Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Kojot
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/INTER.jpg)
Switzerland
4115 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
Oki
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/vampire_008.jpg)
Croatia
5340 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 16/02/2012 : 00:08:09
|
Jedan savjet što se tiče muzike za uspavljivanje...ono što beba sluša dok je u trbuhu,to će ju najbolje uspavati..! Moja mala Iva je danas napunila mjesec dana i da me netko vidi sa čime uspavljujem bebu odmah bi mi poslao socijalnu službu doma... Priča ide ovako. Ovog ljeta sam vodio ženu na koncert Apocalyptice u Pulu i na koncertu smo imali prvo mrdanje bebe u trbuhu-pretpostavljam da vjerovatno zbog toga kada sada na TV-u rasturaju 2 chellos mala trenutno zaspi.. Također vrlo je djelotvoran svaki oblik žestokog rocka, punka i metala. Žena je u početku bila protiv takvog načina uspavljivanja,ali kada je vidjela da je to najlakši i takoreći trenutni način uspavljivanja-sve je prepustila meni. ![](icon_smile_big.gif) Uspavljivanje uz ostalu vrstu muzike jednostavno ne funkcionira...čak kod promjene spotova na TV-u dolazi do trenutnog buđenja i plača...zasada sam primjetio da ne podnosi zvuk trube i Severinina smeća od novih izvedbi... |
Edited by - Oki on 16/02/2012 00:11:08 |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47388 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 16/02/2012 : 01:33:56
|
quote: Originally posted by DeeCay
@ultras,
To je slika iz Aliena?![](icon_smile_big.gif)
Šala! Čestitke Olimpiji!
Uh, ja imam još nekih 2 tjedna do datuma, sad me već polagano hvata frka...
![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) i onda meni govore da nisan normalan? ![](lol.gif) |
narocito na one koji su uspješni.
|
|
Barker
Advanced Member
![](AvatarUpload/100 Days Off.jpg)
Fyro Macedonia
4660 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 16/02/2012 : 06:47:14
|
cestitke olimpiji! ja bebu uspavljujem uz izmisljene uspavanke :) a dok spava ide fina mjuza uglavnom po tatinom izboru - prijaju mu islandjani (Mum, Sigur Ros) i americki folkeri i lo-fi-eri :) |
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
|
Nivox
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/BLA5.jpg)
Croatia
1314 Posts
Member since 01/11/2011 |
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5340 Posts
Posted - 16/02/2012 : 09:23:57
|
quote: Originally posted by DeeCay
Želiš reći da je na tatu?![](icon_smile_big.gif)
...tatina krv. ![](icon_smile_wink.gif)
-nego jel znaš da ovih tvojih 2 tjedna druženja sa "frkom" može biti i 4 tjedna!?? ![](icon_smile_big.gif) |
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5340 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Posted - 16/02/2012 : 15:07:31
|
Torbe su spremne već od mjesec dana prije, tako da s tim nema problema... A kad će doći, vidjet ćemo, nekako ću izdržati. Poznavajući moju ženu, mali će izaći točno na dan i sat! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
PAJDO
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/zgduje_3e718.jpg)
Croatia
2237 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 16/02/2012 : 22:29:11
|
quote: Originally posted by zeljko
jel za dobrog oca potrebna dobra komunikacija? čujem neki pričaju s bebama u utrobama osjete djeca to i prije rođenja
ja sam slab komunikator ko zna kakav ću biti :) strog i pravedan nadam se
Nisam se htio javljat ovdi al ova rečenica me dobro nasmijala. Moja Klara ima dva mjeseca i koji dan, a kad plače, jer to je fina cura ona bi na ruke i da se hoda s njom, ja joj kažem ˝Klara, dobra budi˝ (onako malo višim tonom ) pa kad vidim da je nastavila u istom ritmu onda se izvinjavam i kažem da neko mora biti strog i pravedan roditelj![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) Naravno, čestitke svim novopečenim tatama i mamama ovog foruma, a i onima koji će tek to postati. |
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
|
Ultras
Advanced Member
![](AvatarUpload/avatarNebojsastripovicom copy(1).jpg)
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Mairosu
Advanced Member
![](AvatarUpload/rfc.jpg)
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 18/02/2012 : 21:37:08
|
quote: Originally posted by Oki
Jedan savjet što se tiče muzike za uspavljivanje...ono što beba sluša dok je u trbuhu,to će ju najbolje uspavati..! Moja mala Iva je danas napunila mjesec dana i da me netko vidi sa čime uspavljujem bebu odmah bi mi poslao socijalnu službu doma... Priča ide ovako. Ovog ljeta sam vodio ženu na koncert Apocalyptice u Pulu i na koncertu smo imali prvo mrdanje bebe u trbuhu-pretpostavljam da vjerovatno zbog toga kada sada na TV-u rasturaju 2 chellos mala trenutno zaspi.. Također vrlo je djelotvoran svaki oblik žestokog rocka, punka i metala. Žena je u početku bila protiv takvog načina uspavljivanja,ali kada je vidjela da je to najlakši i takoreći trenutni način uspavljivanja-sve je prepustila meni. ![](icon_smile_big.gif) Uspavljivanje uz ostalu vrstu muzike jednostavno ne funkcionira...čak kod promjene spotova na TV-u dolazi do trenutnog buđenja i plača...zasada sam primjetio da ne podnosi zvuk trube i Severinina smeća od novih izvedbi...
Ja moju cerku vec x meseci uspavljujem sa USB stickom na kome su sledece stvari :
Parni Valjak best of (noviji addition) Crvena Jabuka prvi album Novi Fosili platinum Vlado Georgijev sve Sergej Cetkovic novi album Tajci best of
Ali, hit su novi fosili i jabuka. Svaki dan se uredno uspava kad cuje "cujes li me, jel' ti drago" :D
kad napuni neki normalan broj godina i bude mogla sama od sebe da zaspe, ako ikad cujem djurdjicu barlovic ili drazena ricla, skacem kroz prozor |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
sawitch
Advanced Member
![](AvatarUpload/Beli strelac.jpg)
Serbia
40566 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 18/02/2012 : 21:38:36
|
Ja sam cuo da je klasika melem za bebe.. Pa cu ja probati tako.. :))) Danas se ritala opasno dok smo igrali sa Radnickim pa cemo morati da smanjimo sport :)) |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
degman
Advanced Member
Germany
5797 Posts
Member since 23/03/2003 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47388 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 20/02/2012 : 18:28:28
|
quote: Originally posted by sawitch
Ja sam cuo da je klasika melem za bebe.. Pa cu ja probati tako.. :))) Danas se ritala opasno dok smo igrali sa Radnickim pa cemo morati da smanjimo sport :))
ko ti je to reka? ![](icon_smile_clown.gif) nema šanse da bi pušta klasiku bebi,pogotovo šta je ja ne podnosim![](icon_smile_big.gif) |
narocito na one koji su uspješni.
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Patschak.jpg)
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
sawitch
Advanced Member
![](AvatarUpload/Beli strelac.jpg)
Serbia
40566 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 23/02/2012 : 10:20:13
|
quote: Originally posted by lwood ko ti je to reka? ![](icon_smile_clown.gif) nema šanse da bi pušta klasiku bebi,pogotovo šta je ja ne podnosim![](icon_smile_big.gif)
A nemam pojma.. Cuo sam.. Evo danas bas neki pedijatri ovde kod mene drze predavanja pa cu pitati... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
manhunter
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/maximus.jpg)
Switzerland
25678 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 23/02/2012 : 10:49:03
|
Klasika i inače lagane note su odlične za bebe. Ne samo za uspavljivanje, nego i inače, dok su u sobi i igraju se. Mi smo našima pustali Mocarta, Bacha, Vivaldija, a onda kombinovali sa ex-yu pop rockom. Danas, sin obožava Linkin Park, a ćerka pravi baletske koreografije na sve moguće balade. :D |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kurdy.jpg)
Croatia
10431 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 23/02/2012 : 11:05:10
|
quote: Originally posted by manhunter
Klasika i inače lagane note su odlične za bebe. Ne samo za uspavljivanje, nego i inače, dok su u sobi i igraju se. Mi smo našima pustali Mocarta, Bacha, Vivaldija, a onda kombinovali sa ex-yu pop rockom. Danas, sin obožava Linkin Park, a ćerka pravi baletske koreografije na sve moguće balade. :D
Istina. Ja nisan pušta svome klasiku, al kako mi je stari muzičar(klasičar), on mu je pušta Bacha, Chopina, Mozarta i druge "laganije" stvari, i nevjerovatno mi je da je kad bi mu tako nešto pustija bija u stanju pola sata/sat samo sidit i slušat. Mene je s druge strane mali oduševija kad je na spot od Suicidal tendencies Possesed to skate samo ispalija "tata pa ti ovo slušaš u autu"
Znači njima u uvo može uć sve. Od klasike do HC/punka. Isto tako mi je zakon šta kad je umoran i triba ić leć skoro svaku večer već ka dio svakodnevnog rituala piva "gladan sam i umoran" iz pisme tatto od EKV-a![](icon_smile.gif)
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 23/02/2012 11:07:24 |
|
manhunter
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/maximus.jpg)
Switzerland
25678 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 23/02/2012 : 11:36:19
|
Moja ćerka (6 godina) kad mora da pospremi sobu peva "ja moram sve, ja moram sama, ja, samo jaaaa..." :D A kad hoće da me odobrovolji mi peva "jaaaa bih te sanjala..." od Negativa.
Sin je dobio gitaru za treći rodjendan i ponekad udje ujutru kod nas u sobu sa njom i peva "dobro jutro tebi" na melodiju od "happy birthday". |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10431 Posts
Posted - 23/02/2012 : 12:20:23
|
Moja ćerka (6 godina) kad mora da pospremi sobu peva "ja moram sve, ja moram sama, ja, samo jaaaa..." :D A kad hoće da me odobrovolji mi peva "jaaaa bih te sanjala..." od Negativa.
Sin je dobio gitaru za treći rodjendan i ponekad udje ujutru kod nas u sobu sa njom i peva "dobro jutro tebi" na melodiju od "happy birthday".
Poklonit instrument, odnosno bilo šta šta je u stanju proizvodit glasne zvukove je najveća greška koju roditelj može napravit. I moj ima raznorazne instrumente, al stoje kod bake, pa nek tamo "svira" . |
|
Nivox
Senior Member
![](AvatarUpload/BLA5.jpg)
Croatia
1314 Posts
Member since 01/11/2011 |
Posted - 23/02/2012 : 12:26:32
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Sin je dobio gitaru za treći rodjendan i ponekad udje ujutru kod nas u sobu sa njom i peva "dobro jutro tebi" na melodiju od "happy birthday".
Poklonit instrument, odnosno bilo šta šta je u stanju proizvodit glasne zvukove je najveća greška koju roditelj može napravit. I moj ima raznorazne instrumente, al stoje kod bake, pa nek tamo "svira" .
Kako možeš to reći? Ti si ipak glazbenik. Moraju djeca da uće svirati od malih nogu. Moja kćer je "svirala" sintisajzer dok nije imala ni godinu dana . |
Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi! |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10431 Posts
Posted - 23/02/2012 : 13:55:17
|
quote: Originally posted by fikus
Djece imam nekoliko, već su debelo u školi. Čak sam bio i na porodiljnom (bio u novinama). Supruga je jedna od osnivačica udruge RODA pa ako netko ima bilo kakvo pitanje - pitajte.
Prvo odma da kažem, ne želin ulazit u rasprave jer nema smisla da se svađamo. Ali i da te pitan nešto nakon ovoga šta si navea, pita bi samo zato da mogu napravit obrnuto. RODE su prije svega sekta, i iako se smatram liberalnin i otvorenin čovikon 90% njihove filozofije je modernističko/feminističko izdrkavanje.
A šta se porodiljnog za muškarce tiče, ta priča drži vodu u teoriji, i može važit za ljude koji rade u državnim firmama pa ih štite raznorazni kolektivni ugovori, sindikati, itd... Može važit i za ljude koji rade kod privatnika a imaju sriće da je gazda normalan čovik, međutim iz iskustva, takvih je oko 3%. Da san svome poslodavcu(bivšem), kad mi se rodija mali doša sa ton idejon, mislin da bi umra od smija i nakon šta bi se smirija od polusatnog smijeha, posla u kadrovsku po radnu knjižicu.. |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|