Nitko osim selanne od kolega ne želi čestitat pobjedniku, aaaa zavisti i ljubomoro
Nego, mladjo, vidim da si zaboravio na recenzenta godine, ništa novog
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Čekaj, jel' postoji statistika o broju napisanih recenzija samo za prošlu godinu? Znači ne ukupan broj recenzija, nego samo recke za 2011?
Ako sam dobro izračunao, u 2011. bilo je 212 recki..
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Ma treba mi popis recenzija po članovima ali ne sveukupan, nego samo za prošlu godinu.
Znači, npr. da mi izađe podatak za 2011:
DeeCay - 15 recki Paro - 12 recki.
I onda kad kliknem na ime forumaša, da mi pokaže sve recke iz te godine koje je napisao. Jel' ima to? Ak nema, ne bi bilo loše da se uvede...
Ne, nema..
Ha onda ću to morati sve ručno...Ma nema beda. Bum posle stavil ovdje 15 kandidata, pa da vidimo jel' su to ti koji zaslužuju biti, pa ak ne bude bilo primjedbi, ide poll...
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Ha onda ću to morati sve ručno...Ma nema beda. Bum posle stavil ovdje 15 kandidata, pa da vidimo jel' su to ti koji zaslužuju biti, pa ak ne bude bilo primjedbi, ide poll...
Ma evo ti odmah odokativno,oni koji imaju 3 il više recki u 2011. 1. selanne- 7 2. Luca_Torelli- 6 3. acestroke- 6 4. DeeCay- 57 5. Mali_Mate- 8 6. Jerry Krause- 13 7. bjelolasica- 15 8. drogsy- 13 9. grofica Varga- 10 10. Sarghan- 9 11. PAJDO- 4 12. King Warrior- 34 13. mladjo- 4 14. Bat Baterton- 3 15. paro- 14
Ma evo ti odmah odokativno,oni koji imaju 3 il više recki u 2011. 1. selanne- 7 2. Luca_Torelli- 6 3. acestroke- 6 4. DeeCay- 57 5. Mali_Mate- 8 6. Jerry Krause- 13 7. bjelolasica- 15 8. drogsy- 13 9. grofica Varga- 10 10. Sarghan- 9 11. PAJDO- 4 12. King Warrior- 34 13. mladjo- 4 14. Bat Baterton- 3 15. paro- 14
Dobro da ne duljimo, ovih 15 bi išlo. Jel' ima tko još kakav prijedlog? Malo kasnije otvaram poll.
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
mladjo, ubaci još solarnog da sve bude fer i to je to..