Film slikovitog naslova (Balkan = "bal" na turskom znači med a "kan" znači krv) još nisam gledao, ali predviđam zaključavanje topica najkasnije u ponedjeljak...
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Film slikovitog naslova (Balkan = "bal" na turskom znači med a "kan" znači krv) još nisam gledao, ali predviđam zaključavanje topica najkasnije u ponedjeljak...
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
ja sam proslog mjeseca gled'o film. Los je, bogami veliki promasaj. Kod svih filmova koji su snimljeni o onom ratu u nasim prostorima, ja bi ovog stavio negdje blizu dna.
Balkan je ime i za planinsko podrucje ili samo planinu,a talijani bi rekli "Balo di kane" ili psece govno...
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
nisam gledo film,al cuo cito,nemam pojma vise, ovi jedni siliju a ovi se onda zaljube, tako nesto. amerikanci ce snimat filmove, nemaju oni pojma. jedino mogu sad predpostavit sta angelinu "pali",kakvi misli je uzbudjuju. jucer procita na tx,u ameriki prodano 15000 tisuca karata. uspjesno!
Pojma nemaju amerikanci o filmovima, glupa stoka od naroda, najbolje da i ne postoje. Zatucana hrpa budaletina koje pojma nemaju o ničemu... A to šta proporcionalno gledajuć na našim prostorima ima vjerojatno i više neobrazovanih idiota nego tamo, to nije bitno.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Gledao film i slažem se promašaj teže vrste... rat kao rat, ništa posebno... ako su mislili na nekakve zločine Srba nad Bosancima, toga je bilo i bit će u svakom ratu. Kao i zločina Srba nad Hrvatima i obrnuto kao i zločina Turaka nad Srbima... Samo opet netko manje netko više. Mislim da je svaki razrušeni grad do temelja ( koji i nije baš pružao pretjerani otpor ), svaka žrtva a da je civil, potpuno nepotrebno i čisto iživljavanje samih počinitelja, bilo Hrvata,Srba,Bosanaca ili Turaka.
Ostavimo na stranu o čemu se radi u filmu, ali nemam baš previše poverenja u Anđine rediteljske sposobnosti i da je drugačija tema bila u pitanju. Za mene će uvek ostati dečačka fantazija iz vremena Hakera, posle toga me više nije zanimala.