Pozdrav svima nakon jako dugo vremena :) Već dugo nisam ništa crtala ali me ponovo uhvatilo "3D izražavanje" pa da s vama podijelim neke svoje radove. Okej, nisu baš vezani za strip, više za animaciju, ali valjda mi nećete zamjeriti...
("cenzura" na fotkama je inače bio moj e-mail... stavljen za jedan drugi sajt)
Jedan debeli Totoro od Miraclaya (slično plastelinu, samo što se suši na zraku). Imam negdje i mršaviju verziju :)
Još jedan Miyazakijev lik, iz Pom Poko, zboravih kako se zove:
Jedan zmaj od polimerne gline inspiriran Kidbyevim ilustracijama za "The Last Hero" od Pratchetta:
Malo Disneya od polimerne gline:
Nešto iz glave (opet Miraclay):
I privjesci od polimerne gline koje sam izradila za fanove "Angry Birds". Ne znam koliko se uklapaju ovdje, ali dobro :)
Imala sam negdje i Bonea od fima, ali mi se zagubio :)
Eto, cijenila bih komentare i sugestije. Mislim da mi 3D ipak bolje ide od crtanja stripova, tj. crtanja generalno :D
Fala, ljudi :) Morala bih Totora i zmaja ponovo izraditi u polimernoj glini jer se Miraclay više ne proizvodi i ne uvozi kod nas. Zmaj je pretrpio dosta štete kod transporta i sav je klimav, a i ne bih ga prodavala čak i da je čitav. Bio je to moj najveći "projekt" što se figurica tiče :)
Nije mi pretjerano stalo do obožavanja, više do razmjene mišljenja i ideja :) Uostalom, ljudski lik nisam nikad apsolvirala. Najdalje što sam došla je ovo:
Nije mi pretjerano stalo do obožavanja, više do razmjene mišljenja i ideja :) Uostalom, ljudski lik nisam nikad apsolvirala. Najdalje što sam došla je ovo:
Nema problema, pokušaj Zagora pa ako ispadne grbavo uvijek se možeš izvuć da si radila po crtežu Cassara ili D'archangela. Ili Chica. Zavaljaš kuglu i staviš ekstremitete.
Ne al bez zajebancije- ove figurice su ti supersimpatične! A Mišo urnebes. Daj pliz Tomu Bebića. S lulom naravno
Super su ti figurice, uistinu imaš smisla (i živaca) za izvesti sve ove detalje na njima; probao sam pa znam koja je to zajebancija. Prije 2-3 godine sam mudro obećao sinu da ću mu ukrasiti tortu za rođendan sa figuricama pa sam 3 dana proklinjao svoj dugi jezik... Mislim da nije tako loše ispalo (klinci su bili oduševljeni, to je ono bitno), ali da sam se napatio ko Tantal, jesam. Prvo ne možeš pogoditi proporcije, pa ti je glava uvijek premalena za neko smisleno oblikovanje, pa Obelixove noge ne drže ovu tjelesinu (lako je to nacrtati)... za kraj sam imao paniku da li će figurice biti preteške za tortu, srećom držalo je... Od onda mali može dobiti što god poželi na torti, ali samo plošno.
@kapetan - Uhhh... znam kako je zeznuto oblikovati marcipan. Super ti je ispalo, to nije torta, to je cijela instalacija! A proporcije su gadna stvar, znam :D Zato mi je ljudska anatomija preteška, uvijek negdje nešto zabrljam :)
@Cromwell - volim Zekana, mogla bih ga izraditi jednom kad ulovim vremena!