forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Božićna kutija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

anto
Advanced Member

Serbia
21120 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 24/02/2012 : 19:19:16  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

Imaš novi kauč vidim...

EDIT: Uskoro će i meni kutije pa ću iskoristit ovaj topik, da ne otvaram drugi...nadam se da se ne ljutiš.
I bit će sličan popis, osim Trgovine, nju neću uzet.

I
slobodno cepaj šta god hoćeš u ovaj topik.
Inače kauč nije nov; onaj prvi je iz kuće matorih, a ovaj je iz moje kuće.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 24/02/2012 : 19:23:08  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
Lijepo,lijepo...javi utiske za Vrh.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21120 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 24/02/2012 : 19:54:29  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
sad ću odmah da vam kažem utiske za izdanja:
Vrh Bogova 1 - 5 : Prvo što mi pada na pamet, to je Libelusov Teks (Urota) koji mi stoji na polici i koji je nešto malo širi i za dlaku veći od ovih stripova, i za 53 stranice ( u proseku) duži - ali i za 70 (sedamdeset) kuna suplji.E sad, moguće je da je Lib. papir nešto kvalitetniji (tako mi se kao laiku čini, možda i grešim), ali brate, 10 evra skuplje izdanje sličnog formata i stranica,stvarno je mnogo.Za sam strip ću javiti čim pročitam.

Paulov ljetni posao - standardan Orka format, crno beli strip, čini se jako zanimljiv i drugačiji.Ovde je jedino cena malo pojača, ali kad se uzme u obzir tiraž koji je samo 300 primeraka, sve je razumljivo.

Ubojica - 300 prelepih kolor stranica.na samo prelistavanje očigledno je da je u pitanju takođe strip "drugačiji od ostalih".
Nadam se da će opravdati ulogu jednog od polu-kandidata za strip godine.

Zekani - loše odrađeno, preskupo,bezvezan strip - ovo sam kupio zbog žene - ona se prima na ove gluposti.

El Ninjo 2 - odmah upada u oči prelep crtež našeg Bore Pavlovića.Nadam se da je Kristijan na barem približnom scenarističkom nivou kao u kecu.

Trgovina - uh.Ostao sam bez teksta držeći u ruci ovaj strip.Veliki format, neverovatne boje, sve je mother-fucking-prelepo!!!
Pročitao sam privju prve priče i ako je ostatak na tom nivou, ovo je možda i (po meni) najbolji strip 2011-e!

Rip Kirbi - Rip Kirbi, ultimativno izdanje - moj dugogodišnji san se ostvario.Kad će novi brojevi?

I jedno neFibrino izdanje - Princ Valiant broj 8, Zagrebačka naklada - a šta da kažem ? Izdanje je, što bi se reklo, "ko čaša"!
Prevod Maje Tančik,Harold Foster na svom vrhuncu, tehnički besprekorno izdanje.Nažalost, teško nabavljivo u Srbiji (hvala mister J. na pomoći da dožem do ovog stripa) i slabije prodavano u Hrvatskoj.Ali bitno je da gura.

Još samo da nađem vremena da pročitam sve ovo.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Nostromo
Junior Member

Croatia
476 Posts

Member since 16/12/2008

Posted - 24/02/2012 : 21:26:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Nostromo a Private Message  Reply with Quote
Ajde svaka čast, uživanje će biti veliko :-). Ja još nisam bio do Babilona po Valianta ali kao što kažeš, neće se prodati tako skoro :-).

There Is a Light That Never Goes Out
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12921 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 24/02/2012 : 22:15:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Zekani - loše odrađeno, preskupo,bezvezan strip - ovo sam kupio zbog žene - ona se prima na ove gluposti.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000