bilo bi dobro da neko objavi sad u novom ruhu ove stare mini serijale...ima tu lepih prica...ako ni jedna izdavacka kuca ne objavi ovo,bilo bi dobro da posle prica sa divljeg zapada ludens nastavi sa ovim junacima
Ma ko bi to bre kupovao, ne mogu ni moderni serijali da se održe kako treba, decenijama se gase izdavačke kuće brže nego zvezde padalice, svako preplavljivanje tržišta nekim novim izdanjem dovodi do pada prodaje na drugoj strani, i samo nam treba neko izdanje koje je u zlatna vremena čitalo 42 i po čoveka
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
bilo bi dobro da neko objavi sad u novom ruhu ove stare mini serijale...ima tu lepih prica...ako ni jedna izdavacka kuca ne objavi ovo,bilo bi dobro da posle prica sa divljeg zapada ludens nastavi sa ovim junacima
Ma bilo bi dobro,samo care ,Ludens ne izdaje psdz vec strip-agent,,,
Džudasa,Tima i Dastija bilo bi lepo imati u novom ruhu.Naročito ovu drugu dvojicu.Da budu sve epizode na jednim mestu.Ni protiv ostalih nemam ništa protiv.Đil mi se sviđa.
Pa kada se prodaju ovo danasnji stripovi....zasto se ne bi prodavali i ovi klasicni strip junaci. A najgore su price da ovo nema publiku jer je naivno a nisu im naivni Dampir ili Magicni Vetar,najiskrenije nemam nista protiv bilo kog junaka,dovoljno je danas nesto izreklamirati ili cuti iz usta nekih ljudi kojima se ostali slihtaju,pa da vecina aminuje kao kvalitet. Sve ima svoju publiku i svoju vrednost i nema potrebe da se stalno pita hoce li ovo da se proda ili ne ?
Baš me zanima da li bi bilo kupaca za recimo barem 150-200 primeraka.
Za Dzudasa bi, trojka iz Nisa sigurna, odavno to cekamo. A to su samo meni bliske osobe, ima jos stripofila u Nisu. Za Djila mogu da pricam samo u svoje ime, uzimao bih, verujem i Carson (uostalom, isti je autor kao i kod Dzudasa, dovoljan razlog), kum mozda. Za ove ostale bih morao da obnovim gradivo nekim skenom, odavno ih nisam citao.
Pa kada se prodaju ovo danasnji stripovi....zasto se ne bi prodavali i ovi klasicni strip junaci. A najgore su price da ovo nema publiku jer je naivno a nisu im naivni Dampir ili Magicni Vetar,najiskrenije nemam nista protiv bilo kog junaka,dovoljno je danas nesto izreklamirati ili cuti iz usta nekih ljudi kojima se ostali slihtaju,pa da vecina aminuje kao kvalitet. Sve ima svoju publiku i svoju vrednost i nema potrebe da se stalno pita hoce li ovo da se proda ili ne ?
Dzudas nije nista gori od bilo cega sto danas izlazi. Cak mislim da je bolji, surov, jebeno dobar strip.
Dzudas nije nista gori od bilo cega sto danas izlazi. Cak mislim da je bolji, surov, jebeno dobar strip.