forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Baby Boom! :-)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 24

Markos
Webmaster

Croatia
29469 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/02/2012 : 14:12:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ja sam svojoj Niki puštao Baby Radiohead i obožavala ga je:)
http://www.rockabyebabymusic.com/ecom2/index.php/music/rockabye-baby-lullaby-renditions-of-radiohead.html

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29469 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/02/2012 : 14:14:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Inače, i moja je žena išla u RODE, još se druži s tom ekipom tamo i meni je to isto malo tu mač.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 23/02/2012 : 14:20:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Prvo odma da kažem, ne želin ulazit u rasprave jer nema smisla da se svađamo.
Ali i da te pitan nešto nakon ovoga šta si navea, pita bi samo zato da mogu napravit obrnuto.
RODE su prije svega sekta, i iako se smatram liberalnin i otvorenin čovikon 90% njihove filozofije je modernističko/feminističko izdrkavanje.

A šta se porodiljnog za muškarce tiče, ta priča drži vodu u teoriji, i može važit za ljude koji rade u državnim firmama pa ih štite raznorazni kolektivni ugovori, sindikati, itd...
Može važit i za ljude koji rade kod privatnika a imaju sriće da je gazda normalan čovik, međutim iz iskustva, takvih je oko 3%.
Da san svome poslodavcu(bivšem), kad mi se rodija mali doša sa ton idejon, mislin da bi umra od smija i nakon šta bi se smirija od polusatnog smijeha, posla u kadrovsku po radnu knjižicu..

Poprilično točna dijagnoza koju ću potpisat..

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10433 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 23/02/2012 : 14:22:55  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Inače, i moja je žena išla u RODE, još se druži s tom ekipom tamo i meni je to isto malo tu mač.

Ma pazi, malo karikiran kad kažen da je 90% stvari izdrkavanje.
Može se kod njih nać jako dobrih savjeta, ali RODE su, a pričan iz iskustva, poprilično ekstremistično nastrojene, a ja ekstremizam bilo koje vrste nevolin.

Isto tako uopće se ne šalin kad kažem da znan par ljudi(muškaraca) koji zbog takvog ekstremizma došli na rub živaca, a sve zbog tobožnje jednakosti, dijeljenja obaveza,zajedničkih noćnih buđenja, itd...
Jebi ga nemožemo se pravit jednaki kad nismo.
Ja recimo nisan svome malome pokušava uvalit svoju sisu. Em je dlakava, em je mala, em nema mlika

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 23/02/2012 : 14:32:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Točno je da djeci ne smiju kupovati sredstva koja ispuštaju glasne zvukove.
Tko ne vjeruje, neka slobodno prova kupiti djetetu od 2,5-5 godina neku takvu igračku i s njim provede 12 sati u komadu. I da ostane normalan..

Moji isto slušaju sve što im serviram, a skužio sam da se smire kada im stavim Milesov "Kind of blue". To im je totalni cool down jer umjesto da se gađaju stvarima kao inače, uzmu autiće i lego i počnu biti malo konstruktivni.

Stariji obožava Lopov Jack od Laufera, a od spotova se slede kada ide Coldplay-Paradise (zbog slonova) i Queen-Breakthru (zbog vlaka).

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 23/02/2012 : 14:49:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Bacio pogled na ovu RODA, deluju mi kao klasicni eurofasisti koji bi da ti najradije pojasne sta je dobro za tvoje dete.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10433 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 23/02/2012 : 14:50:46  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Bacio pogled na ovu RODA, deluju mi kao klasicni eurofasisti koji bi da ti najradije pojasne sta je dobro za tvoje dete.

BINGO

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 23/02/2012 : 15:36:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Yep!

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 23/02/2012 : 15:39:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Jao, oni su dojenje-nazis. Kao kretenske babice u Narodnom Frontu.

Moja zena se porodila carskim rezom, mleko joj nije krenulo odmah (sto ume biti relativno cesto kod takvih slucajeva). Babice su je izmaltretirale za sve pare, u fazonu, "sta bre ne ide mleko, IMA DA IDE, KAKO BRE NE IDE, KAKVA SI TI TO ZENA, AJDE, DOJI!!1111". Cim smo dosli kuci, dete jede sa sise, ali jebiga, nemaju sise toliko koliko ona hoce. Jasno, poceli smo da je dohranjujemo, do dana danasnjeg (8. mesec) jede Nestle Nativa dohranu i zdrava je k'o dren. Ona vise pojede toga nego majcinog...valjda bi mi RODA oduzela dete.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47388 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/02/2012 : 15:56:46  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
te RODE se pretjerano proseravaju

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 23/02/2012 : 16:39:12  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fikus

Imao sam najbolje namjere za pomoć.
Kako ono ide - Učini dobro izi govno.
Pozdrav svima.

Ha vidiš da su ovo sve roditelji sa stažom (i stavom) koji su prošli krštenje... Nismo svi tako iskusni da možemo procijeniti što je što, a i nemaju veze te opaske direktno s tobom. Ne vidim zašto se moraš osjećati povrijeđenim.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47388 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/02/2012 : 16:49:40  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
ja veze neman s roditeljstvom niti trenutno planiran išta slično.
jednostavno san alergičan na takve udruge/organizacije koji svima konstantno sole pamet priko medija.
radilo se o rodama,babama,hbk ili nekom petnaestom.

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8281 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 23/02/2012 : 17:04:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

ja veze neman s roditeljstvom niti trenutno planiran išta slično.

nisan još naša ni pravu ženku
kad dođe to vrime i ja ću ga zakalumat

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985

Edited by - split85 on 23/02/2012 17:04:40
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10433 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 23/02/2012 : 17:45:36  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fikus

Imao sam najbolje namjere za pomoć.
Kako ono ide - Učini dobro izi govno.
Pozdrav svima.

Ne moraš se ljutit, i žaj mi je šta san te možda baš ja sa svojin upison na neki način uvridija.
Isto tako iskreno cijenin tvoju želju da pomogneš, ali recimo i ova tvoja reakcija je tipična za RODE. Ili je onako kako mi(rode) kažemo ili nikako.
Dee ti je dobro napisa da nisu svi tako iskusni, i vrlo je teško onda isfiltrirat šta je od brda savjeta korisno a šta nebulozno. A ljudi su po prirodi uglavnon nesigurni i vrlo lako zabriju u neki film pa to na kraju otiđe u krajnost. Pogotovo u situaciji s prvin diteton kad si na totalno nepoznaton terenu.
Evo ja ću ti postavit par pitanja iz mojeg iskustva s rodama:
Da li je potrebno da baš svaki obrok zajedno provode mama/tata/dijete?
Zašto bi moja žena ko gljiva tribala sidit kraj mene dok ja malome dajen čokolino, umisto da radi nešto korisno ili totalno beskorisno ovisno o raspoloženju?
Da li je potrebno da baš svaki dan svaki od roditelja provede jednako vrimena sa svojin diteton, ili se može dogodit da se danas ditetu malo više posveti žena a sutra ja.
Da li smijemo pustiti svoju dicu od 3-4-5 godina sa bakon i didon sedmicu dana na vikendicu? Naravno baka/dida su normalni odgovorni ljudi koji obožavaju svoje unuče a boga mi i unuče njih, a unuče bi po cili dan bilo na moru(more obožava i već pliva ka riba).
Oće li mi dite imat problema u razvoju jer ga ne nosin u marami?

Ovo su situacije kojima san prisustvova sa nekima od roda koje poznajen pa me interesira tvoje mišljenje.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 01/03/2012 : 09:43:07  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Evo počelo, pa kratim malo vrijeme između ženinih trudova... Vidjet ću kako će dugo to potrajati. hehe

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 01/03/2012 09:44:17
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 01/03/2012 : 10:44:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Ajde Dee, neka je sa srećom!!

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7335 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 01/03/2012 : 10:58:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Evo počelo, pa kratim malo vrijeme između ženinih trudova... Vidjet ću kako će dugo to potrajati. hehe

Sad kad si pod stresom samo recke piši između trudova.
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4660 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 01/03/2012 : 11:41:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
neka je sa srecom! cekamo info sto pre! :)

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10433 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 01/03/2012 : 12:04:57  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Sritno DeeCay.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47388 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 01/03/2012 : 12:28:41  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
drž ,se dii keju

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 01/03/2012 : 22:02:10  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Eto i to smo dočekali, oko 19h rodio se mali debeljko Emanuel, gromka glasa i crven u licu - 4,3kg, live and kicking! Čekanje je završeno, a sad započinje nova avantura!

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 01/03/2012 : 22:07:55  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
Nek je ziv i zdrav mali !!!!!!!!!!

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7335 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 01/03/2012 : 22:20:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Eto i to smo dočekali, oko 19h rodio se mali debeljko Emanuel, gromka glasa i crven u licu - 4,3kg, live and kicking! Čekanje je završeno, a sad započinje nova avantura!

Čestitam Dee, sad uživaj u najljepšim danima života!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 01/03/2012 : 22:24:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8200 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 01/03/2012 : 22:26:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
šta nije moga sačekat preksutra, pa da zajedno imamo dječje rođendane
a mali emanuel, koliki je, veliki blek će mu bit najdraži junak
sretno vam bilo

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page
Page: of 24 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000