forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 los, zao , moderator
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 24

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13491 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 31/01/2012 : 01:21:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

Sad ce moderatori da nam pricaju svoja seksualna iskustva, ludilo pocinje!

prvo gej teme, a sad moderatorske perverzije
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13491 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 31/01/2012 : 01:22:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki
ali ovde jedino moze da ti se posreci sa nekom Madjaricom

može i Rumunka npr čuh da ih ima u Zrenjaninu, tamo oko ečke

Edited by - Imrahil on 31/01/2012 01:22:54
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 31/01/2012 : 02:10:29  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:
Originally posted by okiboki
ali ovde jedino moze da ti se posreci sa nekom Madjaricom

može i Rumunka npr čuh da ih ima u Zrenjaninu, tamo oko ečke

Ima ih naravno.Ecka,Jankov Most...Ali to nije trip,one su kao nase isti ti je to mentalitet.Madjarice su ovde fetis,sa razlogom

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40537 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 31/01/2012 : 07:15:22  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Price ko je sta jeb'o

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 31/01/2012 : 07:24:49  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Price ko je sta jeb'o

Krivo ti je sto ti kao Euro1 nemas sta da pricas
Daleko se bolje snalazis na temama o pederima
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 31/01/2012 : 07:38:57  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
Mislim da je ovaj ponedjeljak bio jedan od najludih dana na forumu! A primjetio sam da su cak 3 decka iz Slovenije imali, eh... iskustva s curama tamnije puti. Nema kod njih rasizma.

https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 31/01/2012 : 07:40:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
vs
quote:
Originally posted by King Warrior

€1euro: Price o vonju nisu za malu djecu, cisto sumnjam da je tvoja treba bila drugacija. Glupost je pricati o sad nekom smradu, radi se o tome da one i Indijke imaju drugaciji miris tijela koje nase culo mirisa tako registruje. Moja iskustva sa crnkinjama nisu toliko bila dobra kao u tebe, a bilo ih je vise. Sa ovom jednom Indijkom je upravo to bio problem, ali bila je slatka ko med.
Azijatkinje su poslastica za ljude pedofilskom nastranosti, sitne su, izgledaju djetinjasto i vecinom uske. Nisam taj tip, ali sam imao divno iskustvo sa jednom sa Tajlanda, doduse ona nije bila tipicno azijatski tip, vise evropski. Sa jednom drugom, isto sa Tajlanda, je bilo pravo mucenje. Iako je imala dobru kilometrazui iza sebe, bila je tako "plitka" da je bilo uzasno.
Ali zato su Ruskinje strava zenske, jos ni sa jednom nisam bio a da nije bilo ono bas extra. Preporucujem Ruskinje, Njemice i zene iz skandinakih zemalja. Jos nijedan corak do sada!

ove su najdublje od svih, provereno empirijski

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 31/01/2012 : 08:04:44  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89

vs
quote:

Preporucujem Ruskinje, Njemice i zene iz skandinavskih zemalja. Jos nijedan corak do sada!

Kao da si ti mjerodavan
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 31/01/2012 : 08:31:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message
Ajd još neko neku priču...
Ovo je urenebes
Kako sam se zajebo jučer kad sam mislio da ćete se svi poklati, a kad ono priče o seksu

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40537 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 31/01/2012 : 09:25:14  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by ponki
Krivo ti je sto ti kao Euro1 nemas sta da pricas
Daleko se bolje snalazis na temama o pederima

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10358 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 31/01/2012 : 09:51:42  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
Ufff, sićan se one Eurove crne.
Šteta šta je izbrisa slike.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 31/01/2012 : 10:22:10  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89

vs
quote:

€1euro: Price o vonju nisu za malu djecu, cisto sumnjam da je tvoja treba bila drugacija. Glupost je pricati o sad nekom smradu, radi se o tome da one i Indijke imaju drugaciji miris tijela koje nase culo mirisa tako registruje. Moja iskustva sa crnkinjama nisu toliko bila dobra kao u tebe, a bilo ih je vise. Sa ovom jednom Indijkom je upravo to bio problem, ali bila je slatka ko med.
Azijatkinje su poslastica za ljude pedofilskom nastranosti, sitne su, izgledaju djetinjasto i vecinom uske. Nisam taj tip, ali sam imao divno iskustvo sa jednom sa Tajlanda, doduse ona nije bila tipicno azijatski tip, vise evropski. Sa jednom drugom, isto sa Tajlanda, je bilo pravo mucenje. Iako je imala dobru kilometrazui iza sebe, bila je tako "plitka" da je bilo uzasno.
Ali zato su Ruskinje strava zenske, jos ni sa jednom nisam bio a da nije bilo ono bas extra. Preporucujem Ruskinje, Njemice i zene iz skandinakih zemalja. Jos nijedan corak do sada!

Evo ga i ovaj
Dozovite i Elesara da isprica svoja iskustva
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 31/01/2012 : 10:42:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:
Originally posted by D.J.

Mislim da je ovaj ponedjeljak bio jedan od najludih dana na forumu! A primjetio sam da su cak 3 decka iz Slovenije imali, eh... iskustva s curama tamnije puti. Nema kod njih rasizma.

banana republic pa šta češ, svet poludio

http://www.youtube.com/watch?v=NrvqPj0bIm8

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 31/01/2012 10:44:52
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12539 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 31/01/2012 : 11:09:13  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

Ali zato su Ruskinje strava zenske, jos ni sa jednom nisam bio a da nije bilo ono bas extra. Preporucujem Ruskinje, Njemice i zene iz skandinavskih zemalja. Jos nijedan corak do sada!

pa slušaj, ja stvarno nisam primjetio nikakav drukčiji vonj, ali ono baš STVARNO. Čuo sam ja i te priče, da crnkinje drukčije "mirišu" ali ja se ne sječam nikakvog drukčijeg vonja stvarno. Možda da sam išao u neki "kurben haus" gdje je sve više "industrijalski seks" i pitanje je kakva je higiena tamo, da bi imao drukčije iskustvo, ali ja sam sa tom djevojkom živio zajedno u nekom apartmanu na Trinidadu i Tobagu i bilo je vruče vani pa smo se često tuširali ona je išla raditi na posao (radi u jednoj bolnici kao socialni radnik u nekom uredu) pa je lijepo stavila parfeme i slično,....mislim ja stvarno nisam primetio nikakav čudan vonj, ali eto to je moje iskustvo sa jednom crnkinjom, da ih je bilo više možda bi i ja primetio neku razliku ili šta ja znam... ali sada to ne mogu reči. Ili moj nos nije tako osjetljiv haha!!!
Što se tiče skandinavki, nisam nikada probao iako sam čuo da na Švedskom ima više žena nego muškaraca i da su lude za muškarcima jer ih ima malo i da tamo žene plačaju piče muškima po kafičima i slično pa eto bilo bi super i to posjetiti jednom. Ali meni se inače više sviđaju tamnije žene, znači da imaju tamniju kožu i crnu kosu. Ono Eva Longoria tip žene a takvih ima dosta u Meksiku, Venezuela, Kolumbija npr ili bližnji istok LIBANON,SIRIJA,IRAN...tamo su prekrasne žene ali vjerovatno mi kao katoliki nemamo šanse tamo....(tu mislim na bližnji istok).
Isto tako su prekrasne žene u Češkoj,Poljskoj,...
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19067 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 31/01/2012 : 12:44:46  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
...a šta fali susjedi Anici, prodavačici Milki,kuharici Jožici i čistačici Fati iz Maribora,Ljubljane,Brežica i Kranja?
vidim cure da kupuju u drogeriji šampone i deodorante, plačaju račune za vodu pa je valjda i koriste i pice su jim razplovljene horizontalno tačno na pola...kaj nemaju a imaju Chin Lina,Steffani,Monicca,Linda,Brenda???

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 31/01/2012 : 13:19:23  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by teller

...a šta fali susjedi Anici, prodavačici Milki,kuharici Jožici i čistačici Fati iz Maribora,Ljubljane,Brežica i Kranja?
vidim cure da kupuju u drogeriji šampone i deodorante, plačaju račune za vodu pa je valjda i koriste i pice su jim razplovljene horizontalno tačno na pola...kaj nemaju a imaju Chin Lina,Steffani,Monicca,Linda,Brenda???

Ne shvatas ti to. 1 Euro je perverznjak i on voli rutave Vijetnamke i pohotne Crnkinje, a ne cure iz susedstva!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19067 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 31/01/2012 : 13:45:25  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

Ne shvatas ti to. 1 Euro je perverznjak i on voli rutave Vijetnamke i pohotne Crnkinje, a ne cure iz susedstva!

aha, sad mi je jasno...on voli cure za 1 Euro, ove naše su mu preskupe! ko bi mu zamjerio?

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 31/01/2012 : 17:14:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
A ja sam jednom crnkinju.........
vidio uživo!
Živa istina!

Bili smo na ulici pa ju nisam baš dobro omirisao...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 31/01/2012 17:16:35
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 31/01/2012 : 17:45:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

vidio uživo!
Živa istina!

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 31/01/2012 : 17:50:38  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

vidio uživo!
Živa istina!

Bili smo na ulici pa ju nisam baš dobro omirisao...

Vidi, vidi, zna i Obi biti duhovit...

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12539 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 31/01/2012 : 18:04:05  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

pa ne radi se o tome šta imaju a šta nemaju.
Radi se o izazovu, pa da se pokuša nešto novo. Šta ti misliš da ja nisam probao ni ove "naše" haha, ili da ih se slučajno branim?
Radi se jedino o tome da se proba nešto drukčije, baš ono izazov, d aizživiš što više, šta ti život pruža. Isto ti je kod jela, nečeš valjda samo jedno jelo uvijek jesti iako je dobro npr, probačeš nešto drugo, da vidiš kako drugo jelo izgleda, kako je ukusno, pa ponekada naletiš na nešto dobro ponekada naletiš na nešto loše,....učiš uz to haha i proširuješ horizonte. Tako ti je kdo svih stvari, piče npr, turističke destinacije, kola,.... probaš nešto novo i to je to.
To ti dođe ko neki eksperiment hehe
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22334 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 31/01/2012 : 22:20:19  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

Šta ti misliš da ja nisam probao ni ove "naše" haha, ili da ih se slučajno branim?

Nase je najteze svrstati u bilo koju grupu. Toliko su zene raznolike, da to stvarno nigdje nema. Kod nasih je sve moguce.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47361 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/01/2012 : 23:18:07  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Ali zato su Ruskinje strava zenske, jos ni sa jednom nisam bio a da nije bilo ono bas extra. Preporucujem Ruskinje, Njemice i zene iz skandinavskih zemalja. Jos nijedan corak do sada!

baš me zanima jel Sniksi ovo pročita?

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21319 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 31/01/2012 : 23:25:36  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

eto počea topic s moderatorima,preko sporta do ranjenika na neretvi ,neobrijanih vietnamskih pičaka a završiće ka i obično na pederima.

E tad pozovite mene i Savića.
Mi se slabo snalazimo na ovim hetero temama.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21319 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 31/01/2012 : 23:32:17  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Što se tiče "žbunja" znam da je danas moda totalno brijanje, kako kod žena tako i kod muškaraca, i to ne samo kod gejeva.
A znam iz priča mojih komšija, dok su još bili živi ti mudri starci,da je nekad bilo važno za dobar seks da je žena što maljavija.Ne samo dole, nego i po nogama i po licu.I to se nisu zezali.
E sad, da li je to neka retro perverzija naših dedova ili stvarno ima veze sa dobrim seksom (tipa, kod maljavih se luči više estrogena pa su napaljenije)teško da će to iko od nas saznati, sa obzirom da danas ne možeš naći ni jednu jedinu dlaku na nekoj devojci/ženi;osim kao kosu.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 31/01/2012 23:33:21
Go to Top of Page
Page: of 24 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000