Brat mi je bio u Americi pre nekih desetak godina kao student i tad je "okusio" sve rase i nacije. Mišljenja je da su Ruskinje/Ukrajinke najkompletnije u smislu lepote/dobrog seksa/povlađivanja muškarcu. Ne znam koji je uopšte qurac išao tako daleko, kad sve to može naći i na Bugarskom primorju.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Za talijanke se pricalo da su puno... "posumljene". A da ima i takvih fetisista, ima.
mrzim obrijane...ako nema šume,nema šanse da je taknem!
to je želja Dalmatinca, imati šumu. mi, ljudi iz đungle volimo (ko )male čistine za sigurno spustiti i parkirati svoj "pajper".
pa da,vidiš,u pravu si...dalmacija je kamen i kamenjar...ima šume,ali slabo...a pošto smo mi dalmatinci opsjednuti dalmacijom,dakle,mi patimo za šumom...netko iz ovog ili onog razloga...najbitinije je da je povezano s dalmacijom...
Za talijanke se pricalo da su puno... "posumljene". A da ima i takvih fetisista, ima.
to je želja Dalmatinca, imati šumu. mi, ljudi iz đungle volimo (ko )male čistine za sigurno spustiti i parkirati svoj "pajper".
pa da,vidiš,u pravu si...dalmacija je kamen i kamenjar...ima šume,ali slabo...a pošto smo mi dalmatinci opsjednuti dalmacijom,dakle,mi patimo za šumom...netko iz ovog ili onog razloga...najbitinije je da je povezano s dalmacijom...
I ja san Dalmatinac, al nevolin šumu. Pala teorija u vodu.
I ja san Dalmatinac, al nevolin šumu. Pala teorija u vodu.
Evo jedna tradicionalna hercegovačka, prigodna za ovu raspravu: "Maaaaala mojaaaaa iz Ljutoga Doooooca, diglaaaaa nogeeeee, runjava k'o ooooovca!!!"
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Doduše, ja preferiram obrijane. Dopušteni su samo mali brčići, ono, da te pomalo škaklji kad se ljubiš.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Eto gerijatrijske bojne da nam priča kako je to nekad bilo..đizs..
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.