Ako misliš na Libellus, to je Nizzi sa Civitellijem i Fuscom. Ono kad idu Montalesu u Meksiko, pa se kače s onim frajerom s maskom.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Ja se sećam jedne epizode iz ZS, Klopka u rudniku, Leteri je crtao, solidna je bila; verovatno misle na ovu koju pominje selanne sad pogledah:libelus, 16-a knjiga, Civiteli i Nici.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Ja se sećam jedne epizode iz ZS, Klopka u rudniku, Leteri je crtao, solidna je bila; verovatno misle na ovu koju pominje selanne sad pogledah:libelus, 16-a knjiga, Civiteli i Nici.
Nastavak price iz 15. knjige (Nizzi/Fusco). Svakako preporuke.
U vezi Urote - citao si i ono prvo pojavljivanje Crnobradog iz ZS?
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Nastavak price iz 15. knjige (Nizzi/Fusco). Svakako preporuke.
U vezi Urote - citao si i ono prvo pojavljivanje Crnobradog iz ZS?
Nisam. Koji su to brojevi?
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Nije losa, to je radio stari Boneli. Ako ti se nije svidela Zakletva ZS 72x onda odustati od istoga. Ima stari svoj stil, malo ga je kasnije Nici u nekim segmentima modernizovao, al ga nije uspeo odrzati na neki duzi rok.
onako nista posebno prvi crnobradi... u stvari kod njega je problem sto je on pozitivni negativac...(sta sam hteo da kazem???) vrlo blizu nasim junacima... meni je vrhunska epizoda lov na coveka... opasna epizoda... a ovo sa rudnicima isto dobre epizode... narocito druga... u kompletu ocena 5 minus... tex se stalno nesto muva po rudnicima... eh da ... anto resio sam donosim ti i milacov texone... i tu ima rudarska prica... ima i rudnika i u trgovcima robljem...
E Lov na covjeka me kupio sto se LL izdaja tice. Kakav uvod za Nolittu.
A Milazzov Tex bi mi mozda bolje sjeo da je u manjem formatu, ovom od regularaca. Nije se Ivo toliko trudio ko za vrijeme KP, ali ipak je to Milazzo pa ga je trebalo uzeti.
Gusar Drejk, Veliki lov, meni jedna od najboljih Texovih priča, stvarno fantastična!
Nisam je citao ima vise ~10tak godina i vise. Tu, Karavan nade, Kameni most, Covek iz Kentakija, Veliku intrigu, Maskalerose, sve to cekam u izdanju LL . Stata sto do sada nisu objavili neku od ovih velicina .
Tu, Karavan nade, Kameni most, Covek iz Kentakija, Veliku intrigu, Maskalerose, sve to cekam u izdanju LL . Stata sto do sada nisu objavili neku od ovih velicina .
Ja nekako mislim da ce ove mozda prvo objaviti u koloru (kao onaj odabir najboljih), a sam bi ih radije vidio originalno u c/b. Ako ce ici u koloru to sigurno znaci da ih necemo vidjeti tako bzo u c/b.
Nisam u toku, zašto je izašao Tornado? Oće li Libellus nastavljati s tim brojevima iza 500?
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds-
Nisam u toku, zašto je izašao Tornado? Oće li Libellus nastavljati s tim brojevima iza 500?
Koliko sa skužija izlazi jedna nova knjiga i jedna ne objavljena. O tome je bila riječ prije godinu dana na forumu da će objavljivat novije epizode Texa.
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds-