Volim Civitellija, ali ovo bi volio da je crtao Marcello...on je znao od tih završnih dvoboja napraviti pravu scenu i doživljaj...svi "njegovi stripovi" su bili najbolji, bilo ko da jih pisao...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Volim Civitellija, ali ovo bi volio da je crtao Marcello...on je znao od tih završnih dvoboja napraviti pravu scenu i doživljaj...svi "njegovi stripovi" su bili najbolji, bilo ko da jih pisao...
Marcello su u to vreme akao sa mnogo boljom epizodom od ove, a koju cemo citati za jedno 4 godine.
Dobro si primjetio,Civitelliju bih uvijek dao da crta priče koje se događaju u gradovima i sličnim uvjetima. Ove s Indijancima treba dati nekome s nešto "prljavijim" stilom. Mada se Civitelliju ne može ništa prigovoriti,crta perfektno.
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Vidi vraga, o tome sam baš i ja razmišljao. :D Nekako mi je falio ''prljaviji'' crtež... gutanje prašine i tako to. ..ali možda je i autosugestija, jer ga najviše pamtim po sniježnoj epizodi ''Krijumičari'' gdje savršeno odgovara njegov čisti crtež i koju sam pročitao valjda 100 puta
EDIT: nisam ni skužio Leonidov post, to mi je kad reply pišem 10 minuta Ali zanimljivo što smo svi istog mišljenja .
Originally posted by nikia Baš tako.Sve je teže i stripove kupovati a oni ih štampaju sve više i više.
Iskreno, mislio sam na duzinu zivota ovde. A ovo sto si rekao naravno stoji. Bice zanimljivo pratiti ova nova desavanja na strip sceni, stripovi novih izdavackih kuca me ne interesuju.
Vidi vraga, o tome sam baš i ja razmišljao. :D Nekako mi je falio ''prljaviji'' crtež... gutanje prašine i tako to. ..ali možda je i autosugestija, jer ga najviše pamtim po sniježnoj epizodi ''Krijumičari'' gdje savršeno odgovara njegov čisti crtež i koju sam pročitao valjda 100 puta
EDIT: nisam ni skužio Leonidov post, to mi je kad reply pišem 10 minuta Ali zanimljivo što smo svi istog mišljenja .
Očito smo veliki stručnjaci
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Nekako mi se strip raspleo previše lako... Ne bih stavljao spoilere, ali očekivao sam malo više potrebnog truda za rješenje problema, a nekako sve ispade previše jednostavno.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Koje sranje od stripa, ajde prvi nastavak i nekako. Drugi nastavak gasi napetost iz prvog, a treci zabija kolac. Prica banalizovana, ne znam ti ja koliko puta vidjena, scenario nema nijedan detalj kojeg bi izdvojio. Jbg. od govneta Nicija sta drugo ocekivati. I jos Tex na kraju pusti onu matorca koji je sve zakuvao, prosto neverovatno, za povracati. Civiteli je veoma dobar, al dzaba. Vise srece u sledecoj epizodi.