forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 los, zao , moderator
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 24

lwood
Advanced Member

Colombia
47361 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/01/2012 : 12:35:29  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by jang

topic o ratu između Sawitcha i Acike:
http://forum.striparna.com/viewtopic.php?f=5&t=3643

ima dobrih kvaka,da sad ne citiramo ovde.
inače ako je neko poštenjačina onda je to Sawič.
tu dileme nema

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4114 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 30/01/2012 : 12:43:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message
quote:
Originally posted by selanne

Kojote, kako si mi ti? Nema te na našem topicu...

Mene ima tamo jedino kad Inter pobedi!

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 30/01/2012 : 12:44:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Zato sam te danas i očekivao. Ah, da, nisu pobijedili, sorry...

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8589 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 30/01/2012 : 12:50:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

naravno da ću ja politizirati gdje god se ukaže prilika, ali ću paziti da ne pređem granicu i da nedobije ban, a ko i popijem ban, ništa strašno, ono što je važno je, da dobijem ban zbog politike a ne zbog vređanja... ipak smo mi komunisti kuturni ljudi znaš...

Eto i sam priznaš, a prozivaš mladju da se slijepo drži pravila. E pa stari moj, da se mladjo slijepo drži pravila ti bi letio van nakon svakog drugog posta koji ovdje ostaviš.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 30/01/2012 : 12:50:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:

Neču da se mešam u to, ali mi nije dalo, da ne kažem, da je Sawitch u redu i pošten čovek. A za tog Aciku ne znam.

Sawitchu još dugujem pare za neke albume, i zato što je i mene malo po prstima zbog para, kazao mi je da se ne žuri i strpljivo čeka, dok ne dobijem sada kraj meseca, mislim malo je takvih ljudi, koji razumiju kako je kad nemaš i kažeš, ako može malo sačekati. Sve pohvale i hvala još jednom. Granice izmedju zemljama i dobrih ljudi nemaju veze.
A isto se mi desilo i sa par ljudi sa limunda, koji isto tako čekaju na te pare i ne daju ti negativnu ocenu. I tebi, koji to čitaš, može da se ti desi nešto kao meni, a inače nemam toliko problema sa parama.

Hvala još jednom Sawitchu i još dvojici na limundu ma strpljenju.

Imao sam i ja problem sa jednim za albume-bilo je objavljeno i ovdje-koje sam aukcirao, ali od toga ni duha ni sluha, do danas, da se bar izvinio.
Ok, to je več druga tema, koja ne ide ovdje.

-

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 30/01/2012 12:52:05
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 30/01/2012 : 12:56:40  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

tu dileme nema

nigdje nisam rekao da Sawitch nije pošten. Niti ja s njim imam neki problem, neznam zbog čega ste to zaključili. I nikada nije bio pod prijetnom izbacivanja sa sajta.
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 30/01/2012 : 12:57:07  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by paro

Eto i sam priznaš, a prozivaš mladju da se slijepo drži pravila. E pa stari moj, da se mladjo slijepo drži pravila ti bi letio van nakon svakog drugog posta koji ovdje ostaviš.

uopće ga nisam zbog toga prozivao... on ne da se slijepo drži pravila, jer ona pravila ZZF- zakon o zaštiti foruma- je napisao GLOBINJO i samo njemu je razumljiv... mlađo pak reaguje, onako kako on misli da bi markos reagiro...

Edited by - KRAS on 30/01/2012 12:57:48
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47361 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/01/2012 : 12:57:25  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

tu dileme nema

nigdje nisam rekao da Sawitch nije pošten. Niti ja s njim imam neki problem, neznam zbog čega ste to zaključili. I nikada nije bio pod prijetnom izbacivanja sa sajta.

a di san ja reka da si ti to reka??

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 30/01/2012 : 12:58:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:

quote:

quote:

tu dileme nema

Ne Jang, nisam to mislio, samo sam napisao, kad sam čitao taj dvoboj, šta si mislim. Ajd sve najbolje. Išlo se na tekst izmedju dvojice aktera, a taj Acika, čuo sam za njega, ali ne znam ko je taj. Pa i boli me uvo

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 30/01/2012 13:00:20
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8589 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 30/01/2012 : 13:00:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

quote:

uopće ga nisam zbog toga prozivao... on ne da se slijepo drži pravila, jer ona pravila ZZF- zakon o zaštiti foruma- je napisao GLOBINJO i samo njemu je razumljiv... mlađo pak reaguje, onako kako on misli da bi markos reagiro...

a ti si neki profajler, psiholog, čitač misli il nešto 4.??

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 30/01/2012 : 13:07:59  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
iako sam sebi obečao da ču se kloniti likova kao što su Genij, 1€, Stokabroker, itd. izgleda da oni ne mogu bez da me pominjaju + nabijaju nešto u vezi Striparne---
istina je da je ZagorExtra (genijalni nick 1€ na striparni) jedini doživotno baniran kod nas. I da je istina to što Poli kaže. Ljudi jesu bili protiv njegovog vračanja na forum i pretili su njihovim odlazkom, ne samo sa foruma nego i iz udruge Stripoholik. I to puno pametniji i korisniji ljudi nego on.
http://forum.striparna.com/viewtopic.php?f=6&t=3547

U vezi tog Žolt Lazara ( Zozoracing)--- on je imao mnogo problema s više ljudi na aukcijama i imao je dosta negativnih komentara te zbog toga je udaljen sa aukcija (neplačanje primljenih stripova, neplačanje bidanih stripova). Više o tome:
http://forum.striparna.com/viewtopic.php?f=4&t=3346

Edited by - jang on 30/01/2012 13:09:46
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 30/01/2012 : 13:10:38  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

pa kad je zakon nerazumljiv... i bolje je odma zatvoriti temu ( YU spejs prgram ) iako ista ima veze sa politikom kolko i prosečni dom zdravlja... i dom zdravlja i YU spejs program su vezani na politiku i to se izbeći nemože

ILI BILO ČIME ŠTA ITI MALO MIRIŠE NA POLITIKU ILI SE NASLANJA NA NJU ILI ĆE MOŽDA ZAMIRISATI...AUTOR POLITIČKOG TOPICA DOBIJA BAN,A AKTIVNI SUDIONICI ISTOG TOPICA KOJI KOMENTIRAJU NASLOV ISTOG NEUKUSNIM I NEUMJESNIM PRIMJEDBAMA KOJI POTIČU NA MRŽNJU ILI UVREDE DOBIJAJU TAKOĐER BAN...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47361 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/01/2012 : 13:10:51  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

iako sam sebi obečao da ču se kloniti likova kao što su Genij, 1€, Stokabroker, itd. izgleda da oni ne mogu bez da me pominjaju + nabijaju nešto u vezi Striparne---
istina je da je ZagorExtra (genijalni nick 1€ na striparni) jedini doživotno baniran kod nas. I da je istina to što Poli kaže. Ljudi jesu bili protiv njegovog vračanja na forum i pretili su njihovim odlazkom, ne samo sa foruma nego i iz udruge Stripoholik. I to puno pametniji i korisniji ljudi nego on.

U vezi tog Žolt Lazara ( Zozoracing)--- on je imao mnogo problema s više ljudi na aukcijama i imao je dosta negativnih komentara te zbog toga je udaljen sa aukcija (neplačanje primljenih stripova, neplačanje bidanih stripova). Više o tome:
http://forum.striparna.com/viewtopic.php?f=4&t=3346

ne mogu ovo ni čitat,otkazače mi mjehur

Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 30/01/2012 : 13:13:08  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

tu dileme nema

pa ti i Risar odmah ste počeli o tome da je Sawitch poštenjačina
pa sam htio sprečiti bilo kakvu sumnju u to
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47361 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/01/2012 : 13:15:03  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tu dileme nema

pa ti i Risar odmah ste počeli o tome da je Sawitch poštenjačina
pa sam htio sprečiti bilo kakvu sumnju u to

ma krivo si me razumia ,ja san to doda onako ovlaš.
ništa direktno tebi nije išlo.
a šta se tiče acike zakačia san se ja ovde s njim al u vezi potpuno druge stvari

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 30/01/2012 : 13:15:36  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
ipak smo mi komunisti kuturni ljudi znaš...

I ovo je za topic o vicevima.
Ponekad se pitam jel ti ovo ozbiljno ili se samo zajebavaš s nama? :)

Edited by - dsormaz1 on 30/01/2012 13:16:41
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 30/01/2012 : 13:19:49  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

najjači eurov upis...
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 30/01/2012 : 13:23:41  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:

quote:

najjači eurov upis...

legendaran. On in Kangler bi bila najboljši par
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8589 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 30/01/2012 : 13:32:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:
ipak smo mi komunisti kuturni ljudi znaš...

I ovo je za topic o vicevima.
Ponekad se pitam jel ti ovo ozbiljno ili se samo zajebavaš s nama? :)

ma provocira da vidi dokle ide, to mu je valjda fetiš.
A provocira cijelo vrijeme zato jer mu moderatori dopuštaju..

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 30/01/2012 : 13:35:11  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

quote:

pa kad je zakon nerazumljiv... i bolje je odma zatvoriti temu ( YU spejs prgram ) iako ista ima veze sa politikom kolko i prosečni dom zdravlja... i dom zdravlja i YU spejs program su vezani na politiku i to se izbeći nemože

Pozdrav, evo da odgovorim ovdje i na PM, a i na ranije upite (tek sam sada pročitao sve)

Mislim da otvaranje tog topica ne bi bila dobra ideja
sama tema je već bila na granici (ne zbog samog sadržaja, nego zbog vrlo realne mogućnosti uplitanja politike u razgovor) a to se onda, naravno idogodilo.

Npr., evo samo nekih tvojih postova iz te teme:

samo se ti kliberi, a dobro znaš da je samoupravni socializam jedina alternativa za čovječanstvo....

ti konstatno omalovažavaš DRŽAVETINU bivšu, kao bila toliko nepsosobna nije mogla u 45 godina izgradit autoput

A i ostali su imali nekoliko bisera

Unatoč tome, nikoga nisam udaljio sa foruma, nego sam upozorio da se držite teme. Kako ni to nije pomoglo, opet nikoga nisam udaljio, nego sam samo zaključao temu.

Uglavnom, mislim da bi već nakon par postove opet sve završilo na Titu, Jugoslavenstvu & co.

A znamo kuda to vodi

Piši o stripovima malo, to ti se sigurno neće "zatvoriti"

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 30/01/2012 : 13:36:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message
Kakva sapunjara ! 17 stranica postova ste u ovom topicu ispisali za manje od 3 dana i još se koljete.
A ja sam se, budala u neznanju, registrirao ovdje prije tri mjeseca jer sam mislio da je sve ovo jedan veliki forum o stripovima. Ali, vidim da nije. Toliko sam svađa, vrijeđanja, netrpeljivosti i sl. vidio u ova tri mjeseca da ne mogu vjerovati. Šta ste vi svi u ratu jedni protiv drugih. Pa kako ste se uspjeli isposvađati tako ?

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 30/01/2012 : 13:40:20  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

kakve sad pa provokacije... to su zlurade insinuacije moj paro, ja se pre svega oslanjam na dijalog kako i dolikuje mom politčkom uverenju, čak sam spreman i ruku da pružim, leđa da poturim za oslonac i reče utehe da pružim...

sve samo sa jednom svrhom- raspirivanja bratstva i jedninstva na ovom forumu...i naravno svetkovanje starih dobrih vrednosti
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8589 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 30/01/2012 : 13:40:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by Nivox

Kakva sapunjara ! 17 stranica postova ste u ovom topicu ispisali za manje od 3 dana i još se koljete.
A ja sam se, budala u neznanju, registrirao ovdje prije tri mjeseca jer sam mislio da je sve ovo jedan veliki forum o stripovima. Ali, vidim da nije. Toliko sam svađa, vrijeđanja, netrpeljivosti i sl. vidio u ova tri mjeseca da ne mogu vjerovati. Šta ste vi svi u ratu jedni protiv drugih. Pa kako ste se uspjeli isposvađati tako ?

A ti si mislio da je ovo Nigdjezemska, a mi Izgubljeni dječaci...Markos je Petar Pan

Kakve sad svađe? O čem pričaš?
Osim toga ima još stripovskih foruma, pa ako ti se ne sviđa, samo izvoli..

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9937 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 30/01/2012 : 13:41:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
jer su moderatori preblagi:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8589 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 30/01/2012 : 13:44:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

quote:

kakve sad pa provokacije... to su zlurade insinuacije moj paro, ja se pre svega oslanjam na dijalog kako i dolikuje mom politčkom uverenju, čak sam spreman i ruku da pružim, leđa da poturim za oslonac i reče utehe da pružim...

sve samo sa jednom svrhom- raspirivanja bratstva i jedninstva na ovom forumu...i naravno svetkovanje starih dobrih vrednosti

Opet perfidno zamataš sve na svoju ruku...zaista već postaješ ljigav čovječe...ne znam samo dal te zaista to pali il šta? Pa imaš milijarde forume na kojima možeš politizirat, ali ne, ovdje gdje je zabranjeno, tu ti je najslađe jelda?

Go to Top of Page
Page: of 24 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000