Trazim vec dulje vrijeme magicni vjetar,libelus br 1. Ako netko ima i zeli prodati,mjenjati ili prodati i mjenjati ( u obzir dolaze sve moje aukcije),ako treba za taj strip kosim travu,nosim vrece cementa,cjepam drva i sl. Mogu setati i psa ako nije pitbull ili neki opasni( samo ne pudlice da ne bi ljudi stekli krivi dojam).
dobar post , lajkam Samo polako i strpljivo. Ako je za tvoju osobnu kolekciju, onda nema zurbe. Pojavit ce se ovaj strip kad tad na aukcijama pa se potrudi da ga osvojis.
Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava
evo da iskoristim ovo. :D naime ja imam isti problem. treba mi magični br 1. i br 2. po nekoj pristupacnoj cijeni. ako ima ko nek se javi sa ponudom. hvala puno.
Do kraja godine imacu sve osim novih izdanja od fibre,libelus mi je nekih 70%(fali mi dosta rasprodanih a nemam namjeru davati po 300-400 kn za stripove koji su bili po 80kn, vec sam se prebacio na stripagent i bookglobe.
Ako ćeš iskreno i prijateljski, tvoja kolekcija mi je možda najlipša od svih. Bar od onih čije san slike vidia. Najiskrenije mišljenje Ja se borin, a kolekcija pomalo raste. Kad stvorin neke cjeline, onda ide ulaganje u police. Sorry što ti šaram po topicu, a neman nekih informacija da ti pomognen
To su sad vec stare slike ,poraslo je,sad je 1400 stripova,nabavio sam hrpu toga jos i vise nemam mjesta tako da na proljece moram raditi nove police ali mi je problem prostor.
Hvala ti,ja mislim da je to osrednja kolekcija.Pricam s ljudima ,neki imaju po par tisuca pa cak do 10 000 stripova. Npr, Darko 18,Bo, Humbert Coe... Dobro kod mene je pretezno sve tvrdoukoriceno i albumi ,ja ne volim duplicirati stripove.
Hehehe :) Ma svejedno, bas bi si uzeo nesto od toga, nikad nisam to prelistao :) al bas nikad haha, jesam playboy, al brijem da ovo nije ista stvar :) nazalost nemam nista od toga gore sto te zanima :)
a cura da :) al samo Alan Forda i Dylana, te poneki album :D
Od libelusa mi jos fali nekih 60 stripova i od toga sam 4 rasprodata ali to su kapitalci ,kako nemam namjeru davati 500kn po komadu vjerojatno cu se dugo, dugo nacekati da ih ulovim. Imam vremena,ionako mi je minus na tekucem prevelik,a i najave me zabrinjavaju,tko ce to sve poloviti.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ma samo me zanimalo, za sada ga ipak neću još davat. Promini li se išta u skorije vrime, javin ti se.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Btw, nemoj mislit da te zavlačin ili nešto... Samo me zanimalo koliko bi moga dobit za njega.