forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 SNEŽNI SAMIT STRIPADŽIJA SRBIJE
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 01/02/2012 : 18:21:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
Hehehe Teks ide u vrtic!

Snake Plissken wasn't born.
He escaped from the womb.
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2933 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 01/02/2012 : 22:06:43  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Tekst iz današnjeg izdanja Glasa Srpske iz Banjaluke.

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 02/02/2012 : 18:53:25  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
Jos jedanput, za sve one koji u subotu dolaze u KG iz drugih gradova:

Okupljamo se od 12h u pivnici Allectus, ulica Daniciceva 21

Program SSSS pocinje u 16h u Domu omladine, ulica Branka Radicevica 1

Vidimo se!

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 03/02/2012 : 19:17:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Nesto mi se cini da nece biti mnogo gostiju, uzevsi u obzir da je i saobracaj kroz Beograd unisten...ko krene na put zelim mu puno srece.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 03/02/2012 : 19:43:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Vreme vs Samit.Od komsija manje vise ocekujte podrsku ali samit je u startu osudjen zbog opravdanih razloga.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 03/02/2012 : 20:28:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote

ODLOŽEN „SNEŽNI SAMIT STRIPADŽIJA SRBIJE“ ZA 18. februar, 2012. godine

Organizatori „Snežnog samita stripadžija Srbije“, koji je bio najavljen za subotu, 04. februara, 2012. godine, obaveštavaju javnost da će manifestacija biti odložena za subotu, 18. februar, 2012. godine, zbog loših vremenskih uslova i sprečenosti dolaska većeg broja najavljenih gostiju.

Organizatori, Udruženje ljubitelja devete umetnosti „Svet stripa“ iz Kragujevca, Dom omladine Kragujevac i NVO MillenniuM, se izvinjavaju zbog odlaganja manifestacije. „Samit“ će biti održan u novom terminu, 18. februara, od 16:00 do 19:30 u Domu Omladine Kragujevac sa istim, ranije najavljenim programom.

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 03/02/2012 : 20:31:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
Снег завејава Србију

Ванредна ситуација у 27 општина у Србији, саобраћај у колапсу, 17 хиљада ђака није стигло до школа. У брдско-планинским крајевима завејане хиљаде кућа. Министарство просвете препоручило обуставу наставе за следећу недељу.

19.40 - Снежна лавина на три места на магистралном путу Пријепоље- Бјело Поље, рекао за РТС начелник Одељења одржавања и заштите путева у "Путевима Србије" Миливоје Дурковић.

18.15 - Министар просвете Жарко Обрадовић препоручио да школе не раде следеће седмице.

17.50 - Влада Србије наложила је Министарству просвете да размотри могућност обустављања или ограничавања рада у предшколским установама и школама, саопштено је из Владе.

17.03 - Колона возила дуга 20 километара на аутопуту код Бубањ потока према Београду.

15.50 - У 26 општина у Србији проглашена ванредна ситуација због јаких снежних падавина, рекао начелник Сектора за ванредне ситуације МУП-а Предраг Марић.

15.08 - Влада Србије одобрила је помоћ у енергентима за 31 општину и град, а за 15 општина новчану помоћ од 69 милиона 200 хиљада динара.

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/57/Srbija+danas/1038522/Sneg+zavejava+Srbiju.html

Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 04/02/2012 : 01:02:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
Vidimo se za dve nedelje. ;)

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 14/02/2012 : 00:03:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote

Daklem: SAMIT

STRIPOM PROTIV NEVREMENA ! - je naš novi moto okupljanja !
U podnaslovu - KO SE BOJI SNEGA JOŠ ?

Prognoza za subotu:

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 14/02/2012 : 10:12:56  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Momci sretno vam bilo s vremenom...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 15/02/2012 : 19:12:14  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
bice grudvanja.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 15/02/2012 : 22:19:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote

Djukak, hvala na informaciji.
DeeCay, najaviše temperaturu u plusu za subotu - biće OK !
Cronose, sneško je obavezan

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 15/02/2012 : 22:21:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote

Snežni samit stripadžija Srbije
u podnaslovu: Stripom protiv nevremena

Program:

http://www.svetstripa.net/t656p50-snezni-samit-stripadzija-srbije#15871

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/02/2012 : 00:57:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Snake Plissken

Hehehe Teks ide u vrtic!

Vidi, vidi. I ovde mi dosadjujes.
Vidimo se za 2 dana. Moracu da ti pojasnim neke stvari.
Mozda uzivo bolje shvatas, na forumu ti slabo ide.
Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 16/02/2012 : 08:44:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
To, shvati ozbiljno najobicniju posalicu od pre koliko, deset dana? Dobro je da nemam po citavom forumu takvih sa svim clanovima, nego se tebi jedinom obracam.

Inace, rekao si juce da neces da odgovaras na moje postove, cudo da sad bas trazis one na koje bi mogao da odgovoris. A od pretnji se uzdrzi, ipak.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/02/2012 : 09:44:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

To, shvati ozbiljno najobicniju posalicu od pre koliko, deset dana? Dobro je da nemam po citavom forumu takvih sa svim clanovima, nego se tebi jedinom obracam.

Jbms za tvoje posalice s drugim clanovima. Sa mnom nemoj ni da se salis, ni da polemises.

quote:

Inace, rekao si juce da neces da odgovaras na moje postove, cudo da sad bas trazis one na koje bi mogao da odgovoris. A od pretnji se uzdrzi, ipak.

Da mi ti ne zabranis mozda? Lepo se izvini na vreme i otkaci se posle toga. Ukoliko neces, shvati moje postove kako hoces. Na forumu da ih obrazlazem, jok. Uzivo da, zamaraju me forumske rasprave.
Toliko do subote.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21126 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/02/2012 : 10:37:59  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Jbms za tvoje posalice s drugim clanovima. Sa mnom nemoj ni da se salis, ni da polemises.

quote:

Da mi ti ne zabranis mozda? Lepo se izvini na vreme i otkaci se posle toga. Ukoliko neces, shvati moje postove kako hoces. Na forumu da ih obrazlazem, jok. Uzivo da, zamaraju me forumske rasprave.
Toliko do subote.

Ej Tekse, nemoj da pretiš čoveku, treba da mi donese jednog Texa kojeg jurim 10 godina.Samo treba sad da mi ne dođe!!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 16/02/2012 : 10:39:58  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

quote:

Da mi ti ne zabranis mozda? Lepo se izvini na vreme i okacicu te posle toga. Ukoliko neces, shvati moje postove kako hoces. Na forumu da ih obrazlazem, jok. Uzivo da, zamaraju me forumske rasprave.
Toliko do subote.

gde ce ga kacis?

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/02/2012 : 12:26:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Ej Tekse, nemoj da pretiš čoveku, treba da mi donese jednog Texa kojeg jurim 10 godina.Samo treba sad da mi ne dođe!!

Pa brate, pope mi se na glavu na svim forumima. Ovde,SS,DW.
Nista ga ne pitas, sam se javlja i provocira.
Moje dubokoumne i produhovljene postove naziva ispraznim.
To se resava ili izvinjenjem ili jednom ferkom pre kafane.
Ne volim kad me izbace iz kafane za sitnicu
Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 16/02/2012 : 12:47:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
Interesantno da ti moj post gde sam se nasalio nije smetao pre nego sto smo se juce zakacili oko Julije na Svetu stripa...

No, izvinjavati se necu, jer nemam za sta. Ako ti posalice smetaju, u redu, to si mogao lepo reci i gotovo. Za suceljavanje misljenja i odgovore necu nikome da se pravdam, a pretnje tek ne tolerisem.

Nazalost, u subotu ipak radim, te ne mogu doci u KG (ili sam kukavica da dodjem sad, kako ko hoce da tumaci). Antu cu doturiti strip ovako ili onako, a obrazlozenja i razmenu misljenja cemo morati odloziti do jula.
I nema brige, ja nista ne zaboravljam.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/02/2012 : 13:30:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nazalost, u subotu ipak radim, te ne mogu doci u KG (ili sam kukavica da dodjem sad, kako ko hoce da tumaci). Antu cu doturiti strip ovako ili onako, a obrazlozenja i razmenu misljenja cemo morati odloziti do jula.
I nema brige, ja nista ne zaboravljam.

Steta sto ne mozes sad, ko ce ga znati kad ce biti sledece prilike, posao, deca... nikad covek ne moze sa sigurnoscu da isplanira nesto.
Evo ti moj raspored zelja do kraja godine - Kragujevac (subota), Banjaluka (mart, april), Makarska (kraj maja, pocetak juna) i mozda negde na jugu krajem godine (naravno, bices pozvan).
Evo, po cenu da delujem popustljivo, napisacu ti jos par stvari. Ako budes ipak mogao, a ti dodji, nemoj da me Anto psuje za tog Texa. Ionako sam samo hteo da ti razgovorom ukazem na neke stvari koje ne prilice lepo vaspitanim generacijama, pesnice koristim samo u ekstremnim prilikama, kad mi neko dira u porodicu (to je valjda ona cetvrt crnogorske krvi), noge ne smem - registrovane su kao hladno oruzje (slaba cirkulacija).
I savet, okani se corava posla, bolje za tebe.
I nauci da postujes starije, to je jako lepa odlika moje i meni bliskih generacija. Zalosno je da toga vise nema.

I jos jedno pojasnjenje u slucaju da ne mozes da dodjes.
Ukapiraj da postoje godine kad si mlad i slabije situiran i imas osecaj da ima vremena za sve.
Onda dodjes u srednje godine, kad ti se zuri, kad bi sve da resis sto pre i u mogucnosti si da to u prilicnoj meri i odradis.
Onda dodjes u starije godine, ne zelim ni da znam kako je tad, ne zuri mi se u tu kategoriju.
I onda umres.

Naravoucenije : Zelim da Julija ide brze, obracam se na topicima izdavacima a ne forumasima (jer oni ne stampaju, jelte?) i ne interesuju me rasprave s forumasima. Postuj to i bice ok.
Ne postuj, gledacu i KG leti da ubacim u raspored.

Sad, ako si pametan izvuci ces zakljucak sto ti ovoliko nasiroko objasnjavam. Zato sto nisam forumski nasilnik, iako me ovde pojedinci tako dozivljavaju, vec razumna osoba.
Uzivo imam mnogo manje strpljenja kad krene podjebavanje i provociranje.
Eto.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21126 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/02/2012 : 13:56:58  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Pitanje za Kragujevčane :
radi li bazen u subotu? (zbog ovih vanrednih situacija)

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 16/02/2012 : 16:17:13  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Pitanje za Kragujevčane :
radi li bazen u subotu? (zbog ovih vanrednih situacija)

Radi:

Subota:
08:00-09:30 – karta 100 dinara
09:30-11:00 – Vaterpolo
11:00-15:30 – karta 200 dinara (za đake i studente 140 dinara)
16:00-20:00 – karta 250 dinara (za đake i studente 180 dinara)
20:30-00:00 – karta 300 dinara

Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 16/02/2012 : 16:29:54  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote

Jos jedanput (po drugi put), za sve one koji u subotu dolaze u KG iz drugih gradova:

Okupljanje je od 14h do 16h u Domu Omladine, ulica Branka Radicevica 1

Program traje od 16h do 20h

Nakon toga, druzenje nastavljamo u pivnici 'Allectus', ulica Daniciceva 21.

Dobrodosli!

P.S. Najmladje posetioce ocekuju lepa iznenadjenja(!).

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 16/02/2012 : 16:38:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
Odlično Morrisone, ja nigde nisam mogao da nađem tačnu informaciju u vezi bazena za subotu
Evo Anto pa se organizuj.

Kao što reče Morrison plan je da se okupljamo kako ko stigne u Dom omladine
Znači, kad god došli - dobrodošli

Mi ćemo tamo biti od 14.00 pa sve do kraja do 20.00
Onda se selimo u pivnicu.

Za najmlađe i za novopečene stripomane biće obezbeđeni poklon stripovi.
Sve što je letos pristiglo od stripova a nije odnešeno u Dom Mladost biće podeljeno sada.

Još jedan razlog za dolazak je i Morrisonova rakija sa kojom se toliko hvali.

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.56 seconds. Snitz Forums 2000