ma znaju ljudi da sam stavljao slike, neču sada opet, ali se i ne sječam koji su to bili topici,... a možda sam kasnije i te slike pobrisao, šta ja znam, bilo je to prošle godine ili čak predprošle
Ja se secam tih slika koje si postavljao. Cini mi se da si pominjao i analni seks sa tom Crnkinjom ili se varam?
pa ne znam da li sam ga baš pominjao ali sasvim moguče jer ga je bilo...
Pa zato i znam i preporucivao si analni seks i rekao si da je to dobro za svaku vezu izmedju muskarca i zene. Analni seks jednom nedeljno, dobro se secam tvog saveta za uspesnu i dugu vezu.
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Ovo o Vijetnamki me koštalo pišanja u gaće. Care, legendo, ne znam kako bih te više nazvao!
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Ovo o Vijetnamki me koštalo pišanja u gaće. Care, legendo, ne znam kako bih te više nazvao!
Naravno da je covek legenda, car nad carevima. Samo prica iskustva iz zivota, verovatno vi mladi to ne mozete shvatiti, ja coveka potpuno razumem i verujem mu sve sto je napisao.
A ovo za Vijetnamku je legendarno, placem...
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
@srdjandj I ja mu vjerujem, nisam ni rekao da laže. Stvarno, svaki put me iz srca nasmije. 1Euro, volim te!
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
eto počea topic s moderatorima,preko sporta do ranjenika na neretvi ,neobrijanih vietnamskih pičaka a završiće ka i obično na pederima.
evo vec pocelo sa izljevima ljubavi:)
Ljudi, hvala vam, kad god me nešto nasekira, znam gdje ću se liječiti smijehom.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Kako ga ne bih volio, omogućio mi je da sudjelujem s njim u onom projektu za muzej. Sad vam je smiješno, ali kad zaradimo milijune, žicat ćete nas da vam kupimo ova preskupa izdanja Libellusa i VČ-a.
@mamlaz Ja se ne mirim s njim, nismo se ni svađali.
Kako ga ne bih volio, omogućio mi je da sudjelujem s njim u onom projektu za muzej. Sad vam je smiješno, ali kad zaradimo milijune, žicat ćete nas da vam kupimo ova preskupa izdanja Libellusa i VČ-a.