Jebao ih vise Mortimer.. Od pregrst vrhunskih prica ubacuju mi vec drugu u 15 sa Mortimerom..
:) S obzirom na politiku izbora priča za tu ediciju, potpuno očekivano. Ja nisam čitao ovu priču i teško da bih je na drugi način nabavio, tako da sam zadovoljan. Naravno da je bilo boljih priča, ali neka samo oni guraju.
Jebao ih vise Mortimer.. Od pregrst vrhunskih prica ubacuju mi vec drugu u 15 sa Mortimerom..
:) S obzirom na politiku izbora priča za tu ediciju, potpuno očekivano. Ja nisam čitao ovu priču i teško da bih je na drugi način nabavio, tako da sam zadovoljan. Naravno da je bilo boljih priča, ali neka samo oni guraju.
U pravu si, do sada su Odabrane price uvek pratile redovnu seriju, pa kad je bio "povratak Mutanta" u redovnoj seriji izasla je ona stara prica u OP, kada je u redovnoj bio "Covek koji je dosao sa istoka" u OP je izasla "Sekira i sablja", sada je u redovnoj seriji na redu prica sa Mortimerom i iz tog razloga su u OP stavili jos jednu njegovu staru priču ... sasvim očekivano
Samo što je telepatski signal došao do tebe dva sata kasnije!
u pravu si ... citao sam stranicu topika odozgo na dole i odgovorio, kada se pojavio moj post uobrazio sam da si u isto vreme kao i ja kucao istu trvar, tuka ja ...
po meni je to normalno, ipak se ti stripovi štampaju u velikim tiražimai nema šanse da se rasprodaju ovako će dosta njih uzimati jer ih jedan strip ispadne 70 din
Odlicna ideja. I odlicna prilika za kolekcionare da popune rupe u kolekciji. Bolje da ovako kupe te stripove,nego da kupuju od preprodavaca koji,ko zna kako,dolaze do tih stripova.
Odlicna ideja. I odlicna prilika za kolekcionbare da popune rupe u kolekciji. Bolje da ovako kupe te stripove,nego da kupuju od preprodavaca koji,ko zna kako,dolaze do tih stripova.
nadam se da če ti paketi i u Sloveniju na način Dampira i Barona.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!