forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 los, zao , moderator
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 24

sawitch
Advanced Member

Serbia
40537 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 30/01/2012 : 15:25:41  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Lagis malko, a?

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12539 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 30/01/2012 : 15:27:28  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

quote:
Originally posted by 1Euro

quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by jang

iako sam sebi obečao da ču se kloniti likova kao što su Genij, 1€, Stokabroker, itd. izgleda da oni ne mogu bez da me pominjaju + nabijaju nešto u vezi Striparne---
istina je da je ZagorExtra (genijalni nick 1€ na striparni) jedini doživotno baniran kod nas. I da je istina to što Poli kaže. Ljudi jesu bili protiv njegovog vračanja na forum i pretili su njihovim odlazkom, ne samo sa foruma nego i iz udruge Stripoholik. I to puno pametniji i korisniji ljudi nego on.
http://forum.striparna.com/viewtopic.php?f=6&t=3547

U vezi tog Žolt Lazara ( Zozoracing)--- on je imao mnogo problema s više ljudi na aukcijama i imao je dosta negativnih komentara te zbog toga je udaljen sa aukcija (neplačanje primljenih stripova, neplačanje bidanih stripova). Više o tome:
http://forum.striparna.com/viewtopic.php?f=4&t=3346

ne mogu ovo ni čitat,otkazače mi mjehur

šta se smijete, kada ne znate pola stvari koje su se događale?

Najprije koliko ja vidim, SAMO JE JEDAN PRIJETIO SVOJIM ODLASKOM ( to je neki Alex, pitaj boga tko je on uopšte sa svojih 300+ posta), to nikako nisu ljudi več samo JEDAN, ali naravno dramatičnije izgleda kada se napiše ljudi. Što nisi napisao ISTINU pa rekao da je tamo neki Alex zapretio da če izači sa vaše udruge i foruma.

Što se tiče Štajerske i Slovenije, Lwood,Sawitch vas dvoje ne možete znati šta se ovdje događa pa zbog toga se smijete za bez veze ali kako možete vidjeti sam ja to napisao 2010 godine, i mariborski gradonačelnik Kangler je izjavio 2011 da bi se Štajerska mogla osamostaliti i da proučavaju mogučnost ovoga. I šta je tu smiješno?
Ja sam tako nešto rekao ČAK PRIJE MARIBORSKOG GRADONAČELNIKA, a vjerujte njemu se nitko nije smijao, jer to što sam ja rekao i što je rekao gradonačelnik to je ionako opšte poznato u Sloveniji, pa nisam rekao ništa novo a ni smiješno. Osim ako vam je smiješno kada to kaže gradonačelnik kojeg su demokratičkim putem izabrali ljudi drugog največeg grada u Sloveniji a največeg grada na Štajerskem. I svakog mijeseca, ovakvu ideju podržava više ljudi, ali to vas dvojica ne možete znati jer ne živite ovdje a taj jang je slijep i gluv a da nije, mogao bi i sam tako nešto čuti.

Što se tiče tog izbacivanja, ja sam svoje objasnio zašto sam izbačen.
a ponovit ču još jednom, IZBAČEN SAM ZBOG TOGA JER SAM JAVNO NAPISAO NA TOM FORUMU, DA JE MODERATOR TOG FORUMA TOMDAR IZBRISAO OGLAS, KOJEG JE POSTAVIO ŽOLT LAZAR I U KOJEM JE HTIO KUPITI STRIPOVE. ODMAH NAKON BRISANJA TOG POSTA OD ŽOLT LAZARA TAJ TOMDAR GA JE KONTAKTIRAO I PRODAO MU SVOJE STRIPOVE A DA OSTALI ČLANOVI NISU IMALI ŠANSE TAKO ISTO UČINITI JER NIJE BILO OGLASA. TEK NAKON PRODAJE SVOJIH STRIPOVA TOM ŽOLTU LAZARU JE OPET POSTAVLJEN OGLAS.

To sam ja čuo od tog Žolt Lazara i ja to 100% vjerujem pa sam to napisao. TomDar je mene ucjenivao da ako ne želim da me izbace, neka mu se izvinim, da on to nije napravio. Ja mu se nisam izvinio i zbog toga sam izbačen.A prije toga nisam bio izbačen NIKADA, znači odmah za uvijek, iako mi je to bio prvi put, ali nema veze jer njihov forum je ionako bez veze, tamo ima 10 aktivnih ljudi. I NIKADA; PONAVLJAM NIKADA, NISAM OTVORIO DRUGI ACCOUNT NA TOM FORUMU STRIPARNA.COM, tako da Poli LAŽE, kada kaže da sam imao i tamo puno nekih accounta.

To sve zajedno nije ni smiješno nego je tužno, da se takve stvari (neobjavljivanje oglasa onoga Žolt Lazara a nudi mu svoje stripove, TEK NAKON TOGA SLIJEDI OBJAVA OGLASA. Sve u želji da se spriječi konkurenca. Ovo je za zatvor!)

1Euro, ajde molim te:

a)nemoj pisati velikim slovima jer to u internet komunikaciji znači da se "dereš"

b) nemoj više odvajati Štajersku od Slovenije

Jel' može?

a) ja se ne derem, nego ono šta napišem velikim slovima, znači, da je to nešto važno, pa hoču da se to vidi, ono kao neka važna primjedba

b) može, ne bi to ni sada napravio, taj sam post napisao 2010 godine ali ga je jang izvukao iz naftalina....vjerovatno sam ionako več bio kažnjen zbog tog posta, jer sva moja izbacivanja su ili vređanje ili politika haha
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12539 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 30/01/2012 : 15:27:59  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

Lagis malko, a?

šta znači lagis?
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 30/01/2012 : 15:28:24  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

Što se tiče seksa, ja sam imao najbolji seks u životu sa tom crnkinjom, ali to ne mora znači da su crnkinje superiorne ali meni se tako poklopilo,

ja sam si priuštio crnkinju u jednom austrijanskom laufhausu... i nisu nešto... jedino što je valjalo je, kad sam joj reko nek se malo dere na maternjem jeziku u žaru ljubavi... ječala je ko ranjenik na neretvi...

Edited by - KRAS on 30/01/2012 15:30:26
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 30/01/2012 : 15:28:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:

quote:

Lagis malko, a?

šta znači lagis?

Lažeš.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 30/01/2012 : 15:30:35  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by KRAS

quote:

jeste bilo je na rasnoj osnovi i tom prilikom se izvinjavam svim crncima na ovom forumu, ako sam ih time uvredio, STVARNO MI JE ŽAO.
Inače nisam rasista, čak sam imao djevojku koja je crnkinja, tako da se nadam da čete mi oprostiti na tom rasističkom izpadu.....

ovo nam nisi dosad reko...znam dda si kačio neke fotke, al ja sam mislio da je to neka ravaKu ne tvoja devojka...

i kakve su crnkinje, pričaj nam EURO sav se oznoji... čuo sam da imaju neki svoj specifičan vonj !?

meni osobno su crnkinje veom alijepe žene a i seks sa tom djevojkom sa kojom sam bio više od godine dana zajedno (živeo sam na Trinidadu i Tobagu 3 mijeseca, dok mi nije istekla viza, tada je trebalo imati vizu, sada ti ne treba viza ako ideš za manje od mijesec dana,a za više mislim da još uvijek treba. No tada u 2005 godini je viza bila potrebna i sredio sam je u Zagrebu) nakon toga smo bili zajedno dva mijeseca u Londonu (dok njoj nije istekla viza) a trebali smo iči u Sloveniju ali su se pojavili neki problemi (ne bi sada o tome).
Što se tiče seksa, ja sam imao najbolji seks u životu sa tom crnkinjom, ali to ne mora znači da su crnkinje superiorne ali meni se tako poklopilo, najloši seks sam recimo imao sa Vietnamkinjom....Što se tiče tog vonja o kojem svi pričaju, to su priče za djecu. Ja ne znam gdje se ljudi seksaju, možda rade na polju po deset sata pa svi smrde po znoju pa se onda idu seksati, TADA MOŽE SVATKO SMRDJETI haha, ali ovo je bila dama, i kada smo se mi seksali, ona je bila sviježe istuširana, ja sam mirisao kremu za tuširanje, ili neki parfen i slično, NISAM MIRISAO NIKAKAV NEPRIJETNI VONJ.
Što se tiče pice, njihove su pice više onako pinki nego crvene što možda ispade zbog kontrasta crnog tijela ili šta ja znam, sve u svemu super seksualno iskustvo, kojeg svakako moram ponoviti sa još nekom crnkinjom. Ono što mene najviše privlači kod njih su veseo karakter, vrlo lijepi bijeli zubi, pinki pica, kao trešnja velike bradavičke na grudima, vrlo mekane i velike ustne pa je samo poljubljanje vrlo lijepo iskustvo itd,....PREPORUČAM SVAKOME!

Što se tiče azijka, bez veze totalno, bar ono šta sam ja iskusio.
Ali pošto uvijek dam drugu šansu, dat ču i njima drugu šansu, da vidim jel sam možda samo loše naletio....

Koji si ti kralj jebote!Moze koji detaljcic za Vijetnamku

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12539 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 30/01/2012 : 15:33:38  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:

Što se tiče seksa, ja sam imao najbolji seks u životu sa tom crnkinjom, ali to ne mora znači da su crnkinje superiorne ali meni se tako poklopilo,

ja sam si priuštio crnkinju u jednom austrijanskom laufhausu... i nisu nešto... jedino što je valjalo je, kad sam joj reko nek se malo dere na maternjem jeziku u žaru ljubavi... ječala je ko ranjenik na neretvi...

a pa vidiš, to možda zbog toga jer si bio sa nekom "profesionalkom" ono prostitutka....ja sam bio sa svojom djevojkom, sa kojom sam živeo 24 sata na dan, to je drukčije. Ne radi se ovdje o nekoj kurvi, nego ona je bila moja djevojka, mi smo se htjeli čak i vjenčati, ali meni kod kuče nisu to dozvolili. Otac moj nije to dozvolio....
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 30/01/2012 : 15:34:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:

quote:

Ajd vas dvojica, otvorita neki drugi topic za ovo, mamlazu ste totalno offtopicarili topic

ojro, mozes koristiti i bold opciju ako zelis nesto naglasiti, da svi vide

i nemoj vise Kanglera pominjati, molim te

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 30/01/2012 : 15:35:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Dozvolio ti je da živiš na Trinidadu i u Londonu s njom, a nije da se vjenčaš?

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 30/01/2012 : 15:35:50  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

a pa vidiš, to možda zbog toga jer si bio sa nekom "profesionalkom" ono prostitutka....ja sam bio sa svojom djevojkom, sa kojom sam živeo 24 sata na dan, to je drukčije. Ne radi se ovdje o nekoj kurvi, nego ona je bila moja djevojka, mi smo se htjeli čak i vjenčati, ali meni kod kuče nisu to dozvolili. Otac moj nije to dozvolio....

pa dobro ti je reko otac... di ćeš crnkinju vodat i ženit...drž se štajerki...
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12539 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 30/01/2012 : 15:36:05  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by selanne

quote:

quote:

Lagis malko, a?

šta znači lagis?

Lažeš.

ništa ne lažem! Mogu pokazati vizu a pasošu, mogu dati adresu gdje sam živeo na Trinidadu tri mijeseca, več sam uploadao neke slike mislim da prošle godine,...ali sve u svemu, ja znam da je to istina, šta mislim tamo Sawitch ili neki drugi o tome, njegov je problem.
Ja sam tu djevojku jako volio, ne zbog seksa, nego nju kao osobu, slični smo karakteri itd,...
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 30/01/2012 : 15:37:48  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

ništa ne lažem! Mogu pokazati vizu a pasošu, mogu dati adresu gdje sam živeo na Trinidadu tri mijeseca, več sam uploadao neke slike mislim da prošle godine,...ali sve u svemu, ja znam da je to istina, šta mislim tamo Sawitch ili neki drugi o tome, njegov je problem.
Ja sam tu djevojku jako volio, ne zbog seksa, nego nju kao osobu, slični smo karakteri itd,...

gdje su te fotke, daj linče ako nisi izbriso...
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12539 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 30/01/2012 : 15:40:32  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

ma ne radi se o tome da mi je dozvolio da živim na Trinidadu i Londonu.
Ja sam nju upoznao na Kubi (Varadero), zaljubio se, vratio se doma, chatali smo internetom, pisali dugačke mailove, čuli se telefonom i slično pa sam onda išao k njoj na Trinidad,...otac sa tim nije imao ništa, sve sam si ja to sam platio i ja nisam ni trebao da on da neki svoj pristanak. Ali kada smo se htjeli vjenčati onda je popizdio jer je rekao da ne želi gledati crnce u svojoj kuči koju je sagradio i slično,...pošto sam ja jedinac, živimo zajedno starci i ja, ja nisam mogao nju dovesti u kuču pa da se svi svađamo i zbog toga je bio problem. A da imam ja svoj stan, pa ne bi ja ni oca pitao.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8588 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 30/01/2012 : 15:41:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

http://www.youtube.com/watch?v=1HRa4X07jdE

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/01/2012 : 15:42:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:

aj kras,odmori malo...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9937 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 30/01/2012 : 15:43:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
fotki se i ja sjecam. vjerojatno su u nekom vec arhiviranom topiku tipo "pokazite se".

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12539 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 30/01/2012 : 15:44:05  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:

gdje su te fotke, daj linče ako nisi izbriso...

ma znaju ljudi da sam stavljao slike, neču sada opet, ali se i ne sječam koji su to bili topici,... a možda sam kasnije i te slike pobrisao, šta ja znam, bilo je to prošle godine ili čak predprošle
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8588 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 30/01/2012 : 15:49:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

fotki se i ja sjecam. vjerojatno su u nekom vec arhiviranom topiku tipo "pokazite se".

Euro je izbrisao fotke kad se naljutio nakon što nije izabran za forumaša decenije. Tada je i napustio forum na par mjeseci.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12539 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 30/01/2012 : 15:51:13  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by paro

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=1HRa4X07jdE

vidite takve stvari meni smetaju.
Ja sam otvoren čovjek i sve otvoreno kažem bilo ono lijepe stvari, ružne stvari,...ne plašim se ja nikoga ni ničega. Ja sam ovde javno pisao i o tome da sam od jedne žene dobio genitalne bradavice itd,...i kada sam bio u Bečeju sa jednom srbkinjom, i puno toga. Po nekada lijepih stvari, po nekada ružnih stvari, ali ja nisam star 14 godina, ja sam puno toga doživeo u životu a nadam se da hoču još puno toga doživjeti. Isto tako nemam problema sa laganjem jer ja sve otvoreno kažem kako stvari stoje ali me smeta kada netko tko u životu nije bio dulje od Zagreba ili Pelješca onda misli kako ja izmišljam, kako lažem,kako pretjerujem,....pa nismo svi jednaki. Ja sam doživio takve pustolovine ko možda nije deset ljudi zajedno doživjelo.
A i nije bilo sve dobro ali ja sam takav čovjek da se ne brinem za takve stvari i na sve gledam pozitivno jer sve se desi sa nekim razlogom. Oni koji me znaju u real life znaju da sam jedno jako opuštena i otvorena osoba ono "Larry David style"
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 30/01/2012 : 15:53:21  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
Jebote,koji car ovaj Euro,stomak me zabolio od smijeha
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 30/01/2012 : 15:54:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:
Originally posted by wele

Jebote,koji car ovaj Euro,stomak me zabolio od smijeha

wele, mi ga moramo zvati drugačijim imenom, zaboravio si?

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 30/01/2012 : 15:55:24  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

ma znaju ljudi da sam stavljao slike, neču sada opet, ali se i ne sječam koji su to bili topici,... a možda sam kasnije i te slike pobrisao, šta ja znam, bilo je to prošle godine ili čak predprošle

Ja se secam tih slika koje si postavljao. Cini mi se da si pominjao i analni seks sa tom Crnkinjom ili se varam?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 30/01/2012 : 16:01:53  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

Ja se secam tih slika koje si postavljao. Cini mi se da si pominjao i analni seks sa tom Crnkinjom ili se varam?

Nemojte ljudi k'o Boga vas molim
@selanne:to na onom topiku
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12539 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 30/01/2012 : 16:08:45  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

quote:

quote:

quote:

jeste bilo je na rasnoj osnovi i tom prilikom se izvinjavam svim crncima na ovom forumu, ako sam ih time uvredio, STVARNO MI JE ŽAO.
Inače nisam rasista, čak sam imao djevojku koja je crnkinja, tako da se nadam da čete mi oprostiti na tom rasističkom izpadu.....

ovo nam nisi dosad reko...znam dda si kačio neke fotke, al ja sam mislio da je to neka ravaKu ne tvoja devojka...

i kakve su crnkinje, pričaj nam EURO sav se oznoji... čuo sam da imaju neki svoj specifičan vonj !?

meni osobno su crnkinje veom alijepe žene a i seks sa tom djevojkom sa kojom sam bio više od godine dana zajedno (živeo sam na Trinidadu i Tobagu 3 mijeseca, dok mi nije istekla viza, tada je trebalo imati vizu, sada ti ne treba viza ako ideš za manje od mijesec dana,a za više mislim da još uvijek treba. No tada u 2005 godini je viza bila potrebna i sredio sam je u Zagrebu) nakon toga smo bili zajedno dva mijeseca u Londonu (dok njoj nije istekla viza) a trebali smo iči u Sloveniju ali su se pojavili neki problemi (ne bi sada o tome).
Što se tiče seksa, ja sam imao najbolji seks u životu sa tom crnkinjom, ali to ne mora znači da su crnkinje superiorne ali meni se tako poklopilo, najloši seks sam recimo imao sa Vietnamkinjom....Što se tiče tog vonja o kojem svi pričaju, to su priče za djecu. Ja ne znam gdje se ljudi seksaju, možda rade na polju po deset sata pa svi smrde po znoju pa se onda idu seksati, TADA MOŽE SVATKO SMRDJETI haha, ali ovo je bila dama, i kada smo se mi seksali, ona je bila sviježe istuširana, ja sam mirisao kremu za tuširanje, ili neki parfen i slično, NISAM MIRISAO NIKAKAV NEPRIJETNI VONJ.
Što se tiče pice, njihove su pice više onako pinki nego crvene što možda ispade zbog kontrasta crnog tijela ili šta ja znam, sve u svemu super seksualno iskustvo, kojeg svakako moram ponoviti sa još nekom crnkinjom. Ono što mene najviše privlači kod njih su veseo karakter, vrlo lijepi bijeli zubi, pinki pica, kao trešnja velike bradavičke na grudima, vrlo mekane i velike ustne pa je samo poljubljanje vrlo lijepo iskustvo itd,....PREPORUČAM SVAKOME!

Što se tiče azijka, bez veze totalno, bar ono šta sam ja iskusio.
Ali pošto uvijek dam drugu šansu, dat ču i njima drugu šansu, da vidim jel sam možda samo loše naletio....

Koji si ti kralj jebote!Moze koji detaljcic za Vijetnamku

pa može, što da ne, najviše mi je smetalo jer nije brijala picu, pa znaš kako je kada ti onda dlake idu u nos ili za zube, ja baš ne volim to. Grudi veoma male i čak po koja dugačka dlaka na grudima, ono dve-tri crne dugačke dlake duge 3 cm vise oko bradavice,...mislim nije nešto lijepo za pogledati i na pitanje zašto ne skine te dlake od grudi kaže da se boji da može dobiti raka ili neku bolest....picu ne brije jer je tako više prirodno, tijelo vrlo malo i lagano iako je imala 28 godina izgledala je ko da ima građu neke djevojčice od 14 godina, pa me to jako smetalo (možda je to super onima koji vole teen style), mene ne pali visina 155 cm i 45 kila, nije se znala ni ljubiti kako treba, posle prvog seksa več je umislila kako čemo se vijenčati, veoma ljubomorna,...sve u svemu bio sam u Vietnamu 1 mijesec (Ho Chi Minh 14 dana Nha Trang 14 dana) ali sam posle 10 dana radije gledao tv, nego da je seksam, a ona je spavala, jedva sam čekao da se vratim kuči.....ko da smo vijenčani 20 godina....Onda da ne pričam kako imaju čudan nos, nemaju uopšte onu nosnu kost nego samo ono na kraju imaju dosta razšireno, vrlo neobičan nost, koji imaju skoro svi azijci, bar ono šta sam ja video. Skoro svi se plaše mora, rijetko koji da zna plivati, hodaju po plaži u RUKAVICAMA,šeširima, i preko lica nose maske a vani 35 stepeni, jer se plaše sunca i kod njih je bijel aboj akože vrlo poštovana pa se žene tako oblače da bi imale bijelu kožua i neobičnose plaše sunca da če izgorjeti.Maske nose na licu zbog onesnaženog zraka, kojeg ima u 10-20 milijunskom Ho Chi Minhu dosta, jer svi se voze tim skuterima i to im aplina u zraku da poludiš. A i u Nha Trangu nose te maske iako nema puno ljudi, jer su tako navikli,....ma čudan narod potpuno.
Kineskinje su recimo vrlo lijepe žene, bar ono šta sam ja video jer sam bio i nešto malo u Kini (aerodrom u Pekingu gdje sam čekao 11 sati na drugi avion za Ho Chi Minh, i u Naningu, gdje smo svi trebali da se javimo prije odlaska iz Kine, pa onda opet ukrcavanje, itd,..a i letio sam AIR CHINA pa ono šta sam video kineskinje su veoma lijepe.
A video sam i puno lijepih Vietnamkinja u Vietnamu, onako u prolazu ali ja sam bio sa tom djevojkom pa nisam nešto pokušavao..)
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12539 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 30/01/2012 : 16:13:56  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

pa ne znam da li sam ga baš pominjao ali sasvim moguče jer ga je bilo...
Go to Top of Page
Page: of 24 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.53 seconds. Snitz Forums 2000