Morat ću početi da kupujem Cassidyja. Ne čini mi se loš, a i serijal je kratak pa se to da financijski izdržati :) Koji je ritam izlaženja, svaka dva mjeseca ili češće?
Mesec dana, neces da se zajebes sigurno. Odlican strip
Pročitao sam brojeve 1, 2 i 3 Krimić u Tarantino stilu...mnogo toga me podsjeća na Tarantinove filmove,samo Caasidy je puno, puno, puuuuuno bolji..! Priča, crtež i kompletno izdanje zaslužuje samo pohvale! Tko ovo ne pročita, nek mu bude žao!
Pročitao sam brojeve 1, 2 i 3 Krimić u Tarantino stilu...mnogo toga me podsjeća na Tarantinove filmove,samo Caasidy je puno, puno, puuuuuno bolji..! Priča, crtež i kompletno izdanje zaslužuje samo pohvale! Tko ovo ne pročita, nek mu bude žao!
Kao Tarantino, samo puuuuuno bolje! Da ne pretjeruješ malo?
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
@Obi Ne pretjerujem ni najmanje...meni je Cassady uvjerljivo broj 1 među strip sveskama za 2011.... Tarantino je oduvjek bio jedan veliki plagijator...60% toga ukrade iz dobrih starih filmova,a 40% su njegove bolesne ideje i to je dobar recept za sve nas. U Cassadyu vidim sličnu recepturu bez mana,sve ukomponirano za 10...jedino što autori nisu imali bolesnih ideja,a i u stripu je izbjegnuto direktno prikazivanje krvavih i "sočnih" scena tako da ćemo svi znati kada se mozak razletio,ali to neće biti direktno prikazano. :(
meni je ruju sasvim ok i na dilanu...nije nesto ekstra al nisu mi ni lose njegove price na dilanu..prosek..ali ovo je odradio maestralno..ocigledno mu lezi ova tematika..ovo je najbolji strip koji citam u zadnje vreme
Strip je odličan jer ima atmosferu dobrog krimića iz sedamdesetih sa Klintom. Nema ovih modernih bolesti od kojih mi se želudac prevrće i ponekad žalim što više ne primenjuju vezivanje konjima za repova (ali to je druga priča). Dobar krimi strip sa puno jurnjave, velikih i moćnih automobila i kodeksima ponašanja i onih koji nisu pozitivci - nešto ih baš i nema u stripu. Kasidi radi nešto što (verovatno) jedino zna da radi.