forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 los, zao , moderator
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 24

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 29/01/2012 : 23:16:31  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by wele

Ovo je tvoja noc

pa ajde realno...odkad su se savić i globo nanjušili na mafestu, savo nije popio ni jedan BAN, a pre toga bio je redovan gost ćorke...

svi ostali moderatori znaju da je pod globovom zaštitom, pa rađe zatvaraju OČI, da oči a ne OKO, kad su u pitanju ova dva povlaštena člana, ovog, inače, demokratskog foruma...

nit je savić pogledo globu popreko nit ovaj njega ispod oka...

a moj i elvudov konstruktivni dijalog se preventivno zatvara, da nebi prešlo nedo Bog u vređanje i RAT...
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12539 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 29/01/2012 : 23:20:16  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

quote:
Originally posted by paro

quote:
Originally posted by Poli
Jang je moderator na striparni.com i 100% korektan (doduse tamo i nema nekih izgreda, [b]jedini koji je do sada izbacen je 1Euro, permanentno, [/b] ako je bio jos netko, popravite me).

IIIIISSSS ARRRRHGGGFFFNNN, skoro se udavih čovječe...

Ne samo to, nego je bilo receno, da ako covjeka vrate, par njih ce onda zauvijek otici. A imao je i tamo par nickova.
Ono, skroz simpatican tip, nije li.

ma nemoj, šta lažeš!
KOJE SAM JA TAMO IMAO NICKOVE!?????
Ovo laž i uvredu ču te naterati da progutaš ako se ikada negdje sretnemo!
Imao sam samo jedan nick a to je ZagorExtra I NIJEDAN DRUGI.
A izbačen sam zbog toga, JER SAM ODKRIO PREVARU, pa me je onda taj TomDar UCJENIVAO, da mu se ja kao trebam izviniti, da ja kao lažem,itd,...a ja sam 100% uvjeren da taj Lazar Žolt meni nije lagao kada mi je rekao, da kada je on htio postaviti oglas da kupuje stripove, taj TomDar (moderator), mu je odmah izbrisao oglas i kontaktirao ga i ponudio mu svoje stripove. Taj Žolt se je onda meni obratio i pitao me zašto su mu to napravili (jer tom Žoltu sam baš ja preporučio tu striparnu jer sam ja njemu prodao čitavu kolekciju Zagor Extra stripova a on prije nije znao za taj vaš sajt niti neki drugi). Njemu nije bilo svejedno da mu je oglas BIO OBRISAN, i da ga je kontaktirao taj TomDar, to je njemu bilo sumljivo i on je mene pitao kakve su to namještaljke, a ja sam onda javno pitao tog TomDara zašto je on obrisao oglas. On je naravno to zanikao kako nije obrisao taj oglas i neka mu se ja izvinim, a ja nisam hteo da mu se izvinim jer mi je Žolt rekao da je to istina, čak je Žolt kupio stripove od Tomdara, i TomDar je to potvrdio, ONDA KASNIJE KADA JE TOMDAR PRODAO NEKE SVOJE STRIPOVE ŽOLTU, on je objavio taj oglas, pa da su se tom Žoltu mogli javiti i drugi prodavači a rekao je kako se radilo o nekakvoj grešci na programu pa da je zbog toga taj oglas izginio....

I NE LAŽI, DA IMAM TAMO NEKE DRUGE NICKOVE, RAZUMEŠ TI MENE!???

Što se tiče tog Žolta iz Lendava, njega znaju i neki drugi ljudi, mislim da MisterNo (ili tako nešto ima nick).

A prvi puta čujem, da su ljudi na striparni rekli, da ako mene netko vrati, da če oni otiči.
TKO SU TI LJUDI KOJI SU TO REKLI?

Ja ionako nemam nikakvu želju da se vratim na taj vaš sajt, ali ne volim, kada ljudi poput tebe lažu o meni!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/01/2012 : 23:21:25  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
a moj i elvudov konstruktivni dijalog se preventivno zatvara, da nebi prešlo nedo Bog u vređanje i RAT...
[/quote]

da je bija samo jedan ne bi ništa ni reka.
koliko je tek mojih topica zatvoreno.

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/01/2012 : 23:26:57  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Sta ovako nije cirkus??? Mene je Ultras izbacio jer sam jeb'o mater Pantelicu.. Ej, fudbaleru... To je verovatno najdebilnije izbacivanje u istoriji svih foruma... A da ne govorim koliko su jos kikseva on i Mladjo napravili... Kao forumasi skroz OK ali kao moderatori zivi ocaj...

pa čekaj bre Sawiču. jel tebi uopče ultras objasnia da je podforum sport ko i svi drugi podforumi??
da je u biti ista stvar jel ideš na utakmicu ili u npr. arheološki muzej?

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12539 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 29/01/2012 : 23:27:17  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

Poli je Slovenac. Odlican tip, bas aktivan i uvijek spreman u SBE podforumu da pruzi ljudima nove informacije i odgovore.

POLI JE LAŽLJIVAC (objasnio sam u prijašnjem postu) i kao takav NIJE DOBAR ZA MODERATORA. A ne samo da laže, on čak je zlonamjeran, sarkastičan i zao čovjek, ne samo do mene, zbog te neke situacije, nego sam j ato pratio dulje vrijeme i opazio to više puta da se tako ponaša i do drugih članova, mislim da ga je netko od moderatora nedugo nazad opomenuo da če ga izbaciti jer je nekoga vređao, ali onako podmuklo (što on voli da radi, pa su ga moderatori prokužili), p ase j eonda taj Poli počeo izvinjavati i izmotavati i čak se izvinjavao tom forumašu kojeg je prije togao uvredio (ali to je uradio da ga ne bi izbacili, jer on se tako loše ponaša UVIJEK I STALNO, nakon nekog vremena, jer misli da su ga moderatori zaboravili).Mislim, da mu je čak Globinjo (ili neki drugi moderator) zagrozio da ga prati i da mu je sumljiv več DUŽE VRIJEME.

Što se tiče janga, danas mu je rođendan A NITKO MU NIJE ČESTITAO, mislim da to dovoljno kaže o njemu kao čovjeku i koliko ga se ovde poštuje!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40540 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 29/01/2012 : 23:28:03  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Boze, nisam ni znao da sam zasticen kao beli medved.. :-)))

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 29/01/2012 : 23:36:51  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

jesi...

možda ti to neosetiš, ali tebi ostali mudovi nesmiju ništa, jer znaju da ti smiješ reć globi sve ono o čemu oni mogu samo maštatati...

nije da ti nešto sad ovde zamjeram, ali brate, ti smiješ sve ono što ostali članovi nesmiju...

moreš reć globinju " magarčino " a MH se pravi da nije vidio, a mlađo spavat nemere...

ti saviću moreš i Markosu " pametovat " a ovaj ti mora samo klimat glavom, ili nešto "kao" kontrirat da zamaže oči ovim naivnijim članovima...

tebe MH, KW, Ultras a kamoli mlađo nesmiju ni pitat za zdravlje...
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4114 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 29/01/2012 : 23:42:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message
quote:

Sale,pa to te Kras malo zeza!
Ili stvarno misli ozbiljno ovo sto je napisao?
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12539 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 29/01/2012 : 23:42:49  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

quote:
Originally posted by wele

Ovo je tvoja noc

pa ajde realno...odkad su se savić i globo nanjušili na mafestu, savo nije popio ni jedan BAN, a pre toga bio je redovan gost ćorke...

svi ostali moderatori znaju da je pod globovom zaštitom, pa rađe zatvaraju OČI, da oči a ne OKO, kad su u pitanju ova dva povlaštena člana, ovog, inače, demokratskog foruma...

nit je savić pogledo globu popreko nit ovaj njega ispod oka...

to sam i ja opazio, Sawitch od tada nije bio izbačen (ili vrlo rijedko) iako je i on prijetio i vrijeđao npr Tumena (tog sam se baš sada sjetio onako iz prve) i ništa mu se nije dogodilo.
Da ne pričam dalje kako Sawitch razgovara sa Ponkijem,Globinjom,...netko tko je možda jučer došao na taj forum i n erazumije situaciju mogao bi pomisliti da se Ponki i Sawitch vrijeđaju npr ili Globinjo i Sawitch,...ali meni smeta ovako nešto čitati na JAVNOM forumu (neka to rade putem PM) ili ako je dopušteno zašto onda netko drugi ne smije isto tako razgovarati sa nekim drugim članom. Tada to ispada vrijeđanje a ovdje zajebancija a govore jedni drugima puno ružnije rječi nego bi neki drugi rekao nekome drugome koji je onda bio izbačen. Nema veze je li zajebancija ili nije, (neka se zajebavaju putem PM) jer netko tko je jučer došao taj samo vidi ono šta je pročitao. Tako ispada da ako staviš SMAJLI na kraju vrijeđanja onda to nije vrijeđanje? Jel to poanta?
Znači kada sam ja uvrijedio Nicholasa Anelkaja (pazi NICHOLASA ANELKAJA!) trebao sam staviti smajli na kraju, pa me onda ne bi izbacili mislim da na 21 dana?
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 29/01/2012 : 23:44:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Nije Anelkaja, nego Anelku.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12539 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 29/01/2012 : 23:46:02  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by selanne

nadam se da se neče moderatori uvrijediti zbog toga, jer sam krivo napisao ime Anelkaju, i opet me izbaciti.
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4114 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 29/01/2012 : 23:47:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:
Originally posted by selanne

nadam se da se neče moderatori uvrijediti zbog toga, jer sam krivo napisao ime Anelkaju, i opet me izbaciti.

Popravi,inace sledi ti kazna!
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 29/01/2012 : 23:47:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Neće, samo baš čudno zvuči tako napisano, pa rekoh - da te upozorim.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 29/01/2012 : 23:48:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Kojote, kako si mi ti? Nema te na našem topicu...

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 29/01/2012 : 23:49:08  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by Kojot

quote:

ja sam na ovom forumu od samog početka, dakle u toku sam sa svim dešavanjima...

Markos iako je majstor za ove programske džidže midže. što mu niko ne osporava, ipak nije vođa, tu funkciju obnaša GLOBINJO uz pomoć svojih lojalnih Srba i jadnog mlađe što se našo tu samo radi nacionalnog kljuća...

a savić je globov intimus...

Edited by - KRAS on 29/01/2012 23:50:11
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/01/2012 : 23:54:04  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Kojot

quote:

ja sam na ovom forumu od samog početka, dakle u toku sam sa svim dešavanjima...

Markos iako je majstor za ove programske džidže midže. što mu niko ne osporava, ipak nije vođa, tu funkciju obnaša GLOBINJO uz pomoć svojih lojalnih Srba i jadnog mlađe što se našo tu samo radi nacionalnog kljuća...

a savić je globov intimus...

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9937 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 30/01/2012 : 00:03:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
sta ste mi to napravili od topika, grrr

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 30/01/2012 : 00:04:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
quote:

Sta ovako nije cirkus??? Mene je Ultras izbacio jer sam jeb'o mater Pantelicu..

Znaš li ti kakve su posljedice nastale kad je ovo neko uradio 1978.godine?

Potpis.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 30/01/2012 : 00:06:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

Mairosu je ok lik, ima ga u svim podforumima, ali je teska paljevina. Kada bi malo kontrolisao te ,nazovimo ih "svadjice" i "provokacije", mislim da bi bio ok.

Ja nisam paljevina. Ja striktno potpaljujem :D

I nemam nameru da se kandidujem za moderatora, taman posla. Na drugim forumima sam imao i adminski i modovski staz, dugi niz godina vodio jedan od najboljih foruma u Srbiji, sad mnogo uzivam u svom statusu obicnog gradjanina. :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40540 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 30/01/2012 : 00:43:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
1Euro, ja znam da tebi fali koji kubik drva u glavi ali opet bi morao da shvatis da ja Globinju, Ponkiju, Texu itd. mogu napisati bilo sta jer znam da znaju da im ne mislim nista lose i da ih podjebavam na prijateljskoj osnovi.. Kakav je tu problem? Jel' me Ultras izbacivao zbog gluposti? Jel' me Manhunter izbacio bas zbog tog Tumena koji je MENE vredjao? Kakav sad ti problem imas sa mnom? Poznajem licno svu trojicu i mogu reci da sam sa njima prijatelj.. A sva trojica su me izbacivali.. Doduse zbog gluposti ali nema veze.. Sta da radim osim da gundjam.. I onda se ti nadjes da ti shvatis kako sam ja privilegovan.. Fejspalmcina!!!!!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 30/01/2012 : 00:54:40  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
uopće nije pitanje da bismo trebali još jednog mderatora- taman posla

mi sad razpravljamo kojeg moderatora da odstranimo ili bar prilagodimo- ali koga, kad su nam svi srcu dragi...

imamo samo dvi opcije

ako izgubimo mlađu, dolazi nam na vrata još jedan binSr lojalan samo globinju ...

ili markosova labava federalizacija foruma sa sve mlađom na čelu...

pošto slovenca nemamo, a hrvatski - EU skpetici
su protjerani, sjetimo se samo kako se globo obrušio na onog momka- darthvader ili markos na dsormaza ili krugera... sve jaki forumaši sa stavom !!!

markos se sam hvali, da on nema veze sa brutalnim zakonom o zaštiti foruma- on je samo to podpiso....
ali je problem što se on ravna po svojim doglavnicima, umjesto oni po njemu....
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 30/01/2012 : 00:56:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Ma sad je super. Dobitni SFRJ recept - glavni gazda Hrvat, oko njega Srbi zavode red. :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/01/2012 : 01:02:16  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

uopće nije pitanje da bismo trebali još jednog mderatora- taman posla

mi sad razpravljamo kojeg moderatora da odstranimo ili bar prilagodimo- ali koga, kad su nam svi srcu dragi...

imamo samo dvi opcije

ako izgubimo mlađu, dolazi nam na vrata još jedan binSr lojalan samo globinju ...

ili markosova labava federalizacija foruma sa sve mlađom na čelu...

pošto slovenca nemamo, a hrvatski - EU skpetici
su protjerani, sjetimo se samo kako se globo obrušio na onog momka- darthvader ili markos na dsormaza ili krugera... sve jaki forumaši sa stavom !!!

markos se sam hvali, da on nema veze sa brutalnim zakonom o zaštiti foruma- on je samo to podpiso....
ali je problem što se on ravna po svojim doglavnicima, umjesto oni po njemu....

pa i mene je izbacivalo zbog svađa s tim likom u sportu.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47364 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/01/2012 : 01:02:49  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

Ma sad je super. Dobitni SFRJ recept - glavni gazda Hrvat, oko njega Srbi zavode red. :D

kombinacija potpune katastrofe

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 30/01/2012 : 01:03:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Pa nece Markos jos da gekne, polako. Dok god je on ziv u sigurnim smo rukama, kad nas napusti broj 11 godina i napustaj brod :D

Go to Top of Page
Page: of 24 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000