Author |
Topic |
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 30/01/2012 : 13:45:18
|
quote: Originally posted by mladjo
Pozdrav, evo da odgovorim ovdje i na PM, a i na ranije upite (tek sam sada pročitao sve)
dobro, poštujem ako nećeš da odključaš... tvoja odluka, ja sam lepo zamolio ti lepo odbio...
međutim problem je sama tema- yu spesj program- ona se nemože kvalitetno obradit a da se pritom ignoriše volja i želja radnog naroda... |
|
|
Nivox
Senior Member
Croatia
1314 Posts
Member since 01/11/2011 |
Posted - 30/01/2012 : 13:48:03
|
quote: Originally posted by paro
quote: Originally posted by Nivox
Kakva sapunjara ! 17 stranica postova ste u ovom topicu ispisali za manje od 3 dana i još se koljete. A ja sam se, budala u neznanju, registrirao ovdje prije tri mjeseca jer sam mislio da je sve ovo jedan veliki forum o stripovima. Ali, vidim da nije. Toliko sam svađa, vrijeđanja, netrpeljivosti i sl. vidio u ova tri mjeseca da ne mogu vjerovati. Šta ste vi svi u ratu jedni protiv drugih. Pa kako ste se uspjeli isposvađati tako ?
A ti si mislio da je ovo Nigdjezemska, a mi Izgubljeni dječaci...Markos je Petar Pan
Kakve sad svađe? O čem pričaš? Osim toga ima još stripovskih foruma, pa ako ti se ne sviđa, samo izvoli..
Paro, nisam mislio ništa loše. Žao mi je šta se ljudi svađaju. To je sve. Ostat ću ovdje. Sviđa mi se ovdje. |
Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi! |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9937 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8589 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 30/01/2012 : 13:51:52
|
Paro, nisam mislio ništa loše. Žao mi je šta se ljudi svađaju. To je sve. Ostat ću ovdje. Sviđa mi se ovdje.
Ako misliš da su ovo svađe, trebao si bit tu prije nekih 6 godina, ma šta 6, prije dvije godine Uglavnom bilo je...katastrofa.. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8589 Posts
Posted - 30/01/2012 : 13:53:02
|
quote: Originally posted by mamlaz
paro ne svadjaj se sa nivoxom:)
Neću, evo dosta je bilo, ipak si stariji...i duže si ovdje. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 30/01/2012 : 13:56:08
|
Opet perfidno zamataš sve na svoju ruku...zaista već postaješ ljigav čovječe...ne znam samo dal te zaista to pali il šta? Pa imaš milijarde forume na kojima možeš politizirat, ali ne, ovdje gdje je zabranjeno, tu ti je najslađe jelda?
da, najlakše je sugovornika omalovažavati... nije da me to pali, dapače... al jesi se nekad zapito da sam ja možda socijalno ugrožen forumaš- nisam plaće primio godinu dana- oteli mi kapitalisti, a nema nikog da me zaštiti...
i ja jednostavno svoju bol delima sa vama- jer ste mi srcu dragi i niste pokvareni... |
|
|
Nivox
Senior Member
Croatia
1314 Posts
Member since 01/11/2011 |
Posted - 30/01/2012 : 13:56:52
|
Paro, nisam mislio ništa loše. Žao mi je šta se ljudi svađaju. To je sve. Ostat ću ovdje. Sviđa mi se ovdje.
Ako misliš da su ovo svađe, trebao si bit tu prije nekih 6 godina, ma šta 6, prije dvije godine Uglavnom bilo je...katastrofa..
A jebiga, nisam očito navikao na...ovo. Biti će mi valjda jasno kad ću duže biti ovdje. Tri jeseca su malo naspram večine vas koji ste tu godinama. Samo vi raspravljajte. Sve 5. |
Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi! |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8589 Posts
Posted - 30/01/2012 : 13:59:17
|
quote: Originally posted by KRAS
Opet perfidno zamataš sve na svoju ruku...zaista već postaješ ljigav čovječe...ne znam samo dal te zaista to pali il šta? Pa imaš milijarde forume na kojima možeš politizirat, ali ne, ovdje gdje je zabranjeno, tu ti je najslađe jelda?
da, najlakše je sugovornika omalovažavati... nije da me to pali, dapače... al jesi se nekad zapito da sam ja možda socijalno ugrožen forumaš- nisam plaće primio godinu dana- oteli mi kapitalisti, a nema nikog da me zaštiti...
i ja jednostavno svoju bol delima sa vama- jer ste mi srcu dragi i niste pokvareni...
Evo ga opet, ma samo ti udaraj po svome, al drugi put barem ne budi licemjeran, pa ne prozivaj mladju zbog gluposti. |
|
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9937 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 30/01/2012 : 13:59:19
|
quote: Originally posted by mamlaz
paro ne svadjaj se sa nivoxom:)
Neću, evo dosta je bilo, ipak si stariji...i duže si ovdje.
nisam star, smrc:) |
Mrzim mrznju! |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 30/01/2012 : 14:04:05
|
Evo ga opet, ma samo ti udaraj po svome, al drugi put barem ne budi licemjeran, pa ne prozivaj mladju zbog gluposti.
paro, jel može jedno pitanje...? jes ti kad dobio BAN na ovom forumu ? |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40538 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 30/01/2012 : 14:04:13
|
quote: Originally posted by jang nigdje nisam rekao da Sawitch nije pošten. Niti ja s njim imam neki problem, neznam zbog čega ste to zaključili. I nikada nije bio pod prijetnom izbacivanja sa sajta.
Jang, izvini, stvarno sam mislio da je bilo tako nesto... Iskreno, ne razumem dobro slovenacki pa sam ranije mozda i pogresno protumacio nesto.. Doduse, ni sada mi nije bas najjasnije ali ne izgleda ostro.. Izvinjavam se svima...
@Risar Nemas brige, kad god budes imao.. Nemam ni ja pa znam kako je :)) |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40538 Posts
Posted - 30/01/2012 : 14:05:17
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by jang
iako sam sebi obečao da ču se kloniti likova kao što su Genij, 1€, Stokabroker, itd. izgleda da oni ne mogu bez da me pominjaju + nabijaju nešto u vezi Striparne--- istina je da je ZagorExtra (genijalni nick 1€ na striparni) jedini doživotno baniran kod nas. I da je istina to što Poli kaže. Ljudi jesu bili protiv njegovog vračanja na forum i pretili su njihovim odlazkom, ne samo sa foruma nego i iz udruge Stripoholik. I to puno pametniji i korisniji ljudi nego on. http://forum.striparna.com/viewtopic.php?f=6&t=3547
U vezi tog Žolt Lazara ( Zozoracing)--- on je imao mnogo problema s više ljudi na aukcijama i imao je dosta negativnih komentara te zbog toga je udaljen sa aukcija (neplačanje primljenih stripova, neplačanje bidanih stripova). Više o tome: http://forum.striparna.com/viewtopic.php?f=4&t=3346
ne mogu ovo ni čitat,otkazače mi mjehur
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8589 Posts
Posted - 30/01/2012 : 14:05:44
|
Evo ga opet, ma samo ti udaraj po svome, al drugi put barem ne budi licemjeran, pa ne prozivaj mladju zbog gluposti.
paro, jel može jedno pitanje...? jes ti kad dobio BAN na ovom forumu ?
Jesam, svaki put me globinjo izbacio i želim da me ubuduće također svaki put globinjo izbaci |
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40538 Posts
Posted - 30/01/2012 : 14:06:28
|
Kakva sapunjara ! 17 stranica postova ste u ovom topicu ispisali za manje od 3 dana i još se koljete. A ja sam se, budala u neznanju, registrirao ovdje prije tri mjeseca jer sam mislio da je sve ovo jedan veliki forum o stripovima. Ali, vidim da nije. Toliko sam svađa, vrijeđanja, netrpeljivosti i sl. vidio u ova tri mjeseca da ne mogu vjerovati. Šta ste vi svi u ratu jedni protiv drugih. Pa kako ste se uspjeli isposvađati tako ?
Tek si tri meseca ovde.. Videces.. |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 30/01/2012 : 14:08:50
|
Jesam, svaki put me globinjo izbacio i želim da me ubuduće također svaki put globinjo izbaci
nema te na listi...
veoma si razgovoran momak, pa se pitam kako si preživio čistke...
da nemaš možda neku zaštitu ili pjevaš možda drugove po forumu...? |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8589 Posts
Posted - 30/01/2012 : 14:10:33
|
nema te na listi...
veoma si razgovoran momak, pa se pitam kako si preživio čistke...
da nemaš možda neku zaštitu ili pjevaš možda drugove po forumu...?
To je bilo 2005./2006. |
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 30/01/2012 : 14:36:33
|
Pozdrav KRAS ponovo, nažalost moram ti uputiti jednu dobornamjernu kritiku
Iako su ti namjere očigledno miroljubive, ipak pomalo previše politiziraš Evo npr. samo nekih od tvojih postova:
ipak smo mi komunisti kuturni ljudi znaš...
sve samo sa jednom svrhom- raspirivanja bratstva i jedninstva na ovom forumu...
oteli mi kapitalisti, a nema nikog da me zaštiti.
da, nemamo ni jednog tuđmanovca od iskona na ovijem zborištu...
mora neko ove srbende ( modove ) na povodcu držati- ko Stane Dolanc što je nekad čaršijom gazio....
! jqa sam maršalista tj. titosita...
teška jugoslavenčina
ti si ovde najveća jugoslavenčina
Zamolio bih te da ipak, unatoč tome što nemaš loše namjere, preskočiš to političarenje jer nije dozvoljeno, a može rezultirati eventualnim sukobima.
Hvala unapred |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12539 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 30/01/2012 : 14:51:26
|
quote: Originally posted by sawitch
iako sam sebi obečao da ču se kloniti likova kao što su Genij, 1€, Stokabroker, itd. izgleda da oni ne mogu bez da me pominjaju + nabijaju nešto u vezi Striparne--- istina je da je ZagorExtra (genijalni nick 1€ na striparni) jedini doživotno baniran kod nas. I da je istina to što Poli kaže. Ljudi jesu bili protiv njegovog vračanja na forum i pretili su njihovim odlazkom, ne samo sa foruma nego i iz udruge Stripoholik. I to puno pametniji i korisniji ljudi nego on. http://forum.striparna.com/viewtopic.php?f=6&t=3547
U vezi tog Žolt Lazara ( Zozoracing)--- on je imao mnogo problema s više ljudi na aukcijama i imao je dosta negativnih komentara te zbog toga je udaljen sa aukcija (neplačanje primljenih stripova, neplačanje bidanih stripova). Više o tome: http://forum.striparna.com/viewtopic.php?f=4&t=3346
šta se smijete, kada ne znate pola stvari koje su se događale?
Najprije koliko ja vidim, SAMO JE JEDAN PRIJETIO SVOJIM ODLASKOM ( to je neki Alex, pitaj boga tko je on uopšte sa svojih 300+ posta), to nikako nisu ljudi več samo JEDAN, ali naravno dramatičnije izgleda kada se napiše ljudi. Što nisi napisao ISTINU pa rekao da je tamo neki Alex zapretio da če izači sa vaše udruge i foruma.
Što se tiče Štajerske i Slovenije, Lwood,Sawitch vas dvoje ne možete znati šta se ovdje događa pa zbog toga se smijete za bez veze ali kako možete vidjeti sam ja to napisao 2010 godine, i mariborski gradonačelnik Kangler je izjavio 2011 da bi se Štajerska mogla osamostaliti i da proučavaju mogučnost ovoga. I šta je tu smiješno? Ja sam tako nešto rekao ČAK PRIJE MARIBORSKOG GRADONAČELNIKA, a vjerujte njemu se nitko nije smijao, jer to što sam ja rekao i što je rekao gradonačelnik to je ionako opšte poznato u Sloveniji, pa nisam rekao ništa novo a ni smiješno. Osim ako vam je smiješno kada to kaže gradonačelnik kojeg su demokratičkim putem izabrali ljudi drugog največeg grada u Sloveniji a največeg grada na Štajerskem. I svakog mijeseca, ovakvu ideju podržava više ljudi, ali to vas dvojica ne možete znati jer ne živite ovdje a taj jang je slijep i gluv a da nije, mogao bi i sam tako nešto čuti.
Što se tiče tog izbacivanja, ja sam svoje objasnio zašto sam izbačen. a ponovit ču još jednom, IZBAČEN SAM ZBOG TOGA JER SAM JAVNO NAPISAO NA TOM FORUMU, DA JE MODERATOR TOG FORUMA TOMDAR IZBRISAO OGLAS, KOJEG JE POSTAVIO ŽOLT LAZAR I U KOJEM JE HTIO KUPITI STRIPOVE. ODMAH NAKON BRISANJA TOG POSTA OD ŽOLT LAZARA TAJ TOMDAR GA JE KONTAKTIRAO I PRODAO MU SVOJE STRIPOVE A DA OSTALI ČLANOVI NISU IMALI ŠANSE TAKO ISTO UČINITI JER NIJE BILO OGLASA. TEK NAKON PRODAJE SVOJIH STRIPOVA TOM ŽOLTU LAZARU JE OPET POSTAVLJEN OGLAS.
To sam ja čuo od tog Žolt Lazara i ja to 100% vjerujem pa sam to napisao. TomDar je mene ucjenivao da ako ne želim da me izbace, neka mu se izvinim, da on to nije napravio. Ja mu se nisam izvinio i zbog toga sam izbačen.A prije toga nisam bio izbačen NIKADA, znači odmah za uvijek, iako mi je to bio prvi put, ali nema veze jer njihov forum je ionako bez veze, tamo ima 10 aktivnih ljudi. I NIKADA; PONAVLJAM NIKADA, NISAM OTVORIO DRUGI ACCOUNT NA TOM FORUMU STRIPARNA.COM, tako da Poli LAŽE, kada kaže da sam imao i tamo puno nekih accounta.
To sve zajedno nije ni smiješno nego je tužno, da se takve stvari (neobjavljivanje oglasa onoga Žolt Lazara a nudi mu svoje stripove, TEK NAKON TOGA SLIJEDI OBJAVA OGLASA. Sve u želji da se spriječi konkurenca. Ovo je za zatvor!) |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 30/01/2012 : 14:56:11
|
quote: Originally posted by mladjo
Pozdrav KRAS ponovo, nažalost moram ti uputiti jednu dobornamjernu kritiku
Iako su ti namjere očigledno miroljubive, ipak pomalo previše politiziraš Evo npr. samo nekih od tvojih postova:
ipak smo mi komunisti kuturni ljudi znaš...
sve samo sa jednom svrhom- raspirivanja bratstva i jedninstva na ovom forumu...
oteli mi kapitalisti, a nema nikog da me zaštiti.
da, nemamo ni jednog tuđmanovca od iskona na ovijem zborištu...
mora neko ove srbende ( modove ) na povodcu držati- ko Stane Dolanc što je nekad čaršijom gazio....
! jqa sam maršalista tj. titosita...
teška jugoslavenčina
ti si ovde najveća jugoslavenčina
Zamolio bih te da ipak, unatoč tome što nemaš loše namjere, preskočiš to političarenje jer nije dozvoljeno, a može rezultirati eventualnim sukobima.
Hvala unapred
lepi citati - svaka mi čast
ja nemogu iz svoje kože, a ti me izbaci ako opet prekršim ZAKON...
iako, sa ovim gore citatima nije kršeno ni jedno pravilo i nemože rezultirati sukobom, jer ja nisam konfliktan tip... ako pak vidiš da me neko vređa- nisam ni pičkica da bi se vređo zbog gluposti...
uglavnom ,probat ću se suzdržat- radi tebe- ukoliko mi se oklizne- slobodno me izbaci...
samo molim te da napišeš, da sam izbačen zbog političkog posta. to mi je jako stalo... |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 30/01/2012 : 14:59:25
|
quote: Originally posted by 1Euro
quote: Originally posted by sawitch
šta se smijete, kada ne znate pola stvari koje su se događale?
Najprije koliko ja vidim, SAMO JE JEDAN PRIJETIO SVOJIM ODLASKOM ( to je neki Alex, pitaj boga tko je on uopšte sa svojih 300+ posta), to nikako nisu ljudi več samo JEDAN, ali naravno dramatičnije izgleda kada se napiše ljudi. Što nisi napisao ISTINU pa rekao da je tamo neki Alex zapretio da če izači sa vaše udruge i foruma.
Što se tiče Štajerske i Slovenije, Lwood,Sawitch vas dvoje ne možete znati šta se ovdje događa pa zbog toga se smijete za bez veze ali kako možete vidjeti sam ja to napisao 2010 godine, i mariborski gradonačelnik Kangler je izjavio 2011 da bi se Štajerska mogla osamostaliti i da proučavaju mogučnost ovoga. I šta je tu smiješno? Ja sam tako nešto rekao ČAK PRIJE MARIBORSKOG GRADONAČELNIKA, a vjerujte njemu se nitko nije smijao, jer to što sam ja rekao i što je rekao gradonačelnik to je ionako opšte poznato u Sloveniji, pa nisam rekao ništa novo a ni smiješno. Osim ako vam je smiješno kada to kaže gradonačelnik kojeg su demokratičkim putem izabrali ljudi drugog največeg grada u Sloveniji a največeg grada na Štajerskem. I svakog mijeseca, ovakvu ideju podržava više ljudi, ali to vas dvojica ne možete znati jer ne živite ovdje a taj jang je slijep i gluv a da nije, mogao bi i sam tako nešto čuti.
Što se tiče tog izbacivanja, ja sam svoje objasnio zašto sam izbačen. a ponovit ču još jednom, IZBAČEN SAM ZBOG TOGA JER SAM JAVNO NAPISAO NA TOM FORUMU, DA JE MODERATOR TOG FORUMA TOMDAR IZBRISAO OGLAS, KOJEG JE POSTAVIO ŽOLT LAZAR I U KOJEM JE HTIO KUPITI STRIPOVE. ODMAH NAKON BRISANJA TOG POSTA OD ŽOLT LAZARA TAJ TOMDAR GA JE KONTAKTIRAO I PRODAO MU SVOJE STRIPOVE A DA OSTALI ČLANOVI NISU IMALI ŠANSE TAKO ISTO UČINITI JER NIJE BILO OGLASA. TEK NAKON PRODAJE SVOJIH STRIPOVA TOM ŽOLTU LAZARU JE OPET POSTAVLJEN OGLAS.
To sam ja čuo od tog Žolt Lazara i ja to 100% vjerujem pa sam to napisao. TomDar je mene ucjenivao da ako ne želim da me izbace, neka mu se izvinim, da on to nije napravio. Ja mu se nisam izvinio i zbog toga sam izbačen.A prije toga nisam bio izbačen NIKADA, znači odmah za uvijek, iako mi je to bio prvi put, ali nema veze jer njihov forum je ionako bez veze, tamo ima 10 aktivnih ljudi. I NIKADA; PONAVLJAM NIKADA, NISAM OTVORIO DRUGI ACCOUNT NA TOM FORUMU STRIPARNA.COM, tako da Poli LAŽE, kada kaže da sam imao i tamo puno nekih accounta.
To sve zajedno nije ni smiješno nego je tužno, da se takve stvari (neobjavljivanje oglasa onoga Žolt Lazara a nudi mu svoje stripove, TEK NAKON TOGA SLIJEDI OBJAVA OGLASA. Sve u želji da se spriječi konkurenca. Ovo je za zatvor!)
1Euro, ajde molim te:
a)nemoj pisati velikim slovima jer to u internet komunikaciji znači da se "dereš"
b) nemoj više odvajati Štajersku od Slovenije
Jel' može? |
|
Edited by - mladjo on 30/01/2012 15:01:25 |
|
|
1Euro
Advanced Member
12539 Posts
Posted - 30/01/2012 : 15:00:31
|
quote: Originally posted by Zagor12
Sram te bilo ja sam crnac
ali ti tada nisi još bio registriran na ovom forumu (za vrijeme SP u fudbalu u JAR) pa se tako nisi mogao nači uvrijeđen. |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 30/01/2012 : 15:00:53
|
E da, a zašto se koji put ovako slova povećaju sama od sebe? Sad ispada da se i ja derem |
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 30/01/2012 : 15:14:51
|
quote: Originally posted by globinjo
jebote,šta ga nadrobiste stvarno kras,aj ne budi pičić,nemoj sve uvijeno,i okolo kole...pa napiši nešto,pa te ja izbacim i mirni svi...imaj muda...
može... šta konkretno bi želio da čuješ...?
i molim te- mani se te vulgarne terminologije- inače mi ideš na ignore... |
|
|
1Euro
Advanced Member
12539 Posts
Posted - 30/01/2012 : 15:20:56
|
quote: Originally posted by 1Euro
jeste bilo je na rasnoj osnovi i tom prilikom se izvinjavam svim crncima na ovom forumu, ako sam ih time uvredio, STVARNO MI JE ŽAO. Inače nisam rasista, čak sam imao djevojku koja je crnkinja, tako da se nadam da čete mi oprostiti na tom rasističkom izpadu.....
ovo nam nisi dosad reko...znam dda si kačio neke fotke, al ja sam mislio da je to neka ravaKu ne tvoja devojka...
i kakve su crnkinje, pričaj nam EURO sav se oznoji... čuo sam da imaju neki svoj specifičan vonj !?
meni osobno su crnkinje veom alijepe žene a i seks sa tom djevojkom sa kojom sam bio više od godine dana zajedno (živeo sam na Trinidadu i Tobagu 3 mijeseca, dok mi nije istekla viza, tada je trebalo imati vizu, sada ti ne treba viza ako ideš za manje od mijesec dana,a za više mislim da još uvijek treba. No tada u 2005 godini je viza bila potrebna i sredio sam je u Zagrebu) nakon toga smo bili zajedno dva mijeseca u Londonu (dok njoj nije istekla viza) a trebali smo iči u Sloveniju ali su se pojavili neki problemi (ne bi sada o tome). Što se tiče seksa, ja sam imao najbolji seks u životu sa tom crnkinjom, ali to ne mora znači da su crnkinje superiorne ali meni se tako poklopilo, najloši seks sam recimo imao sa Vietnamkinjom....Što se tiče tog vonja o kojem svi pričaju, to su priče za djecu. Ja ne znam gdje se ljudi seksaju, možda rade na polju po deset sata pa svi smrde po znoju pa se onda idu seksati, TADA MOŽE SVATKO SMRDJETI haha, ali ovo je bila dama, i kada smo se mi seksali, ona je bila sviježe istuširana, ja sam mirisao kremu za tuširanje, ili neki parfen i slično, NISAM MIRISAO NIKAKAV NEPRIJETNI VONJ. Što se tiče pice, njihove su pice više onako pinki nego crvene što možda ispade zbog kontrasta crnog tijela ili šta ja znam, sve u svemu super seksualno iskustvo, kojeg svakako moram ponoviti sa još nekom crnkinjom. Ono što mene najviše privlači kod njih su veseo karakter, vrlo lijepi bijeli zubi, pinki pica, kao trešnja velike bradavičke na grudima, vrlo mekane i velike ustne pa je samo poljubljanje vrlo lijepo iskustvo itd,....PREPORUČAM SVAKOME!
Što se tiče azijka, bez veze totalno, bar ono šta sam ja iskusio. Ali pošto uvijek dam drugu šansu, dat ču i njima drugu šansu, da vidim jel sam možda samo loše naletio.... |
|
|
Topic |
|
|
|