Author |
Topic |
Markos
Webmaster
Croatia
29469 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29469 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 23/02/2012 : 14:20:15
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Prvo odma da kažem, ne želin ulazit u rasprave jer nema smisla da se svađamo. Ali i da te pitan nešto nakon ovoga šta si navea, pita bi samo zato da mogu napravit obrnuto. RODE su prije svega sekta, i iako se smatram liberalnin i otvorenin čovikon 90% njihove filozofije je modernističko/feminističko izdrkavanje.
A šta se porodiljnog za muškarce tiče, ta priča drži vodu u teoriji, i može važit za ljude koji rade u državnim firmama pa ih štite raznorazni kolektivni ugovori, sindikati, itd... Može važit i za ljude koji rade kod privatnika a imaju sriće da je gazda normalan čovik, međutim iz iskustva, takvih je oko 3%. Da san svome poslodavcu(bivšem), kad mi se rodija mali doša sa ton idejon, mislin da bi umra od smija i nakon šta bi se smirija od polusatnog smijeha, posla u kadrovsku po radnu knjižicu..
Poprilično točna dijagnoza koju ću potpisat.. |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10433 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 23/02/2012 : 14:22:55
|
quote: Originally posted by Markos
Inače, i moja je žena išla u RODE, još se druži s tom ekipom tamo i meni je to isto malo tu mač.
Ma pazi, malo karikiran kad kažen da je 90% stvari izdrkavanje. Može se kod njih nać jako dobrih savjeta, ali RODE su, a pričan iz iskustva, poprilično ekstremistično nastrojene, a ja ekstremizam bilo koje vrste nevolin.
Isto tako uopće se ne šalin kad kažem da znan par ljudi(muškaraca) koji zbog takvog ekstremizma došli na rub živaca, a sve zbog tobožnje jednakosti, dijeljenja obaveza,zajedničkih noćnih buđenja, itd... Jebi ga nemožemo se pravit jednaki kad nismo. Ja recimo nisan svome malome pokušava uvalit svoju sisu. Em je dlakava, em je mala, em nema mlika |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Posted - 23/02/2012 : 14:32:16
|
Točno je da djeci ne smiju kupovati sredstva koja ispuštaju glasne zvukove. Tko ne vjeruje, neka slobodno prova kupiti djetetu od 2,5-5 godina neku takvu igračku i s njim provede 12 sati u komadu. I da ostane normalan..
Moji isto slušaju sve što im serviram, a skužio sam da se smire kada im stavim Milesov "Kind of blue". To im je totalni cool down jer umjesto da se gađaju stvarima kao inače, uzmu autiće i lego i počnu biti malo konstruktivni.
Stariji obožava Lopov Jack od Laufera, a od spotova se slede kada ide Coldplay-Paradise (zbog slonova) i Queen-Breakthru (zbog vlaka). |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 23/02/2012 : 14:49:47
|
Bacio pogled na ovu RODA, deluju mi kao klasicni eurofasisti koji bi da ti najradije pojasne sta je dobro za tvoje dete. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10433 Posts
Posted - 23/02/2012 : 14:50:46
|
quote: Originally posted by Mairosu
Bacio pogled na ovu RODA, deluju mi kao klasicni eurofasisti koji bi da ti najradije pojasne sta je dobro za tvoje dete.
BINGO |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Posted - 23/02/2012 : 15:36:18
|
quote: Originally posted by Mairosu
Bacio pogled na ovu RODA, deluju mi kao klasicni eurofasisti koji bi da ti najradije pojasne sta je dobro za tvoje dete.
Yep!
|
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 23/02/2012 : 15:39:28
|
Jao, oni su dojenje-nazis. Kao kretenske babice u Narodnom Frontu.
Moja zena se porodila carskim rezom, mleko joj nije krenulo odmah (sto ume biti relativno cesto kod takvih slucajeva). Babice su je izmaltretirale za sve pare, u fazonu, "sta bre ne ide mleko, IMA DA IDE, KAKO BRE NE IDE, KAKVA SI TI TO ZENA, AJDE, DOJI!!1111". Cim smo dosli kuci, dete jede sa sise, ali jebiga, nemaju sise toliko koliko ona hoce. Jasno, poceli smo da je dohranjujemo, do dana danasnjeg (8. mesec) jede Nestle Nativa dohranu i zdrava je k'o dren. Ona vise pojede toga nego majcinog...valjda bi mi RODA oduzela dete. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47388 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 23/02/2012 : 16:39:12
|
quote: Originally posted by fikus
Imao sam najbolje namjere za pomoć. Kako ono ide - Učini dobro izi govno. Pozdrav svima.
Ha vidiš da su ovo sve roditelji sa stažom (i stavom) koji su prošli krštenje... Nismo svi tako iskusni da možemo procijeniti što je što, a i nemaju veze te opaske direktno s tobom. Ne vidim zašto se moraš osjećati povrijeđenim. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47388 Posts
Posted - 23/02/2012 : 16:49:40
|
ja veze neman s roditeljstvom niti trenutno planiran išta slično. jednostavno san alergičan na takve udruge/organizacije koji svima konstantno sole pamet priko medija. radilo se o rodama,babama,hbk ili nekom petnaestom. |
narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8281 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10433 Posts
Posted - 23/02/2012 : 17:45:36
|
quote: Originally posted by fikus
Imao sam najbolje namjere za pomoć. Kako ono ide - Učini dobro izi govno. Pozdrav svima.
Ne moraš se ljutit, i žaj mi je šta san te možda baš ja sa svojin upison na neki način uvridija. Isto tako iskreno cijenin tvoju želju da pomogneš, ali recimo i ova tvoja reakcija je tipična za RODE. Ili je onako kako mi(rode) kažemo ili nikako. Dee ti je dobro napisa da nisu svi tako iskusni, i vrlo je teško onda isfiltrirat šta je od brda savjeta korisno a šta nebulozno. A ljudi su po prirodi uglavnon nesigurni i vrlo lako zabriju u neki film pa to na kraju otiđe u krajnost. Pogotovo u situaciji s prvin diteton kad si na totalno nepoznaton terenu. Evo ja ću ti postavit par pitanja iz mojeg iskustva s rodama: Da li je potrebno da baš svaki obrok zajedno provode mama/tata/dijete? Zašto bi moja žena ko gljiva tribala sidit kraj mene dok ja malome dajen čokolino, umisto da radi nešto korisno ili totalno beskorisno ovisno o raspoloženju? Da li je potrebno da baš svaki dan svaki od roditelja provede jednako vrimena sa svojin diteton, ili se može dogodit da se danas ditetu malo više posveti žena a sutra ja. Da li smijemo pustiti svoju dicu od 3-4-5 godina sa bakon i didon sedmicu dana na vikendicu? Naravno baka/dida su normalni odgovorni ljudi koji obožavaju svoje unuče a boga mi i unuče njih, a unuče bi po cili dan bilo na moru(more obožava i već pliva ka riba). Oće li mi dite imat problema u razvoju jer ga ne nosin u marami?
Ovo su situacije kojima san prisustvova sa nekima od roda koje poznajen pa me interesira tvoje mišljenje.
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 01/03/2012 : 09:43:07
|
Evo počelo, pa kratim malo vrijeme između ženinih trudova... Vidjet ću kako će dugo to potrajati. hehe |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
Edited by - DeeCay on 01/03/2012 09:44:17 |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7335 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 01/03/2012 : 10:58:30
|
quote: Originally posted by DeeCay
Evo počelo, pa kratim malo vrijeme između ženinih trudova... Vidjet ću kako će dugo to potrajati. hehe
Sad kad si pod stresom samo recke piši između trudova. |
|
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4660 Posts
Member since 10/10/2003 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10433 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47388 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 01/03/2012 : 22:02:10
|
Eto i to smo dočekali, oko 19h rodio se mali debeljko Emanuel, gromka glasa i crven u licu - 4,3kg, live and kicking! Čekanje je završeno, a sad započinje nova avantura! |
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5706 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7335 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 01/03/2012 : 22:20:05
|
quote: Originally posted by DeeCay
Eto i to smo dočekali, oko 19h rodio se mali debeljko Emanuel, gromka glasa i crven u licu - 4,3kg, live and kicking! Čekanje je završeno, a sad započinje nova avantura!
Čestitam Dee, sad uživaj u najljepšim danima života! |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8200 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 01/03/2012 : 22:26:28
|
šta nije moga sačekat preksutra, pa da zajedno imamo dječje rođendane a mali emanuel, koliki je, veliki blek će mu bit najdraži junak sretno vam bilo |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
Topic |
|