još na tom forumu iako ide nekima jako naživce,dok su oni-
bit če i teller...ajde sada ako se me hoćete rešit.....udrite!

Ako izbace tellera idem i ja

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 28/01/2012 : 17:25:47  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:

quote:

Urednik čega??

Sporta.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 28/01/2012 : 17:27:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Nešto kao Đelo Hadžiselimović.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8589 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 28/01/2012 : 17:31:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

quote:

quote:

Urednik čega??

Sporta.

Bez uvrede, al to bi bila najveća pogreška u povijesti sajta, kako Obi-Wan reče, treba hladna glava, a Savić je daleko od toga..

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 28/01/2012 : 17:32:18  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

moderatori su odlični, to je jedan od razloga da je teller još na tom forumu iako ide nekima jako naživce,dok su oni-
bit če i teller...ajde sada ako se me hoćete rešit.....udrite!

treba ti 5 stranica da se javis sa pohvalama, je li?!?!?!!
kada se samo sjetim kako sam te licno i personalno prekljinjao da se vratis na forum.

quote:

King takodje nije za tu funkciju,nije to za njega.

ma vidi ti ovog naseg druga. joj, koliko si mi se puta samo izjadao preko fb kad te neko izbaci i slicno, pa te ja savjetujem da ne nasjedas na provokacije i slicno. je li to razlog zasto mislis da nisam za moda? previse sam osjecajan i izlazim ljudima u susret?
znam ja biti i zajeban, ali mi je draze to ostaviti za uzivo, ipak je internet samo virtuelni svijet.

quote:
Originally posted by sawitch

King neprimetan, nit ostro sece ali ni ne kiksa

e hvala, ovo mi je najbolji kompliment. Tako nesto i hocu da budem, tip iz raje, cistokrvni forumas, a ne covjek sa palicom u ruci.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8589 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 28/01/2012 : 17:34:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior
znam ja biti i zajeban, ali mi je draze to ostaviti za uzivo, ipak je internet samo virtuelni svijet.

Onda možda bolje da te ne upoznam

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 28/01/2012 : 17:36:15  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

ako si fin nemas sta da strahujes.
uzivo se volim zajebavati, ponekad(za vikend) piće i mace....joj mace bas ono pravo volim

Edited by - King Warrior on 28/01/2012 17:37:59
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 28/01/2012 : 17:39:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Hajde, iskreno - da smo svi na nivou mišljenja koje imamo o sebi, da uvažavamo poznanstva koja smo sklopili ovdje i vrijeme koje provodimo u istom virtuelnom prostoru, te da se izbace provokatori i oštećene ličnosti, do daljih izbacivanja ne bi ni dolazilo, jelte.

Edited by - Mhejl on 28/01/2012 17:39:55
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 28/01/2012 : 17:55:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Navijam za Zvezdu, pa su mi moderatori OK. Sem nekog, al nebitno.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 28/01/2012 : 17:57:23  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:

quote:

uzivo se volim zajebavati, ponekad(za vikend) piće i mace....joj mace bas ono pravo volim

Get a room

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8589 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 28/01/2012 : 17:58:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

Kakve sad veze Zvezda ima s ovim... moderator treba bit nepristran..(sarcasm alert)

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 28/01/2012 : 18:46:49  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
quote:

quote:

Postoji li neka posebna maca ili voliš: Abesinska mačka
Britanska kratkodlaka mačka
Chausie
Europska kratkodlaka mačka
Himalajska mačka
Maine coon
Norveška šumska mačka
Orijentalna mačka
Perzijska mačka
Ragdoll mačka
Ruska plava mačka
Sibirska mačka
Sijamska mačka
Sveta Birmanska mačka itd....

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25600 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 28/01/2012 : 18:56:04  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Poznajući Kinga, mislim da najviše voli azijsku kratkodlaku zagorelu mačku. :D

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 28/01/2012 : 19:16:33  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
quote:

quote:

Kakve sad veze Zvezda ima s ovim... moderator treba bit nepristran..(sarcasm alert)

Zato jer Zvezda lako dobije Hajduk.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19067 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 28/01/2012 : 19:20:54  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
a največa glupost u životu bi mi bila brisanje postova...koja svrha toga? bolje onda da nabijam bezvezne nego da brišem..šteta vremena i živaca...ponekad reagiramo impulzivo ali to je jedan trenutak...zašto se ga stiditi ili se stiditi svoga mišljenja koje sam imao tamo 9.9.2009 recimo...nije nužno da bi danas napisao isti post ali tada sam tako mislio....
onaj ko briše postove, ili stalno mijenja mišljenje (vetrenjača)pa se stidi starih, ili nema pametnijeg posla ili je....poblesavio sasvim.
MODERATORI SU ODLIČNI,PUNA PODRŽKA, LJUDI TO RADE IZ VESELJA I JOŠ BADAVA..pa iz tog razloga i kod mene postoji manja sumlja u njihov razum.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 28/01/2012 : 19:29:15  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
moderatori su uglavnom kul ljudi, no nerade svoj poso kako treba

znaju na drugim forumima pisat elaborate

a zapostavljaju ovaj naš forum

primjerice na nekoj škakljivoj temi, umjesto da moderiraju temu, da nameću teme- skreću sa opasnog kursa... oni primenjuju odma represiju

globinjo zagalami ko partiznaski komesar - likvidirat ću svkog ko pisne

MH je malo blaži- prekini svaku raspravu

KW je onako realno još najtolerantniji- razumije da smo samo ljudi

Ultras - neprimjetan

Mlađo - on se boji markosa pa brže bolje preventivno zatvara (jednom je napiso)- uf marko me pretekao...

a mogli ste i uvest opciju- privremeog zatvaranja neke teme- pa onda malo vijećajte...

Edited by - KRAS on 28/01/2012 19:30:32
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 28/01/2012 : 19:52:08  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
quote:

a največa glupost u životu bi mi bila brisanje postova...koja svrha toga? bolje onda da nabijam bezvezne nego da brišem..šteta vremena i živaca...ponekad reagiramo impulzivo ali to je jedan trenutak...zašto se ga stiditi ili se stiditi svoga mišljenja koje sam imao tamo 9.9.2009 recimo...nije nužno da bi danas napisao isti post ali tada sam tako mislio....

Potpisujem. Ako bih izbrisao post to bi značilo da sam u krivu i da se kajem.
Milost ne tražim niti bi vam je dao.
http://www.24sata.hr/nik-titanik/sportski/1938

Edited by - bjelolasica on 28/01/2012 19:54:37
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 28/01/2012 : 19:54:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:

quote:

Zato jer Zvezda lako dobije Hajduk.

statistika kaže drugačije
pitaj mairosua

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22335 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 28/01/2012 : 20:14:16  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Poznajući Kinga, mislim da najviše voli azijsku kratkodlaku zagorelu mačku. :D

jok brate, mediteransku dugodlaku i rasnu macku najvise volim. sto slicniju moniki beluci
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 28/01/2012 : 20:25:51  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message

Edited by - bjelolasica on 28/01/2012 20:28:16
Go to Top of Page
Page: of 24 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000