Slažem se. No često prije gledanja filma odem na IMDB pogledat kakve su ocjene. Ne znam zašto. Naviknuo sam se na to.
ocjene na IMDB-u isto ne moraju ništa značit. mislim ono, i ja isto znam otić tamo kad želim gledat neki film, pa da pročitam recenzije korisnika. inače, jedan moj frend ima jedan sličan kriterij u vezi IMDB-a. baš me zanima što ćete reć na ovo. ovak: on ide na IMDB i odluči pogledat samo one filmove koji tamo tad nađe a da imaju ocjenu iznad 7.
Slažem se. No često prije gledanja filma odem na IMDB pogledat kakve su ocjene. Ne znam zašto. Naviknuo sam se na to.
ocjene na IMDB-u isto ne moraju ništa značit. mislim ono, i ja isto znam otić tamo kad želim gledat neki film, pa da pročitam recenzije korisnika. inače, jedan moj frend ima jedan sličan kriterij u vezi IMDB-a. baš me zanima što ćete reć na ovo. ovak: on ide na IMDB i odluči pogledat samo one filmove koji tamo tad nađe a da imaju ocjenu iznad 7.
To je po meni totalna glupost. Ja obicno odem na IMDB i provjerim kakve ocjene ima koji film, ali se gotovo nikad ne vodim tim ocjenama, nego uvjek odabirem filmove za gledanje na prijedloge frendova za koje znam da imaju slican ukus kao i ja. Sto se tice kriticara, njihovo misljenje me jos manje zanima.
ja idem gledat one filmove za koje sam trenutno zagrijan al opet, ima nekih filmova koje znaš pogledat i da ti se ne dopadnu, a da na IMDB-u imaju veću ocjenu od one koju bi im ti dao. ili može bit i obratan slučaj.
ocjene IMDB su neko meko sranje
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
po meni je to ok veca vjerojatnost da tako pogodi dobar film, nego da ide nasumično
Prometheus is an upcoming science fiction film directed by Ridley Scott and written by Jon Spaihts and Damon Lindelof. The film stars Noomi Rapace, Michael Fassbender, Guy Pearce, Idris Elba, Logan Marshall-Green and Charlize Theron. The plot follows the crew of the spaceship Prometheus in the late 21st century, as they explore an advanced alien civilization in search of the origins of humanity.
Conceived as a prequel to Scott's 1979 science fiction horror film Alien, rewrites of Spaihts' script by Lindelof developed a separate story that precedes the events of Alien, but which is not directly connected to the films in the Alien franchise. According to Scott, though the film shares "strands of Alien's DNA, so to speak", Prometheus will explore its own mythology and universe. Principal photography began in March 2011, with filming taking place in England, Iceland, and Spain. Prometheus is scheduled for release between May 30 and June 8, 2012 in various territories through 20th Century Fox.