Imam tri mejla, dva moja i jedan poslovni i na sva tri pošaljem preporuku i to ponovim sa ostala dva i imam 6 puta po 10 % za trgovinu. Svaki put kada kupim nesto sa ovim popustom dobijem još jedan na mejl sa kojeg sam poslao preporuku. Inače naručih Invincible Vol. 7 i Powers vol.3.
ne kapiram poentu sa ovim vaucherima ? sobzirom da svi istichu krajem meseca.....nije da mozhesh da ih chuvash pa kad imash para kupujesh malo po malo....ovako kad morash da ih potroshish u sledecih par nedelja, zasto ne bih uzeo 1 vaucher od 10% i pokupovao u jednoj narudzbini sve sto mi treba sa popustom od 10% i gotova stvar ?
Dr. Evil: Quid pro-quo, Mr. Powers. Austin Powers: Yes, squid pro row.
ne kapiram poentu sa ovim vaucherima ? sobzirom da svi istichu krajem meseca.....nije da mozhesh da ih chuvash pa kad imash para kupujesh malo po malo....ovako kad morash da ih potroshish u sledecih par nedelja, zasto ne bih uzeo 1 vaucher od 10% i pokupovao u jednoj narudzbini sve sto mi treba sa popustom od 10% i gotova stvar ?
Možda se nema para za sve odjednom. Inače iako prođe taj rok vaučeri još važe (barem je tako bilo ranije). Ja sam prošli put kupio nešto sa tim popustom mjesec dana pošto se završila akcija.
pise da vaznost vaucera kao i cela akcija prestaju 29. februara, znachi za 20-ak dana. Ako vazhe i posle....onda je to druga pricha. Ovako....ne vidim smisla, ako nemas para danas , verovatno nece biti mnogo bolje za 20 dana.
Dr. Evil: Quid pro-quo, Mr. Powers. Austin Powers: Yes, squid pro row.
pise da vaznost vaucera kao i cela akcija prestaju 29. februara, znachi za 20-ak dana. Ako vazhe i posle....onda je to druga pricha. Ovako....ne vidim smisla, ako nemas para danas , verovatno nece biti mnogo bolje za 20 dana.
Ne, ne, para imam ali za stripove nemam trenutno a pošto se pomalo bavim kladionicom, kada se nešto dobije ja odmah kupim neki strip.
Šaljite i meni adrese na PM ako vam triba. Moja adresa je: mili.roscic@gmail.com , pa nek pošalje ko želi.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Valjalo bi da daju 20%,jer cini se da su prije ovog diskonta "malo" digli,a to znam jer svaki dan gledam po cijenama u "wishlistu" kako se mijenja a vezano za dollar/euro koje pratim... Bolje ista nego nista... U svom komentaru kad sam slao na BD vase i nase mailove napisao "Kieronu" da je puno kupaca sa strip portala koji "puno" ostavljaju love na njegovom sajtu tako da nam se "smiluje" i da nam vise popusta drugi put,mozda za kinesku novu godinu npr. krajem mjeseca kada istekne ovaj valentinovski popust..
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Valjalo bi da daju 20%,jer cini se da su prije ovog diskonta "malo" digli,a to znam jer svaki dan gledam po cijenama u "wishlistu" kako se mijenja a vezano za dollar/euro koje pratim...
Ovo je još par ljudi primetilo, i nije li to zaista bezobrazluk? U inat tome, treba svi da odustanemo od kupovine tokom lažnog popusta! :)
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Nov sam ovdje, ali sam dosta citao postove od ranije i sam malo istrazivao. Ugl, planiram uskoro nesto narucivat s BookDepositoryja, no prije toga me zanima ima li tko kakva iskustva s Barns & Nobleom? Ili s AbeBooksom?