forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 metaTEXtualnost
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 13/02/2012 : 16:53:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Šta bi sa ovim obećanjem ?

Kasni.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 13/02/2012 : 17:02:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
mcn
>Šta bi sa ovim obećanjem ?
Kasni.
mcn

OK, znači da će ga biti. To je važno

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4810 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 13/02/2012 : 18:02:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
to nece nista da promeni kod onih koji citaju texa... ne razumem ni cemu to, ali... ako je igra u pitanju ok postujem... evo ja cekam trgovinu i tornado... za prvo svi kazu remek delo francuskog stripa... drugo je tex... i radujem se i jednom i drugom stripu... kod mene texone stoji pored stripburgera... veze jedno sa drugim nema... ali meni to ne smeta...

sangue navajo
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 20/02/2012 : 20:12:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
"Krv na Coloradu" mi je dobar, ponajviše zbog Milazza. Priča je tak-tak, prolazi pod "razno".
"Posljednja granica" mi je dobar, ponajviše zbog Parlova. Priča je kudikamo bolja od gore navedene epizode.
"Sjeverozapadni teritorij" je jedini Maxi koji mi se donekle svidio. Priča je predvidljiva, spašava ju veća količina snijega.

nebesa nisu humana... (Hrabal)

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.05 seconds. Snitz Forums 2000