There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Nema se love za putovanja. Imam šogoricu i šogora u Odavari u Japanu (s klincem) i šogoricu i šogora u Strasbourgu u Francuskoj, a nemam para da odemo tamo. Imam smještaj tamo a nemam novaca za put. Frustrirajuće. Za sad. Inaće, želim otić u Egipat i Indiju. Kad nam se popravi financijska situacija bit će i putovanja . Trenutno najdalje odem na koncert u Sloveniju i na more. Zadnje što sam bio negdje dalje-London prije 4 godine.
Desi se eto da se u Grad Pod Marjanom koji put ide i busom i odlučih ovaj put uzeti autobus koji ne samo da ide starom cestom, nego ide od Zadra magistralom. Čisto da uslikam Plavi Jadran...Zadar je prekrasan grad i, poslije Pule, najljepši mi grad na Jadranu. A od Zadra magistrala poprima plave boje. Boje mora.Boje Jadrana. Prošao sam ponešto po svijetu ali naše more...Ha, ocrtana štorija, znam, ali da li istina uopće može biti ocrtana? Mislim da ne...Šibenik je lijep ali mi nije nikada bio u užem izboru (iako je ulaz u grad preko mosta prekrasan), a onda smo došli i u Split. Industrija, neboderi...Ali i Marjan, more, Riva, pogled na Šoltu... Išli smo Ana i ja na onu plažu ispod Poljuda, pa drugi dan malo dalje, ispod borovinja, pa na Bačvice (jednom sam kolegi kad smo izašli iz busa rekao - odnesi mi stvari, odoh ja na kupanac, i 5 minuta kasnije ((ili koliko već treba od autobusnog kolodvora do Bačvica)) već sam se brčkao u moru). Jednom sam došao u 6 ujutro. Nikog na Rivi, pogled na Petar Hektorović trajekt i On the beach od Chrisa Rea-e na Ipodu...Uglavnom, grad je izbetoniran i pun industrije ali ima stvarno lijepih stvari za vidjeti. Ovo je valjda dvadeseti put da sam poslovno u Splitu i uvijek mi je izvrsno.
Noćna mora svakog Dinamovca - pogled iz apartmana:))
Ulazak u Šibenik
Malo mora s magistrale
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Što reći o Indexima a da se već nije reklo? Što reći o Opatiji a da se već nije reklo? Vrhunski turizam spojen sa prekrasnim morem daje najljepše od prirode i od čovjeka. Izvrstan koncert, Bebek, Hari Mata Hari, Vajta, Arsen, Zoran Predin...
I stara sjećanja.
Bebek
Vajta
Arsen
Sister and me ispred opatijskog simbola
Pogled iz sestrinog stana...koji zen, čovječe...
A sad konačno - jesen!!! Obožavam jesen, to mi je najbolje godišnje doba. Poslije nje zima, ali jesen je nenadjebiva. To Vam je sad sigurno malo čudno ali takav sam - obožavam jesen
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.