forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Procene stripova, kolekcija, albuma, knjiga itd.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/02/2012 : 22:23:37  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Pa da, osnovali smo komisiju za procenu vrednosti stripova i sad moramo uzeti sve činjenice u obzir prilikom procenjivanja...

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

cercil
Junior Member

406 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 08/02/2012 : 23:07:50  Show Profile Show Extended Profile  Send cercil a Private Message  Reply with Quote
Jedan lik iz Bg mi je nudio 3000 eura!
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Originally posted by cercil

Da li neko zna koliko bi mogao bar odprilike da vredi komplet Zagora LMS, ZS, SD/Ludens redovna serija, Maxi, VC redovna serija i Odabrane price?
LMS 4 je ocuvana za cistu 5-icu!
Javljali su mi se pojedini preprodavci i nudili neke cifre ali ne znam koliko je to realno!
Hvala unapred

Koliko su ti nudili?

Go to Top of Page

cercil
Junior Member

406 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 08/02/2012 : 23:11:29  Show Profile Show Extended Profile  Send cercil a Private Message  Reply with Quote
A ocuvanost, pa ZS 13, 21, 26 su 4-orke, 39 i 53 5-/4+
LMS ima nekoliko trojki, ostalo su uglavnom 4/4-, ima i po koji 5-
Za LMS 4 sam vec napisao

Go to Top of Page

cercil
Junior Member

406 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 08/02/2012 : 23:14:01  Show Profile Show Extended Profile  Send cercil a Private Message  Reply with Quote
Ne verujem da vrede bas toliko da moze da se resi stambeno pitanja, mada mi je to reseno kao i auto
quote:
Originally posted by radulovic marko

quote:

Da li neko zna koliko bi mogao bar odprilike da vredi komplet Zagora LMS, ZS, SD/Ludens redovna serija, Maxi, VC redovna serija i Odabrane price?
Javljali su mi se pojedini preprodavci i nudili neke cifre ali ne znam koliko je to realno!
Hvala unapred

EVO JA CU TI RECI ...Ako si podstanar ,mozda bih mogao da resis stambeno pitanje..,ako nemas kola imas sigurno jedna odlicna ..

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 08/02/2012 : 23:27:44  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne verujem da vrede bas toliko da moze da se resi stambeno pitanja, mada mi je to reseno kao i auto
quote:

quote:

Hvala unapred

EVO JA CU TI RECI ...Ako si podstanar ,mozda bih mogao da resis stambeno pitanje..,ako nemas kola imas sigurno jedna odlicna ..

Onda pravac neka egzoticna destinacija ,pa jedno lepo zimovanje i plus da se ostavi za crne dane..

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

cercil
Junior Member

406 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 08/02/2012 : 23:32:30  Show Profile Show Extended Profile  Send cercil a Private Message  Reply with Quote
Ma nemam nameru to da prodajem (bar ne jos uvek), povremeno zamenim te losije sa primercima koji su 5-/4+ (koji su uzgred sve skuplji), cisto me zanima koliko vredi u slucaju nedaj boze nekih "crnih dana"!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47166 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/02/2012 : 23:44:45  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Hvala unapred

ako si mislia na šator onda si u pravu

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47166 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/02/2012 : 23:45:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma nemam nameru to da prodajem (bar ne jos uvek), povremeno zamenim te losije sa primercima koji su 5-/4+ (koji su uzgred sve skuplji), cisto me zanima koliko vredi u slucaju nedaj boze nekih "crnih dana"!

može koja slika? koliko san te ja svatia komplet ti je dosta neujednačen?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 08/02/2012 : 23:51:17  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

Hvala unapred

Cini mi se da sam video da je zadnja kolekcija prodana za oko 8000 evrA CAK MOZDA I VISE ...Trenutno se prodaju stripovi na broju z.s.300 za 100 evra ,trenutno bih to bilo oko 15000 evra ,,,Ne bih bas rekao da je sator u pitanju ....Podrazumevam ocuvanu kolekciju ,post gore sam napisao ne znajuci kako mu je ocuvana kolekcija..

Go to Top of Page

cercil
Junior Member

406 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 08/02/2012 : 23:52:59  Show Profile Show Extended Profile  Send cercil a Private Message  Reply with Quote
Pa manje-vise!Ima nekoliko trojki koji bi mogli da se zamene ali ima dosta i 5-ica. Ajde da kazem da je 4-!
Poslacu ti sutra nekoliko slika, da ne slikam sad po kuci u ponoc!
quote:

quote:

može koja slika? koliko san te ja svatia komplet ti je dosta neujednačen?

Go to Top of Page

cercil
Junior Member

406 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 08/02/2012 : 23:54:55  Show Profile Show Extended Profile  Send cercil a Private Message  Reply with Quote
Svaka cast ljudima koji za ZS 300+ daju 100 evra ali za mene je to ipak preterana cena!
quote:

quote:

quote:

quote:

Hvala unapred

Cini mi se da sam video da je zadnja kolekcija prodana za oko 8000 evrA CAK MOZDA I VISE ...Trenutno se prodaju stripovi na broju z.s.300 za 100 evra ,trenutno bih to bilo oko 15000 evra ,,,Ne bih bas rekao da je sator u pitanju ....Podrazumevam ocuvanu kolekciju ,post gore sam napisao ne znajuci kako mu je ocuvana kolekcija..

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47166 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/02/2012 : 23:56:40  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Svaka cast ljudima koji za ZS 300+ daju 100 evra ali za mene je to ipak preterana cena!
quote:

quote:

quote:

quote:

Hvala unapred

normalno da je pretjerano.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47166 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/02/2012 : 00:06:02  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Hvala unapred

da,ali glanceri.

Go to Top of Page

goran split
Junior Member

Croatia
388 Posts

Member since 21/09/2010

Posted - 09/02/2012 : 00:09:44  Show Profile Show Extended Profile  Send goran split a Private Message  Reply with Quote
sta ce bit kad se promini valuta,oce li cijene u kunama samo pric u eure da vidia san prije neki dan par aukcija zagora brojevi iznad 300 za 1600 kn.

stršljen spašen
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47166 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/02/2012 : 00:11:51  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
s tim cijenama nikad ne znaš. evo recimo stripoteka se prije par godina ok prodavala,danas je jeftinija od toalet papira.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/02/2012 : 09:03:49  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jedan lik iz Bg mi je nudio 3000 eura!

Bar 3 do 4 puta vise vredi taj tvoj komplet! Normalno da ce ti preprodavci nuditi sto nizu cenu, da bi kasnije oni dobro zaradili!

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40299 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/02/2012 : 09:16:46  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Meni daj komplet i ja ti dam 4000 za 2 meseca... I ja cu zaraditi debelo prodajuci pojedinacno :))))

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

cercil
Junior Member

406 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 09/02/2012 : 20:04:26  Show Profile Show Extended Profile  Send cercil a Private Message  Reply with Quote
Hocu da stavim koju sliku ali ne znam kako?
Pomagajte!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/02/2012 : 20:10:40  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
http://tinypic.com

Go to Top of Page

cercil
Junior Member

406 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 09/02/2012 : 20:21:58  Show Profile Show Extended Profile  Send cercil a Private Message  Reply with Quote
A da li mogu ja tebi da posaljem na mail nekoliko slika pa ih ti stavi, posto sam ja ocigledno duduk!?
quote:
Originally posted by srdjandj

http://tinypic.com

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 09/02/2012 : 20:34:50  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Posalji meni na ekobakino@ptt.rs ja cu ih postaviti.

Go to Top of Page

cercil
Junior Member

406 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 09/02/2012 : 20:42:12  Show Profile Show Extended Profile  Send cercil a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

cercil
Junior Member

406 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 09/02/2012 : 20:44:37  Show Profile Show Extended Profile  Send cercil a Private Message  Reply with Quote
Uspeo sam! Ali prvu slike neracunajte, klinac mi je "pomagao"
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 09/02/2012 : 20:45:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
hm pa nisu bas glanceri

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

cercil
Junior Member

406 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 09/02/2012 : 20:52:08  Show Profile Show Extended Profile  Send cercil a Private Message  Reply with Quote
Nisu glanceri, to nisam ni rekao!
quote:
Originally posted by mamlaz

hm pa nisu bas glanceri

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000