forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1090

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 01/02/2012 : 08:52:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
Krajem desetog mjeseca Marko je napisao da je Betelgeuse gotov i da će biti objavljen u narednih 6 mjeseci sigurno. Znaći još tri mjeseca najviše . Ja to isto jedva čekam !

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 01/02/2012 : 10:18:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

edit:novi Siril Pedrosa - http://www.bedetheque.com/serie-29374-BD-Portugal.html

Portugal, ha?
Tri sjene su mi strašan strip i sudeći po tom uratku Pedrosi bih dao veliki kredit da bi i ovaj mogao biti dobar..
Oće biti kakva dobra duša da to izda kod nas ili da idem učiti francuski? (što možda i ne bi bila loša ideja s obzirom na to što sve na francuskom ima za čitanje...)

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 01/02/2012 : 11:10:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Evo, moze se glasati za Oskara 2011. :)

http://www.stripovi.com/oscar/2011/

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21854 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 01/02/2012 : 11:36:34  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Amos

quote:

edit:novi Siril Pedrosa - http://www.bedetheque.com/serie-29374-BD-Portugal.html

Portugal, ha?
Tri sjene su mi strašan strip i sudeći po tom uratku Pedrosi bih dao veliki kredit da bi i ovaj mogao biti dobar..
Oće biti kakva dobra duša da to izda kod nas ili da idem učiti francuski? (što možda i ne bi bila loša ideja s obzirom na to što sve na francuskom ima za čitanje...)

Fibra,Besna Kobila ili Komiko - ako neko izda, to će biti najverovatnije neko od njih.

Odbrojavanje: još 28 dana
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 01/02/2012 : 11:50:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Amos

quote:

Portugal, ha?

Fibra,Besna Kobila ili Komiko - ako neko izda, to će biti najverovatnije neko od njih.

Zaboravio si Mirabilis!

sry, necu vise

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 01/02/2012 : 11:53:42  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Priduruzujem se Anti za ovaj Portugal, deluje mi odlicno. Tri sjene su mi opet bas losh strip, al eto ovde gajim nade.
Go to Top of Page

petar.pan
Junior Member

328 Posts

Member since 31/05/2011

Posted - 01/02/2012 : 17:16:09  Show Profile Show Extended Profile  Send petar.pan a Private Message  Reply with Quote
izgleda zanimljivo. ako markos ne bude zainteresiran, dobrodošla bi informacija ima li ovo na engleskom?
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1927 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 06/02/2012 : 19:33:26  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
Posto Markos do 2020. godine ima sta izdavati, sumnjam da ce uvazaviti bilo cije preporuke.
Mene zanima kada ce okvirni izdavacki plan 2012-2015 godine ?
Ovaj sto je sada na fibrinom sajtu je blago receno neaktuelan.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21854 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 06/02/2012 : 19:37:38  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
pa reče već da neće biti izdavačkog plana,nego šta izda,izda.

Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1927 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 06/02/2012 : 20:20:54  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
quote:

Umjesto da drugi napreduju da stignu Marka.
On nazaduje
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/02/2012 : 20:22:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Sigurno neću objaviti popis s datumima kad će nešto izaći, ali možda u neko dogledno vrijeme objavim popis svih naslova koji trebaju prije ili kasnije izaći. Vidjet ću još.

Trouble will find me
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1927 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 06/02/2012 : 20:35:51  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Sigurno neću objaviti popis s datumima kad će nešto izaći, ali možda u neko dogledno vrijeme objavim popis svih naslova koji trebaju prije ili kasnije izaći. Vidjet ću još.

Mislio sam na tako nesto zato i napisah okvirni izdavacki plan.
Kada se spomene neki datum,a izdanje ne izadje, odredjeni broj likova se popne izdavacu na grbacu.
Ali ova praksa vecine izdavackih kuca da se krije katalog je stvarno besmislena.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/02/2012 : 20:54:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feniks

quote:

Umjesto da drugi napreduju da stignu Marka.
On nazaduje

Prijatelju, to mi samo donosi dodatni posao i oduzima vrijeme. Stalno objašnjavati svima i svakome ovaj ili onaj detalj s tog popisa. Pokušao sam s tom praksom, ali pokazalo se da se iz ovog ili onog razloga ne mogu držati objavljenog plana i da uvijek nešto kasni, da uvijek nešto ispadne a upadne nešto treće itd itd, pa mi se onda čini besmislenim ići s novim planom koji (vjerojatno) opet neću do kraja ispoštovati.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/02/2012 : 21:00:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feniks

quote:

Mislio sam na tako nesto zato i napisah okvirni izdavacki plan.
Kada se spomene neki datum,a izdanje ne izadje, odredjeni broj likova se popne izdavacu na grbacu.
Ali ova praksa vecine izdavackih kuca da se krije katalog je stvarno besmislena.

Ja sigurno ne krijem svoje planove:) Ali, s druge strane, toliko naslova imam da neki neće doći na red za još bar dvije, pa čak i tri godine. Čemu ih onda najavljivati danas, ako će izaći 2014? Ali dobro, neka se još neke stvari poslože, kad svi ugovori dođu, objavit cu listu.

Trouble will find me
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27665 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 06/02/2012 : 21:04:41  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
da ljudi ne kupuju stranska izdanja.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 06/02/2012 : 21:08:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
da - dobar razlog.

ne treba nista vise od okvirnog plana po godinama.
samo nabrojati sto ce najvjerojatnije izaci ove i eventualno sljedece.
nikakvi detalji, nista drugo. ima brate interneta.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1927 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 06/02/2012 : 21:09:27  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 06/02/2012 : 21:11:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Podržavam ideju

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1927 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 06/02/2012 : 21:22:59  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
Drago mi je kad vidim da imam istomisljenike.

Fibra je od samog pocetka imala pravilan kako je sad popularno reci transparentan pristup. Sad sto se neki planovi mijenjaju, boze moj.
Dok se vecina ostalih IK ponasa kao da se obavestajne agencije
Kao sto je Curunir napisao, samo spisak planiranih izdanja nista vise ne treba.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/02/2012 : 22:03:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

A ti ćeš prvi kupit strano, jer je jeftinije

Trouble will find me
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 06/02/2012 : 22:04:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
mec poen! XD

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21854 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 06/02/2012 : 22:12:12  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Meni ima draži ovo držanje u neizvesnosti - onda svaka nova tura bude lepo iznenađenje.
A kad postoji ikakav plan, znam po sebi, odmah su tu i razna pitanja.Ja bih ga prvi udavio.
Ovako kad nešto objavi,objavio je.Samo da ga zdravlje služi,a i nas.Ima vremena,samo nam svima treba više strpljenja.

a mene naročito interesuju stvari koje će se pojaviti (nadam se ) narednih par godina,kao : Ubojica drugi integral, Antares,Prodavnica drugi integral,Bilo jednom u Francuskoj,integrali Džonatana,...

Edited by - anto on 06/02/2012 22:19:18
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 06/02/2012 : 22:17:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Samo da ga zdravlje služi,a i nas.Ima vremena,samo nam svima treba više strpljenja.

Uokviriti i napisati zlatnim slovima.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/02/2012 : 23:23:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Napravio sam okvirni popis. Trenutno ima 70 novih naslova (što serijala što pojedinačnih albuma).
Plus desetak započetih serijala koje treba završiti.

Još moram pričekati neke odgovore, vjerojatno ću ih dobiti nakon Bologne, pa ću objaviti listu.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 06/02/2012 : 23:29:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A ti ćeš prvi kupit strano, jer je jeftinije

ne nego jer je SC, on voli mekane

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page
Page: of 1090 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.36 seconds. Snitz Forums 2000