RIP za legendu. Odličan je bio kad je crtao Kita Telera. Takođe je za mene bio odličan i dok je radio i epizode Zagora jer su mi te epizode jedne od najdražih: Usijana stena, Čovek munja, Zagor izazivač, Meč stoleća
Jebem ti!! Baš sam jučer ili prekjučer napisao ovdje negdje da mu želim 200 godina samo da više ne crta Zagora... Sad mi je baš žao čovjeka, ostaje nam njegov sjajan rad na Telleru... RIP... :(
Baš sam sada i pronašao taj post. Iako većina forumaša nije bila oduševljena njegovim radom na meni je on ipak bio među boljima. Može mali prijevod. R.I.P.
Užas, bolje da nikome više ne poželim tako dug život
Jebem ti!! Baš sam jučer ili prekjučer napisao ovdje negdje da mu želim 200 godina samo da više ne crta Zagora... Sad mi je baš žao čovjeka, ostaje nam njegov sjajan rad na Telleru... RIP... :(
Baš sam sada i pronašao taj post. Iako većina forumaša nije bila oduševljena njegovim radom na meni je on ipak bio među boljima. Može mali prijevod. R.I.P.
Užas, bolje da nikome više ne poželim tako dug život
Pa sada se raspravlja o Ferriju pa te molim da izbjegavaš sticky.
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!