a ja sam znao da ces bas to pitanje da postavis. Jbga predvidljiv si, stari (ta misao se i meni prva otela)
ustvari, mislim da nije koncept loš sam po sebi - Stokerov roman iz Harkerove perspektive. mislim da takvu adaptaciju ovog romana još nismo imali. ali sam najviše skeptičan zbog Crowea ako će on bit u glavnoj ulozi.
btw, jesi počeo čitat Stokera?
Nema sanse! Imao sam u petak ispit, prosli ponedeljak sam imao prvi (polozio oba -psihologija i srp.knjizevnost 19. veka), pa sutra imam dijalektologiju, 20.02. morfologiju i 28.02.metodiku nastave. A posle svega toga imam jos cetiri zavrsna ispita, ne zna se koji je obimniji!
Do decembra nema sanse da bilo kakvu knjigu van faxa citam
Sto se je ustvari dogodilo izmedu Merlinke i Sir Laurence Oliviera prilikom snimanja filma koji je dobro poznat svim filmofilima? Gola istina i film koji cu svakakom pogledati. M je slamala srca..slomit ce i vase ..
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
gledaj, mišljenja kritičara i publike nisu za bacit (barem meni) jer onda barem znaš što očekivat. otprilike.
Jednom davno sam i ja bio toga misljenja , ali danas vise nisam ..filmove pokusavam gledati bez ocekivanja i bez "rekla kazala" kriticara ili odazova publike . Puno filmova koji su po tim kriterijima podbacili , su mi osobno bili sasvim solidni , a ponekad i odlicni.
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
gledaj, mišljenja kritičara i publike nisu za bacit (barem meni) jer onda barem znaš što očekivat. otprilike.
Jednom davno sam i ja bio toga misljenja , ali danas vise nisam ..filmove pokusavam gledati bez ocekivanja i bez "rekla kazala" kriticara ili odazova publike . Puno filmova koji su po tim kriterijima podbacili , su mi osobno bili sasvim solidni , a ponekad i odlicni.
Slažem se. No često prije gledanja filma odem na IMDB pogledat kakve su ocjene. Ne znam zašto. Naviknuo sam se na to.