forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor u izdanju Veselog četvrtka
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 89

teller
Advanced Member

Slovenia
18864 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 31/01/2012 : 08:16:57  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by karven

Eto dođe nam i poslednji nastavak Hagota, neopevano smeće kome ne vredi ni ime spominjati, dok je sledeća priča iznenađujuće zanimljiva, dopadljiva i dobro osmišljena, ali avaj ogrnuta gnusnim ruhom M. Vernija

Verni? super,meni je odličan.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 31/01/2012 : 09:44:01  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Oduvek sam se pitao koji je najgori Zagor, sta je to nesto najgore sto serijal moze da pruzi. Moja potraga se zavrsila, a odgovor je u meni jedinstven, Gospodar tame, scenaristicko zlo. Bilo je i do sada glupaskih Zagora, naravno, ovo sto je Kasteli radio u pocetku bilo je sve samo ne dobro. Al opet i ti stripovi su u neku ruku u svojoj glupoci bili zabavni. Gospodar tame mi ni u jednom trenutku nije zabavan, celu epizodu sam izdrzao do kraja testirajuci svoje nerve. Sad sam siguran da u narednih par mesecu mogu izdrzati bilo kakav pritisak na poslu.
Malo o Mortimeru. Prica u prvom delu nosi dah Nolitine avanture i pripovedanja. Naravno, samo Bure je mnogo bolje kad radi svoje autenticne epizode, no dobro. Citljivo, predskazuje nam se velika avantura u naredna tri nastavka. Verni je malo pustio ruku i fala bogu vise ne crta ukocene likove, al je i dalje dosta jadan sa detaljima. Covek se toliko ne trudi da detaljise da je to neverovatno.

Edited by - kasper on 31/01/2012 13:45:26
Go to Top of Page

Bat Baterton
Average Member

Serbia
782 Posts

Member since 10/08/2010

Posted - 31/01/2012 : 11:44:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Bat Baterton a Private Message  Reply with Quote
Zar je gore i od Paklene horde ?
Ja sam čekao da izađu svi nastavci da bih čitao, znači sad treba da se naoružam živcima

Što se tiče nove priče, gotivim Vernija, nije mi u top 5, ali mi je sasvim ok, a očekujem i da Bure bude dovoljno dobar, nije loš uopšte u poslednje vreme!
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3925 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 31/01/2012 : 13:39:57  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bat Baterton

Zar je gore i od Paklene horde ?
Ja sam čekao da izađu svi nastavci da bih čitao, znači sad treba da se naoružam živcima

Što se tiče nove priče, gotivim Vernija, nije mi u top 5, ali mi je sasvim ok, a očekujem i da Bure bude dovoljno dobar, nije loš uopšte u poslednje vreme!

Takodje.

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 31/01/2012 : 13:46:49  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Ja jedva cekam Vampiricu, sledecu epizodu. Nisam se baktao sa skenovima & slicno, 3 epizode u tri stripa sa tri naslovnice, moj omiljeni crtac i naravno omiljena Vampirica
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 31/01/2012 : 13:52:56  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
Ovaj deo Hagota je nešto najgore iznedreno iz Bonelija...čak ću dodati, a nisam verovao da ću to ikada izreći, gori je od najgoreg Toninelija.
Što se Mortimera, kapiram da neko voli Vernija, kapiram i zašto, ipak mom oku ne prija i imam dosta nisko mišljenje o njemu, posebno o njegovom bezličnom plagijatorskom stilu. Ovo ističem samo iz razloga što mi je ova nova priča zasada toliko dobra, čak i pored toga što je crta gorepomenuti.

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 31/01/2012 : 13:54:48  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

Ja jedva cekam Vampiricu, sledecu epizodu. Nisam se baktao sa skenovima & slicno, 3 epizode u tri stripa sa tri naslovnice, moj omiljeni crtac i naravno omiljena Vampirica

to će biti odmor u odnosu na ovo što pročitasmo

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 31/01/2012 : 14:59:22  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

quote:
Originally posted by teller

nije nešto...iskreno, još kad je Veseli osvetlio Zagorovu ruku, to izgleda ko da MAGIONIČAR vrti čarobnu sekiru.

i opet Blaža, umjesto da je naslovom prekrio dva-tri šlema/kacige mundira (kojih ionako ima ko komarca)on radije opali po Zagoru, mala nebitna stvar ali pomalo iritira,bar mene.

to je on da se ne istice uradio

feka
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7121 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 31/01/2012 : 18:45:46  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Auu, znaci Hagot (Steven) je katastrofa! To mi je najgore, kad vracaju nekog legendarnog i potpuno upropaste stvar. A sto se tice Yelenije... smanjite ocekivanja, znate da Rauch nije Boselli. Crtez je odlican, prica je OK, ali nazalost ni blizu Crnom Brodu.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Attila77
Average Member

USA
891 Posts

Member since 08/05/2005

Posted - 31/01/2012 : 18:50:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Attila77 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

Auu, znaci Hagot (Steven) je katastrofa! To mi je najgore, kad vracaju nekog legendarnog i potpuno upropaste stvar. A sto se tice Yelenije... smanjite ocekivanja, znate da Rauch nije Boselli. Crtez je odlican, prica je OK, ali nazalost ni blizu Crnom Brodu.

Ja se bas i ne slazem sa kritikom ovog broja. Nisu upropastili stvari. Meni je (barem prvi deo) ovaj nastavak Hagota solidan. Dosta je zanimljiva prica. A crtez je ipak Ferrijev. Jos nisam procitao drugi deo.
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 31/01/2012 : 18:59:45  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
quote:

znam ja to, dao sam svoj sud na recenzijama, ali od ovoga nema većeg dna

Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 31/01/2012 : 19:01:17  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Attila77

quote:

Ja se bas i ne slazem sa kritikom ovog broja. Nisu upropastili stvari. Meni je (barem prvi deo) ovaj nastavak Hagota solidan. Dosta je zanimljiva prica. A crtez je ipak Ferrijev. Jos nisam procitao drugi deo.

onda se javi kada pročitaš sva tri, i iskreno mi reci da li ti se dopada. prvi deo je još i solidan, sve nakon toga je dno

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17011 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 31/01/2012 : 19:40:15  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Verni je blagi užas... Cassaro bros su teški užas...
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4807 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 31/01/2012 : 21:19:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
prva trecina solidna druga katastrofa treca bruka... sve u svemu ocena nula... e stivene stivene sta si doziveo...

sangue navajo
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4341 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 31/01/2012 : 22:04:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
da..stiven je uzas...ali sledeca epizoda bar ovaj pocetak sto sam procitao je odlican...hamad i mortimer....plus verni...svidja mi se pocetak price...videcemo dalje kako ce biti..ono sto mi se nesvidja je opet losija stampa vc u zadnjih nekoliko brojeva...jedno vreme su se popravili ali sad opet po starom
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38019 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 01/02/2012 : 21:39:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Da, da, poslije Golden Erou dolazi...

zamjenio DW link sa s.com

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See

Edited by - Poli on 01/02/2012 22:41:52
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2417 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 01/02/2012 : 22:24:57  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

Meni odlična epizoda. baktao se i u elektronskom i u papirnom izdanju. Della Monika razbija.

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 02/02/2012 : 08:37:34  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
Dobra mi je ova naslovnica od VČ ... nekako su mi nijanse boja mnogo toplije (primamljivije) od orginalne italijanske ...
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12494 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 02/02/2012 : 13:34:52  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Je li ovo ferrijeva naslovnica?

Have mercy
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7713 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 02/02/2012 : 13:50:03  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
zagor se popeo na drvo da bi nožem urezao Ferri G.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12494 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 02/02/2012 : 14:06:44  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Ma vidim potpis. Gledam crtež i nikad ne bi rekao da je Ferri...

Have mercy
Go to Top of Page

night
Senior Member

Serbia
1601 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 02/02/2012 : 17:37:30  Show Profile Show Extended Profile  Send night a Private Message  Reply with Quote
Ali nije loša fora ovo sa potpisom.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 02/02/2012 : 18:07:59  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

Je li ovo ferrijeva naslovnica?

ma kakvi
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17011 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 02/02/2012 : 19:17:12  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Ja bi rekao da je pejsaž Ferrijev, Zagor nema šanse.
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 02/02/2012 : 20:52:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
Zagor kao da malo škilji.

nebesa nisu humana... (Hrabal)

Go to Top of Page
Page: of 89 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.44 seconds. Snitz Forums 2000