forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Baby Boom! :-)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 24

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4115 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 16/02/2012 : 00:04:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
Cestitke Olimpiji!
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5340 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 16/02/2012 : 00:08:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Jedan savjet što se tiče muzike za uspavljivanje...ono što beba sluša dok je u trbuhu,to će ju najbolje uspavati..!
Moja mala Iva je danas napunila mjesec dana i da me netko vidi sa čime uspavljujem bebu odmah bi mi poslao socijalnu službu doma...
Priča ide ovako. Ovog ljeta sam vodio ženu na koncert Apocalyptice u Pulu i na koncertu smo imali prvo mrdanje bebe u trbuhu-pretpostavljam da vjerovatno zbog toga kada sada na TV-u rasturaju 2 chellos mala trenutno zaspi.. Također vrlo je djelotvoran svaki oblik žestokog rocka, punka i metala.
Žena je u početku bila protiv takvog načina uspavljivanja,ali kada je vidjela da je to najlakši i takoreći trenutni način uspavljivanja-sve je prepustila meni.
Uspavljivanje uz ostalu vrstu muzike jednostavno ne funkcionira...čak kod promjene spotova na TV-u dolazi do trenutnog buđenja i plača...zasada sam primjetio da ne podnosi zvuk trube i Severinina smeća od novih izvedbi...

Edited by - Oki on 16/02/2012 00:11:08
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 16/02/2012 : 01:25:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Želiš reći da je na tatu?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47388 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/02/2012 : 01:33:56  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

@ultras,

To je slika iz Aliena?

Šala! Čestitke Olimpiji!

Uh, ja imam još nekih 2 tjedna do datuma, sad me već polagano hvata frka...

i onda meni govore da nisan normalan?

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4660 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 16/02/2012 : 06:47:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
cestitke olimpiji!
ja bebu uspavljujem uz izmisljene uspavanke :) a dok spava ide fina mjuza uglavnom po tatinom izboru - prijaju mu islandjani (Mum, Sigur Ros) i americki folkeri i lo-fi-eri :)

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 16/02/2012 : 09:20:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
Čestitam Olympiji na blizancima

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5340 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 16/02/2012 : 09:23:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Želiš reći da je na tatu?

...tatina krv.

-nego jel znaš da ovih tvojih 2 tjedna druženja sa "frkom" može biti i 4 tjedna!??
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5340 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 16/02/2012 : 09:24:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
...a može biti i samo 4 dana.....
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 16/02/2012 : 15:07:31  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Torbe su spremne već od mjesec dana prije, tako da s tim nema problema... A kad će doći, vidjet ćemo, nekako ću izdržati. Poznavajući moju ženu, mali će izaći točno na dan i sat!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 16/02/2012 : 22:29:11  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

jel za dobrog oca potrebna dobra komunikacija?
čujem neki pričaju s bebama u utrobama
osjete djeca to i prije rođenja

ja sam slab komunikator
ko zna kakav ću biti :)
strog i pravedan nadam se

Nisam se htio javljat ovdi al ova rečenica me dobro nasmijala.
Moja Klara ima dva mjeseca i koji dan, a kad plače, jer to je fina cura ona bi na ruke i da se hoda s njom, ja joj kažem ˝Klara, dobra budi˝ (onako malo višim tonom) pa kad vidim da je nastavila u istom ritmu onda se izvinjavam i kažem da neko mora biti strog i pravedan roditelj
Naravno, čestitke svim novopečenim tatama i mamama ovog foruma, a i onima koji će tek to postati.

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 18/02/2012 : 00:31:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
DeeCay
@ultras,
To je slika iz Aliena?

quote:
fikus
Djece imam nekoliko...

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 18/02/2012 : 20:54:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fikus

http://www.jutarnji.hr/eu--i-ocevi-moraju-na-obvezni-porodiljni/15852/

to sam ja na slici

samo da ne padnes

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 18/02/2012 : 21:37:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

Jedan savjet što se tiče muzike za uspavljivanje...ono što beba sluša dok je u trbuhu,to će ju najbolje uspavati..!
Moja mala Iva je danas napunila mjesec dana i da me netko vidi sa čime uspavljujem bebu odmah bi mi poslao socijalnu službu doma...
Priča ide ovako. Ovog ljeta sam vodio ženu na koncert Apocalyptice u Pulu i na koncertu smo imali prvo mrdanje bebe u trbuhu-pretpostavljam da vjerovatno zbog toga kada sada na TV-u rasturaju 2 chellos mala trenutno zaspi.. Također vrlo je djelotvoran svaki oblik žestokog rocka, punka i metala.
Žena je u početku bila protiv takvog načina uspavljivanja,ali kada je vidjela da je to najlakši i takoreći trenutni način uspavljivanja-sve je prepustila meni.
Uspavljivanje uz ostalu vrstu muzike jednostavno ne funkcionira...čak kod promjene spotova na TV-u dolazi do trenutnog buđenja i plača...zasada sam primjetio da ne podnosi zvuk trube i Severinina smeća od novih izvedbi...

Ja moju cerku vec x meseci uspavljujem sa USB stickom na kome su sledece stvari :

Parni Valjak best of (noviji addition)
Crvena Jabuka prvi album
Novi Fosili platinum
Vlado Georgijev sve
Sergej Cetkovic novi album
Tajci best of

Ali, hit su novi fosili i jabuka. Svaki dan se uredno uspava kad cuje "cujes li me, jel' ti drago" :D

kad napuni neki normalan broj godina i bude mogla sama od sebe da zaspe, ako ikad cujem djurdjicu barlovic ili drazena ricla, skacem kroz prozor

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40566 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/02/2012 : 21:38:36  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ja sam cuo da je klasika melem za bebe.. Pa cu ja probati tako.. :))) Danas se ritala opasno dok smo igrali sa Radnickim pa cemo morati da smanjimo sport :))

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 20/02/2012 : 16:41:26  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message  Reply with Quote
dragi očevi
priključujem se čestitkama
i ja očekujem rodu krajem ožujka, zna se - curka :)
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 20/02/2012 : 16:50:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://www.jutarnji.hr/eu--i-ocevi-moraju-na-obvezni-porodiljni/15852/
to sam ja na slici

Ha, žena ti više zarađuje pa ti moraš na porodiljni?!
Koliko vam se to isplatilo, ono, samo je 6 mjeseci za očeve, dok žena može 12? To je kao da gubiš 6 mjeseci rodiljnog...
Ili je ona išla onda drugih 6 mjeseci?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47388 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/02/2012 : 18:28:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Ja sam cuo da je klasika melem za bebe.. Pa cu ja probati tako.. :))) Danas se ritala opasno dok smo igrali sa Radnickim pa cemo morati da smanjimo sport :))

ko ti je to reka?
nema šanse da bi pušta klasiku bebi,pogotovo šta je ja ne podnosim

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 20/02/2012 : 18:48:30  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Tek sad sam video ovaj topic, pa se nadam da nije kasno.

Savitch, Dee i Oki, cestitam vam i zelim vam srecu! Da vam bebice budu zive i zdrave...i da citaju stripove

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40566 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/02/2012 : 10:20:13  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood
ko ti je to reka?
nema šanse da bi pušta klasiku bebi,pogotovo šta je ja ne podnosim

A nemam pojma.. Cuo sam.. Evo danas bas neki pedijatri ovde kod mene drze predavanja pa cu pitati...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25677 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/02/2012 : 10:49:03  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Klasika i inače lagane note su odlične za bebe. Ne samo za uspavljivanje, nego i inače, dok su u sobi i igraju se. Mi smo našima pustali Mocarta, Bacha, Vivaldija, a onda kombinovali sa ex-yu pop rockom.
Danas, sin obožava Linkin Park, a ćerka pravi baletske koreografije na sve moguće balade. :D

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10431 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 23/02/2012 : 11:05:10  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Klasika i inače lagane note su odlične za bebe. Ne samo za uspavljivanje, nego i inače, dok su u sobi i igraju se. Mi smo našima pustali Mocarta, Bacha, Vivaldija, a onda kombinovali sa ex-yu pop rockom.
Danas, sin obožava Linkin Park, a ćerka pravi baletske koreografije na sve moguće balade. :D

Istina.
Ja nisan pušta svome klasiku, al kako mi je stari muzičar(klasičar), on mu je pušta Bacha, Chopina, Mozarta i druge "laganije" stvari, i nevjerovatno mi je da je kad bi mu tako nešto pustija bija u stanju pola sata/sat samo sidit i slušat.
Mene je s druge strane mali oduševija kad je na spot od Suicidal tendencies Possesed to skate samo ispalija "tata pa ti ovo slušaš u autu"

Znači njima u uvo može uć sve. Od klasike do HC/punka.
Isto tako mi je zakon šta kad je umoran i triba ić leć skoro svaku večer već ka dio svakodnevnog rituala piva "gladan sam i umoran" iz pisme tatto od EKV-a

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 23/02/2012 11:07:24
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25677 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/02/2012 : 11:36:19  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Moja ćerka (6 godina) kad mora da pospremi sobu peva "ja moram sve, ja moram sama, ja, samo jaaaa..." :D
A kad hoće da me odobrovolji mi peva "jaaaa bih te sanjala..." od Negativa.

Sin je dobio gitaru za treći rodjendan i ponekad udje ujutru kod nas u sobu sa njom i peva "dobro jutro tebi" na melodiju od "happy birthday".

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10431 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 23/02/2012 : 12:20:23  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Moja ćerka (6 godina) kad mora da pospremi sobu peva "ja moram sve, ja moram sama, ja, samo jaaaa..." :D

Sin je dobio gitaru za treći rodjendan i ponekad udje ujutru kod nas u sobu sa njom i peva "dobro jutro tebi" na melodiju od "happy birthday".

Poklonit instrument, odnosno bilo šta šta je u stanju proizvodit glasne zvukove je najveća greška koju roditelj može napravit.
I moj ima raznorazne instrumente, al stoje kod bake, pa nek tamo "svira".

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 23/02/2012 : 12:26:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Poklonit instrument, odnosno bilo šta šta je u stanju proizvodit glasne zvukove je najveća greška koju roditelj može napravit.
I moj ima raznorazne instrumente, al stoje kod bake, pa nek tamo "svira".

Kako možeš to reći? Ti si ipak glazbenik. Moraju djeca da uće svirati od malih nogu. Moja kćer je "svirala" sintisajzer dok nije imala ni godinu dana .

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10431 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 23/02/2012 : 13:55:17  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Djece imam nekoliko, već su debelo u školi. Čak sam bio i na porodiljnom (bio u novinama). Supruga je jedna od osnivačica udruge RODA pa ako netko ima bilo kakvo pitanje - pitajte.

Prvo odma da kažem, ne želin ulazit u rasprave jer nema smisla da se svađamo.
Ali i da te pitan nešto nakon ovoga šta si navea, pita bi samo zato da mogu napravit obrnuto.
RODE su prije svega sekta, i iako se smatram liberalnin i otvorenin čovikon 90% njihove filozofije je modernističko/feminističko izdrkavanje.

A šta se porodiljnog za muškarce tiče, ta priča drži vodu u teoriji, i može važit za ljude koji rade u državnim firmama pa ih štite raznorazni kolektivni ugovori, sindikati, itd...
Može važit i za ljude koji rade kod privatnika a imaju sriće da je gazda normalan čovik, međutim iz iskustva, takvih je oko 3%.
Da san svome poslodavcu(bivšem), kad mi se rodija mali doša sa ton idejon, mislin da bi umra od smija i nakon šta bi se smirija od polusatnog smijeha, posla u kadrovsku po radnu knjižicu..

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page
Page: of 24 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000