forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Statistika 2012. text materijala sa stripovi.com
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8610 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 20/02/2012 : 20:24:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Teško se može dobit objektivnost ako je recka odraz autorove misli..
E sad, neko se može, a i ne mora složit s recenzijom, zato su tu komentari, a u krajnjem slučaju i kontrarecke..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

o.O 321
Junior Member

358 Posts

Member since 09/01/2012

Posted - 20/02/2012 : 20:27:59  Show Profile Show Extended Profile  Send o.O 321 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Zašto? Pa nekome jednostavno ne valja i to je to.

Kajan ti ljubim prečiste skute,
Santa Maria della Salute.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 20/02/2012 : 20:38:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior
Ma nema potrebe da se trenutno bakcem sa reckama, kratak sam s vremenom,

Izgovori, izgovori... A još ktome čovjeku porecenzirao sve Zagore!

Zapravo nije ni čudno što ponestaje Zagora, budući da više-manje svakome prva recenzija bude - a sad iznenađenje - Zagor! Čak je i najviše kontrarecenzija kod - opet iznenađenje - Zagora!
Malo će se ljudi okrenuti prema drugim stvarima, a dranki bi mogao prionuti na kontrarecenzije nekih recki za koje ste već komentirali da bi trebale dodatnu kontru.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8610 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 20/02/2012 : 20:46:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
ej ej ej, kakvo je sad ovo svojatanje Patka??
Kakav sad Kingov nasljednik i nafukavanje da ovako kvalitetan momak skrene na tamnu Zagorenu stranu.
Ne zaboravimo koja je Patku bila prva recka...mislim da to dovoljno govori.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7370 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 20/02/2012 : 21:41:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Evo i ja ću pohvaliti svoju malobrojnu vojsku Nathanovih recenzenata. Nema nas puno, a i nemamo toliko čitatelja kao tamo neki Zagi, ali smo najjači.

Ove godine idemo na 1. mjesto. Dosta je već recenzija rezervirano, a puno se očekuje i od novih Nathanovih recenzenata. U prvom redu uskoro očekujemo acestrokeovu prvu Nathanovu recku, bjelolasica je svoju obećao oko Božića, a tu je i Gil-galad.

Kad smo kod Gila, Dee je smetnuo njegovu recku "Svijet robota" za 2011. godinu tako da se broj Nathanovih recki penje na 31 za prošlu godinu.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 20/02/2012 : 22:38:08  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Ljudi, citam ove vase komentare i... nesto mi neprijatno

Sto se tice "tamne strane", paro druze, recku za AF sam upravo poslao DeeCayu. Bee happy
Ali i ne zaboravi moj logo buhahahahahaha

Inace, glede poslednje recenzije, trudio sam se biti sto objektivniji, pa kako ko shvati. Dobio sam napade jedino zbog ocene crteza (ali i oni su opravdani i, sto je najbitnije, argumentovani) gde sam bio najblize subjektivnom stavu. Ma cela recenzija je na granici da bude takva!

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 20/02/2012 : 22:41:50  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Izgovori, izgovori... A još ktome čovjeku porecenzirao sve Zagore!

Zapravo nije ni čudno što ponestaje Zagora, budući da više-manje svakome prva recenzija bude - a sad iznenađenje - Zagor! Čak je i najviše kontrarecenzija kod - opet iznenađenje - Zagora!
Malo će se ljudi okrenuti prema drugim stvarima, a dranki bi mogao prionuti na kontrarecenzije nekih recki za koje ste već komentirali da bi trebale dodatnu kontru.

samo ako naletim na recku koja (kao Zagor prica do pre par meseci) vapi za kontrarecenzijom. Inace, plan mi je pozabaviti se Alanom Fordom (jako malo recenziranog), onim sto je ostalo od (ako me King opet ne zaj.be) i Lazarusom Leddom koji je na forumu, po mom misljenju, nepravedno zapostavljen.

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17054 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 21/02/2012 : 18:57:27  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Evo ja sam upravo pročitao pola prvoga nastavka zadnjeg Hagota, zasad je to skroz ok... Ferri ni blizu kao nekad, ali još pogodi atmosferu kao malo tko...
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 21/02/2012 : 19:17:01  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Sto se tice "tamne strane", paro druze, recku za AF sam upravo poslao DeeCayu. Bee happy

Mene je paro prosvijetlio. Ja sam mislio da je Parak George Washington jer čita ZG, a ono on ispao Benedict Arnold zobg AF.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8610 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 21/02/2012 : 21:42:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Kinže, evo zašto bjelolasica ne bi bio tvoj nasljednik

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 21/02/2012 : 21:49:59  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

Zato jer su mi recke govno i stvarno se divim Deeju jer da sam na njegovom mjestu odavno bi se poslao u tri private messages.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!

Edited by - bjelolasica on 21/02/2012 21:50:39
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 21/02/2012 : 21:52:53  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:
Originally posted by paro

Zato jer su mi recke govno i stvarno se divim Deeju jer da sam na njegovom mjestu odavno bi se poslao u tri private messages.

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 21/02/2012 : 21:55:38  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:
Originally posted by PijaniPatak

Mene je paro prosvijetlio. Ja sam mislio da je Parak George Washington jer čita ZG, a ono on ispao Benedict Arnold zobg AF.

zato sto pored Zagora citam jos neki strip-serijal? Le leeee

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 21/02/2012 : 21:58:38  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote

Sic semper proditores!!!!

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 21/02/2012 : 22:37:56  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote

bjelolasica, omnia est OK

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 21/02/2012 : 22:58:38  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Latinski je mrtav jezik,
više nikad da se prene.
Ubio je stare Ilire,
sad će ubiti i mene.

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 21/02/2012 : 23:09:22  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 21/02/2012 : 23:12:41  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Dobro dosta latinskog vratimo se temi, ma koja god ona bila.

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 21/02/2012 : 23:17:38  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Nemoj da se vracamo na mene, pocrvenecu , daj radije predlozi neku novu temu

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 21/02/2012 : 23:22:42  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Jesi li zbog recki krenuo čitati nekog novog junaka?

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 21/02/2012 : 23:34:25  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Ne. Strip junake zapocnem samoincijativno
Zagor, AF, LL, DD, Tex, Batman, Sin City (koliko je trajao) su stripovi kojih se drzim, a recenzije me megu samo "pogurati" da pokusam s necim novim.
No, verujem da je to samo moj slucaj. Posto studiram knjizevnost, struka mi ne da toliko prostora da eksperimentisem sa novim junacima. I ove stare citam
samo zato sto su mi verni pratilac vec godinama

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 21/02/2012 : 23:38:56  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Ja sam krenuo s DD, vratio se MM i NN.
Hex je isto u novima, ali to ima veze i s mojim za nimanjem za neke stvari.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 22/02/2012 : 00:02:10  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Mi o statistici, a bjelolasica i piJanIpAtAk zaplesali solo dvokorak...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 22/02/2012 : 00:12:35  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Ajde bre, Dee...mala digresija nije na izmet

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 22/02/2012 : 09:36:57  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
A Dee ljubomoran jer se njega nije pozvalo.
Baš gledam da je sve paro zakuhao.

Edited by - bjelolasica on 22/02/2012 09:37:55
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000