forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Procene stripova, kolekcija, albuma, knjiga itd.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 09/02/2012 : 20:52:50  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Sve jedno mozes lepo zaraditi ,ne bas koliko smo pricali.. Ako su stripovi u ovakvom stanju ,ona ponuda od 3000 evra mi se cini kao korektna....

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 09/02/2012 : 20:58:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
slazem se sa radulovicem. ali pitanje je koliko ce takav komplet postici kada se prodaje pojedinacno. ako imas sanse daj nekome od velikih prodavaca pa ces dobiti na aukcijama nenormalne cijene.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 09/02/2012 : 21:04:13  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

slazem se sa radulovicem. ali pitanje je koliko ce takav komplet postici kada se prodaje pojedinacno. ako imas sanse daj nekome od velikih prodavaca pa ces dobiti na aukcijama nenormalne cijene.

Pa ne znam koliko bih mu pomoglo da ponudi preko nekog,imao bih proviziju od prodavca ,a nenormalne cene bih dobio samo ako je u pitanju glancer ,ovako je diskutabilno koliko bih strip u stanju oko 4 postigao cenu ,pogotovo oni veci brojevi .....

Edited by - radulovic marko on 09/02/2012 21:06:19
Go to Top of Page

cercil
Junior Member

406 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 09/02/2012 : 21:30:58  Show Profile Show Extended Profile  Send cercil a Private Message  Reply with Quote
Komplet nije za prodaju, niti me zanima neka zarada.
Sretan sam sto sam uspeo da ga skupim i jedini cilj mi je da povremeno zamenim neki strip sa drugim jos bolje ocuvanim primerkom.
Cisto me je zanimalo otprilike koliko to vredi ali mi se ipak cini da jedino postavljanje na aukciju moze dati siguran odgovor.
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 09/02/2012 : 21:39:31  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cercil

Sretan sam sto sam uspeo da ga skupim i jedini cilj mi je da povremeno zamenim neki strip sa drugim jos bolje ocuvanim primerkom.
Cisto me je zanimalo otprilike koliko to vredi ali mi se ipak cini da jedino postavljanje na aukciju moze dati siguran odgovor.

Pa malo mi je cudno ovo ,,USPEO DA GA SKUPIM..A sa druge strane zanimate koliko vredi...Covek koji je skupio sve sto postoji od zagora ,sigurno mnogo bolje poznaje stanje na trzistu od ljudi koji su ovde odgovarali...Ali ajde da ti verujem....Da si samo jedan naivni kolekcionar...

Edited by - radulovic marko on 09/02/2012 21:40:36
Go to Top of Page

cercil
Junior Member

406 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 09/02/2012 : 21:46:14  Show Profile Show Extended Profile  Send cercil a Private Message  Reply with Quote
Ne razumem od kuda sada ovakav tvoj "zakljucak"?
Da li zaista mislis da se ja bavim kupo-prodajom stripova?
Pa evo pitaj sawitcha da li sam pre nekoliko godina od njega kupovao stripove koji su bili daleko od ocuvanosti koje danas imam. Sta mislis sta sam uradio sa tim stripovima? Preprodao ih za neku vecu cenu?
Zaista smesno!
quote:
Originally posted by radulovic marko

quote:

Pa malo mi je cudno ovo ,,USPEO DA GA SKUPIM..A sa druge strane zanimate koliko vredi...Covek koji je skupio sve sto postoji od zagora ,sigurno mnogo bolje poznaje stanje na trzistu od ljudi koji su ovde odgovarali...Ali ajde da ti verujem....Da si samo jedan naivni kolekcionar...

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 09/02/2012 : 21:52:52  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
To je zadnje sto sam pomislio ,ne znam odakle ti zakljucak da sam rekao da si preprodavac,samo mi nije jasno kako je moguce da skupis sve od zagora a da ne znas cene ....Cudno je mnogo ...

Go to Top of Page

cercil
Junior Member

406 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 09/02/2012 : 21:56:44  Show Profile Show Extended Profile  Send cercil a Private Message  Reply with Quote
Znam koliko sam ja sta platio ali koliko sve sto imam vredi nemam pojma. Kako to mogu da znam? Cene nisu iste sve vreme a kada sam neke stripove kupovao bio sam svestan da ih placam vise nego sto vrede. Ali to je kolekcionarstvo i nikada mi nije bilo zao zbog toga.
Da li ti znas koliko vrede svi stripove koje imas?
quote:

To je zadnje sto sam pomislio ,ne znam odakle ti zakljucak da sam rekao da si preprodavac,samo mi nije jasno kako je moguce da skupis sve od zagora a da ne znas cene ....Cudno je mnogo ...

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 09/02/2012 : 22:03:43  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Ako si stripove kupovao pre 5 do 10 godina onda je ok,ako si skupljao u nekom bliskom vremenu(verovatno jesi zbog ovih novijih izdanja )Totalno mi je nelogicno da ne znas cene ,ako si vec dugo na ovom sajtu jos je nelogicnije ..Ali kazem ti ne zelim raspravu samo mi je totalno nelogicno...
Sto se tice mojih stripova :Znam koliko vrede sa dozom rezerve od 5-10 %...Sto je sasvim normalno...

Edited by - radulovic marko on 09/02/2012 22:20:01
Go to Top of Page

cercil
Junior Member

406 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 09/02/2012 : 22:20:17  Show Profile Show Extended Profile  Send cercil a Private Message  Reply with Quote
ZS i LMS kupujem u kontinuitetu zadnjih 5 godina, a ove nove stripove kada izadju. Za ove nove i nije bitno, ceo komlet SD/Ludens ne mozes da dobijes vise od 200 eura ali sam zeleo da znam koliko vredi komplet ZS/LMS koji nije glanc ali nije ni los.
Vidi se na mom profilu od kada sam na sajtu ali nisam video neki takav komplet da se prodao (mozda mi je promaklo).
Naravno, nema nikakve rasprave, samo je ocigledno da se nerazumemo!
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 09/02/2012 : 22:30:25  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Mislim da se i necemo razumeti jer nisam dobio odgovor ...Kako je moguce da da se skupi 700 stripova(z.s. i l.m.s. ,+ ostali) od najpopularnijeg junaka ikada u razdoblju od 5 godina ..........San skoro svakog coveka na ovom sajtu ,koji ce vecini i ostati samo san...I da taj covek koji je to sve uspesno skupio ,pita za savet i cenu ...Bez rasprave ali meni je totalno iznenadjujuce i nelogicno ...

Edited by - radulovic marko on 09/02/2012 22:33:24
Go to Top of Page

cercil
Junior Member

406 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 09/02/2012 : 22:37:43  Show Profile Show Extended Profile  Send cercil a Private Message  Reply with Quote
Lepo, moguce je, probaj da skupis pa ces videti. Ako budes imao love mozes to i mnogo pre. Nisam pitao za nikakav savet (kao sto ti to kazes), vec za procenu kolekcije (koliko je to uopste moguce).
Ocigledno je da se ti ipak "profesionalnije" bavis sa stripovima od mene pa ti je zato ovo moje neznanje "nelogicno"!
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 09/02/2012 : 22:39:57  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Ok .....Vidim da si iz St.Pazove ,pa mi smo komsije ,jos smo isto godiste..Mozda se poznajemo ...Imas li facebook

Edited by - radulovic marko on 09/02/2012 22:46:08
Go to Top of Page

cercil
Junior Member

406 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 09/02/2012 : 22:51:41  Show Profile Show Extended Profile  Send cercil a Private Message  Reply with Quote
Da, komsije a nekada sam i ziveo u Novoj Pazovi.
Mislim da si ti iz ulice D.S.Lazarevica, ja sam bio iz Njegoseve.
Nisam na facebook-u, nemam vremena za to a vidim da si se ti malo bacio u politiku
Kada budes imao vremena i zelje mozes svratiti do mene da vidis stripove a ako ti (vam) nesto bude trebalo u Opstini (s obzirom da idu izbori) javi se!
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 09/02/2012 : 22:54:14  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da, komsije a nekada sam i ziveo u Novoj Pazovi.
Mislim da si ti iz ulice D.S.Lazarevica, ja sam bio iz Njegoseve.
Nisam na facebook-u, nemam vremena za to a vidim da si se ti malo bacio u politiku
Kada budes imao vremena i zelje mozes svratiti do mene da vidis stripove a ako ti (vam) nesto bude trebalo u Opstini (s obzirom da idu izbori) javi se!

aaaaaaaaaa,,,,znao sam .........

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 09/02/2012 : 23:04:13  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
0648021200 Jel taj...

Go to Top of Page

cercil
Junior Member

406 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 09/02/2012 : 23:04:47  Show Profile Show Extended Profile  Send cercil a Private Message  Reply with Quote
Da, kako znas?
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 09/02/2012 : 23:06:28  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da, kako znas?

FBI,CIA I OSTALI ...ZNAS DA MOJA STRANKA SURUJE SA NJIMA...

Go to Top of Page

cercil
Junior Member

406 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 09/02/2012 : 23:10:16  Show Profile Show Extended Profile  Send cercil a Private Message  Reply with Quote
Ok, onda znas gde sam i sta radim (bar trenutno), tako da ako negde "zaskripite" ti se javi a ja ako budem mogao cu pomoci.
Bar sada sigurno znas da "ne valjam" stripove
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 09/02/2012 : 23:12:55  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ok, onda znas gde sam i sta radim (bar trenutno), tako da ako negde "zaskripite" ti se javi a ja ako budem mogao cu pomoci.
Bar sada sigurno znas da "ne valjam" stripove

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47166 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/02/2012 : 23:56:05  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

i ne stoji ti baš ovo. ja redovno pregledan aukcije a nisan odavno nešto kupia

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47166 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/02/2012 : 23:56:56  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

hm pa nisu bas glanceri

mamlaze koncentriraj se dok čitaš postove

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 10/02/2012 : 07:39:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

hm pa nisu bas glanceri

ma citao sam ja pazljivo ali postoji razlicitih minus petica:) npr kada kolumbo nesto ocijeni sa plus cetri to je vecini ljudi glancer:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 10/02/2012 : 10:22:23  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by lwood

quote:

hm pa nisu bas glanceri

ma citao sam ja pazljivo ali postoji razlicitih minus petica:) npr kada kolumbo nesto ocijeni sa plus cetri to je vecini ljudi glancer:)

Niko bolje nije ocjenjivao od pajini antikviteta,nema sanse!
Steta da ih nema vise,zasto zanimam me??????
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 13/02/2012 : 18:02:34  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
paket aranzman-orginalni cd-jugoton(1990)
kolko vredi a kolko ne vredi?

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.41 seconds. Snitz Forums 2000