forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ABA liga počinje nova sezona!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 48

Dr. Zistis
Advanced Member

5498 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 17/02/2012 : 17:31:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Kup je uvek neizvesno takmicenje.Slazem se da smo favoriti kao i uvek ali bice dosta tesko.Prvo sto nas jebe je mnogo tezi raspored tako da prvo treba preci Radnicki koji nam je tradicionalno neugodan protivnik pa tek onda protiv CZBG koji igraju u jako dobroj formi u zadnje vreme.Drugo sto nas jebe je skori dolazak plejmejkera i njegova neuigranost sa ekipom.Kup je specifican,jedna utakmica,los dan imas i gotovo dok je u prvenstvu mnogo lakse zbog 3 dobijene i skoro uvek bolja ekipa osvoji.

U pravu si za sve gore napisano.Zvezda ima nesto laksi raspored do finala,ali ne smes zaboraviti iskustvo koje Partizan ima kad su ovava turnirska takmicenja u pitanju...Mi jesmo podigli formu u odnosu na pocetak sezone ali nisam siguran da je u ovom trenutku to jos uvek dovoljno...jos nas krase velike oscilacije i zute minute...kako god, neka bude dobar basket.Uloga favorita je na vasoj strani ali prvo treba dobiti neugodni Radnicki
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1935 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 17/02/2012 : 17:33:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Caleb

quote:
Originally posted by Dr. Zistis

Mislio si reci Partizana i Zvezde

Не, мислио сам на екипЕ. Раднички је ипак испред Звезде тренутно, али обе екипе полако прилазе Партизану. Чак сам у једном тренутку и мислио да је Раднички квалитетнији од нас. Можда и јесте, само да им се посложе коцкице.

Uz duzno postovanje i uvazavanje tvog misljenja Radnicki i Zvezda su jako jako daleko od nas,garantujem da Radnicki ne bi imao nijedan poraz u euro ligi ispod 15 razlike a o pobedi da ne govorim.CZBG tek ne treba komentarisati u kontekstu euro lige.To opet sve nista ne znaci,jedan los dan,protivnika krene sut i ti izgubis.

Mislis na CZBGDIVA? A ja sansu Radnickog i CZBGDIVA vidim samo u nasem treneru, za koga mislim da je kompliment i tako ga nazvati.
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5498 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 17/02/2012 : 17:35:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

quote:

quote:

quote:

Не, мислио сам на екипЕ. Раднички је ипак испред Звезде тренутно, али обе екипе полако прилазе Партизану. Чак сам у једном тренутку и мислио да је Раднички квалитетнији од нас. Можда и јесте, само да им се посложе коцкице.

Uz duzno postovanje i uvazavanje tvog misljenja Radnicki i Zvezda su jako jako daleko od nas,garantujem da Radnicki ne bi imao nijedan poraz u euro ligi ispod 15 razlike a o pobedi da ne govorim.CZBG tek ne treba komentarisati u kontekstu euro lige.To opet sve nista ne znaci,jedan los dan,protivnika krene sut i ti izgubis.

Mislis na CZBGDIVA? A ja sansu Radnickog i CZBGDIVA vidim samo u nasem treneru, za koga mislim da je kompliment i tako ga nazvati.

Bolje ti ide trgovina nego poznavanje basketa
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1935 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 17/02/2012 : 17:40:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Ma covek izgubi cetvrtinu od Mega vizure, a CZBGDIVA guraju da uzme nesto, ipak je Coki ulozio svoje pare u grb i dresove.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/02/2012 : 17:40:50  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ма ок, можда сам га мало претерао. Ми смо искусна екипа, поготово у Европи, али нисмо више толико доминатни као пре. Нисам ни мислио да Звезда може нешто у Евролиги. Али видљив је напредак Звезде и Радничког и наше назадовање.

Radnicki ima sigurno najbolju ekipu ikad to stoji,CZBG nema ekipu ali ima Pesica.Koliko god se mi zajebavali na njegov racun jer je smesan on je vrhunski trener koji zna da napravi rezultat.Ali ne bih se slozio da mi nazadujemo.U odnosu na kad nazadujemo.U odnosu na proslu sezonu ili pocetak ove?

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/02/2012 : 17:43:19  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kup je uvek neizvesno takmicenje.Slazem se da smo favoriti kao i uvek ali bice dosta tesko.Prvo sto nas jebe je mnogo tezi raspored tako da prvo treba preci Radnicki koji nam je tradicionalno neugodan protivnik pa tek onda protiv CZBG koji igraju u jako dobroj formi u zadnje vreme.Drugo sto nas jebe je skori dolazak plejmejkera i njegova neuigranost sa ekipom.Kup je specifican,jedna utakmica,los dan imas i gotovo dok je u prvenstvu mnogo lakse zbog 3 dobijene i skoro uvek bolja ekipa osvoji.

U pravu si za sve gore napisano.Zvezda ima nesto laksi raspored do finala,ali ne smes zaboraviti iskustvo koje Partizan ima kad su ovava turnirska takmicenja u pitanju...Mi jesmo podigli formu u odnosu na pocetak sezone ali nisam siguran da je u ovom trenutku to jos uvek dovoljno...jos nas krase velike oscilacije i zute minute...kako god, neka bude dobar basket.Uloga favorita je na vasoj strani ali prvo treba dobiti neugodni Radnicki

Pa jeste,iskustvo je na strani Partizana ali nemoj ti zabortaviti na Pesica koji ima neuporedivo vece iskustvo od Vlade tako da sto se tice toga tu smo negde.Pesic je stvarno veliki trener,on je uspeo da od nekih polu igraca izvuce maksimum.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/02/2012 : 17:44:58  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma covek izgubi cetvrtinu od Mega vizure, a CZBGDIVA guraju da uzme nesto, ipak je Coki ulozio svoje pare u grb i dresove.

Preterujes sa Jovanovicem,daj coveku sansu.I sta si se uhvatio za cetvrtinu protiv mege kao da je to bitno.Usli u tekmu sa 10% snage posle pojacali na 30 i dobili ih 30 razlike.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/02/2012 : 17:53:13  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
A koji je tvoj problem?

Nikakav, nema ga, sve opusteno. Sin Grobar javio da su izasli rezultati i jedan ispit "sedmica"-podnosljivo, drugi me je obradovao sa "devetkom", ipak je to "masinac" U BGD-u. A ko ce uzeti KUP Srbije, to nije moj problem, nego vas "OPTERECENIH"!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5498 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 17/02/2012 : 17:57:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
A koji je tvoj problem?

Nikakav, nema ga, sve opusteno. Sin Grobar javio da su izasli rezultati i jedan ispit "sedmica"-podnosljivo, drugi me je obradovao sa "devetkom", ipak je to "masinac" U BGD-u. A ko ce uzeti KUP Srbije, to nije moj problem, nego vas "OPTERECENIH"!

Dragane cestitke za sinove
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/02/2012 : 17:57:53  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Imas magnete, one PIRATE?

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5498 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 17/02/2012 : 18:00:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Aj grobari na drugi kanal RTS-a,pocinje CZVFMPDIVA
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/02/2012 : 18:00:23  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dragane cestitke za sinove

Hvala majstore, jebiga, ja samo do cetvrtog osnovne, nije se dalo vise(za neke dovoljno)...
Evo pocinje Zvezda!

Ko ne zna himnu:

"Боже Правде

Боже правде, ти што спасе
од пропасти до сад нас,
чуј и одсад наше гласе
и од сад нам буди спас.

Моћном руком води, брани
будућности српске брод,
Боже спаси, Боже храни,
српске земље, српски род!

Сложи српску браћу драгу
на свак дичан славан рад,
слога биће пораз врагу
а најјачи српству град.

Нек на српској блиста грани
братске слоге знатан плод,
Боже спаси, Боже храни

Нек на српско ведро чело
твог не падне гнева гром
Благослови Србу село
поље, њиву, град и дом!

Кад наступе борбе дани
к' победи му води ход
Боже спаси, Боже храни

Из мрачнога сину гроба
српске славе нови сјај
настало је ново доба
Нову срећу, Боже дај!

Отаџбину српску брани
пет вековне борбе плод
Боже спаси, Боже брани
моли ти се српски род!"

Edited by - srdjandj on 17/02/2012 18:01:37
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 17/02/2012 : 18:02:03  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Mora se osnovati nova grupa OPTERECENI .... Prihvaticu podpresednicko mesto !!!!!!

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/02/2012 : 18:12:04  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Imrahil

Ne vređaj, jadno je.

Pusti ga,sta drugo moze da radi.Velika je to isfrustriranost,velika je muka partizanova dominacija,sta ce drugo nego nisko da udara.Ovo je vec koji put da me naziva Boki 13 a ja sam bio izbacen zato sto sam naveo primer drugara iz osnovne i uporedio ga sa Draganom i konstatovao da postoji neki naziv za to u psihologiji.

Nemoj da se ljutis rodjace(rece Marko), cemu to? Ja volim da gledam "Kviskoteku", omiljena igra su mi asocijacije(eto, tu sam najjaci), tako da me uvek tvoja asocijacija Zvezda-FMP, navede na asocijaciju okiboki-boki 13, sorry, ali tako je(Entschuldigen Sie mich bitte!)

Go to Top of Page

o.O 321
Junior Member

358 Posts

Member since 09/01/2012

Posted - 17/02/2012 : 18:13:33  Show Profile Show Extended Profile  Send o.O 321 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ne vređaj, jadno je.

Pusti ga,sta drugo moze da radi.Velika je to isfrustriranost,velika je muka partizanova dominacija,sta ce drugo nego nisko da udara.Ovo je vec koji put da me naziva Boki 13 a ja sam bio izbacen zato sto sam naveo primer drugara iz osnovne i uporedio ga sa Draganom i konstatovao da postoji neki naziv za to u psihologiji.

Nemoj da se ljutis rodjace(rece Marko), cemu to? Ja volim da gledam "Kviskoteku", omiljena igra su mi asocijacije(eto, tu sam najjaci), tako da me uvek tvoja asocijacija Zvezda-FMP, navede na asocijaciju okiboki-boki 13, sorry, ali tako je(Entschuldigen Sie mich bitte!)

Slagalicu Kviskoteka je bila krajem prosloga veka
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/02/2012 : 18:16:41  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by o.O 321

Slagalicu Kviskoteka je bila krajem prosloga veka

Da, SLAGALICU, kazem ja, cetiri razreda osnovne, uzele danak...

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1935 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 17/02/2012 : 18:21:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Drago mi je da je sin izasao na dobar put i pored loseg uzora od malih nogu, a sto se tice magneta, zabranjena je prodaja preko foruma, ne zelim jos i da me banuju, strogi su ovde. Treba Paro da vidi pa da ih alarmira. Mada vidim da je zauzet sa gledanjem muskih fotki na topiku za predstavljanje.
Go to Top of Page

o.O 321
Junior Member

358 Posts

Member since 09/01/2012

Posted - 17/02/2012 : 18:24:46  Show Profile Show Extended Profile  Send o.O 321 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Drago mi je da je sin izasao na dobar put i pored loseg uzora od malih nogu, a sto se tice magneta, zabranjena je prodaja preko foruma, ne zelim jos i da me banuju, strogi su ovde. Treba Paro da vidi pa da ih alarmira. Mada vidim da je zauzet sa gledanjem muskih fotki na topiku za predstavljanje.

Zivote lutalico
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/02/2012 : 18:25:36  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ne vređaj, jadno je.

Ne ljutim se jer ja nemam ama bas nikakve veze sa doticnim ili doticnom kako god dok Zvezda itekako ima veze sa FMP-om,ustvari to ne moze biti asocijacija jer su oni jedno te isto.A ti sa ovim nemackim i dalje zajebavaj.Nadam se da ce Manhunter koji verovatno zna nemacki shvatiti pa ces dobiti barem upozorenje

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1935 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 17/02/2012 : 18:27:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zaboravio si BG. Koliko puta moram da ponovim dok ne zapamtite?
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 17/02/2012 : 18:29:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ne vređaj, jadno je.

Ne ljutim se jer ja nemam ama bas nikakve veze sa doticnim ili doticnom kako god dok Zvezda itekako ima veze sa FMP-om,ustvari to ne moze biti asocijacija jer su oni jedno te isto.A ti sa ovim nemackim i dalje zajebavaj.Nadam se da ce Manhunter koji verovatno zna nemacki shvatiti pa ces dobiti barem upozorenje

Dobice upozorenje jer ti je rekao "izvinite me, molim ?".

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/02/2012 : 18:29:34  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Zaboravio si BG. Koliko puta moram da ponovim dok ne zapamtite?

Ne brini,sad su Zvezda,cim ih prvi put nakantamo bice FMP.Prvog dela sezone kad su gubili sve moguce nisu pratili kosarku,tako to ide

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5498 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 17/02/2012 : 18:30:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Izvesce Dragan i tebe na pravi put,ima vremena
Nego salu na stranu,hocu i ja jedan magnetic Corta Maltezea
Mozda se Paro ljuti sta nemas neke sa golim cicama
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5498 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 17/02/2012 : 18:32:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne vređaj, jadno je.

Evo ideja za jos jednu crno -belu frakciju, NEPISMENI
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/02/2012 : 18:32:43  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne vređaj, jadno je.

Pa de si Mairosu kuco stara.Zna on dobro sta je mislio i zasto je ovo sie napisao velikim slovom

Go to Top of Page
Page: of 48 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000