Daj nešto s Brankom da Dee bude zadovoljan C2 Jednimo ako konačno nije Branko. On je postao agent, otima šatl za mjesec, pojavljuje se u epizodi pod D.
Pa ovak napamet, bez da gledam epizodu, i meni se čini da je Branko Mislim ono, mutant je, pojavljuje se prvi put u Moru pustoši, a "glumi" i u Nebeskim rijekama
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Pa da završimo priču, bili ste dosta aktivni ovaj put. Morat ću češće ovu igru asocijacije postavljati.
Konačno rješenje naravno da je BRANKO. Znači, Branko je mutant i agent Alfe, prvi put se pojavio u epizodi na Mjesecu. Zašto "Nebeske rijeke"? Pa nije samo tamo glumio kao što reče mladjo, već je ta epizoda bitna zbog toga što je u njoj pristupio Agenciji Alfa i postao njihov agent.
Sorry što upadam u zanimljivu igru, ali kad već vidimo najavu za talijanski gigant br. 15, ima li možda šanse da nas Libellus uskoro obraduje s brojevima 13. i 14.? Ako već ne pred Mafest bilo bi lijepo makar pred Interliber, da se zadrži stara navika.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Sorry što upadam u zanimljivu igru, ali kad već vidimo najavu za talijanski gigant br. 15, ima li možda šanse da nas Libellus uskoro obraduje s brojevima 13. i 14.? Ako već ne pred Mafest bilo bi lijepo makar pred Interliber, da se zadrži stara navika.
Pa ja se nadam za MAFEST bi bilo dobro da izbace oba giganta, ali tko zna! Dolazi NN ekipa, ali nitko od autora gigananta... Treba ispitati na onom drugom forumu šta se ima u planu!
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
sad baš čitam treći GIGANT i kod Maca u prodavaonici na polici stoji "pizza" sa filmom 2001:odiseja u svemiru. Pa kaj nije jedini primjerak izgorio? I ako već ima još jedan zar ne bi taj film trebao biti ultrarijedak za naći?
sad baš čitam treći GIGANT i kod Maca u prodavaonici na polici stoji "pizza" sa filmom 2001:odiseja u svemiru. Pa kaj nije jedini primjerak izgorio? I ako već ima još jedan zar ne bi taj film trebao biti ultarijedak za naći?
Pa sam si rekao, ultrarijedak, a ne nemoguć za naći... A možda je samo krivi cover, a unutra filmić s one dvije slike Odiseje koje se mogu naći u enciklopediji. teoretski..
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
sad baš čitam treći GIGANT i kod Maca u prodavaonici na polici stoji "pizza" sa filmom 2001:odiseja u svemiru. Pa kaj nije jedini primjerak izgorio? I ako već ima još jedan zar ne bi taj film trebao biti ultarijedak za naći?
Pa sam si rekao, ultrarijedak, a ne nemoguć za naći... A možda je samo krivi cover, a unutra filmić s one dvije slike Odiseje koje se mogu naći u enciklopediji. teoretski..
Ma čudno je to što ak je ultrarijedak sigurno ne bio sam tak izložen u prodavaonici u golu zgrade A fakat, možda je unutra neki moderni filmić o Jednorogu