forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Božićna kutija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

anto
Advanced Member

Serbia
21765 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 24/02/2012 : 19:19:16  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

Imaš novi kauč vidim...

EDIT: Uskoro će i meni kutije pa ću iskoristit ovaj topik, da ne otvaram drugi...nadam se da se ne ljutiš.
I bit će sličan popis, osim Trgovine, nju neću uzet.

I
slobodno cepaj šta god hoćeš u ovaj topik.
Inače kauč nije nov; onaj prvi je iz kuće matorih, a ovaj je iz moje kuće.

Markose,do neba ti hvala!!!
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 24/02/2012 : 19:23:08  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
Lijepo,lijepo...javi utiske za Vrh.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21765 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 24/02/2012 : 19:54:29  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
sad ću odmah da vam kažem utiske za izdanja:
Vrh Bogova 1 - 5 : Prvo što mi pada na pamet, to je Libelusov Teks (Urota) koji mi stoji na polici i koji je nešto malo širi i za dlaku veći od ovih stripova, i za 53 stranice ( u proseku) duži - ali i za 70 (sedamdeset) kuna suplji.E sad, moguće je da je Lib. papir nešto kvalitetniji (tako mi se kao laiku čini, možda i grešim), ali brate, 10 evra skuplje izdanje sličnog formata i stranica,stvarno je mnogo.Za sam strip ću javiti čim pročitam.

Paulov ljetni posao - standardan Orka format, crno beli strip, čini se jako zanimljiv i drugačiji.Ovde je jedino cena malo pojača, ali kad se uzme u obzir tiraž koji je samo 300 primeraka, sve je razumljivo.

Ubojica - 300 prelepih kolor stranica.na samo prelistavanje očigledno je da je u pitanju takođe strip "drugačiji od ostalih".
Nadam se da će opravdati ulogu jednog od polu-kandidata za strip godine.

Zekani - loše odrađeno, preskupo,bezvezan strip - ovo sam kupio zbog žene - ona se prima na ove gluposti.

El Ninjo 2 - odmah upada u oči prelep crtež našeg Bore Pavlovića.Nadam se da je Kristijan na barem približnom scenarističkom nivou kao u kecu.

Trgovina - uh.Ostao sam bez teksta držeći u ruci ovaj strip.Veliki format, neverovatne boje, sve je mother-fucking-prelepo!!!
Pročitao sam privju prve priče i ako je ostatak na tom nivou, ovo je možda i (po meni) najbolji strip 2011-e!

Rip Kirbi - Rip Kirbi, ultimativno izdanje - moj dugogodišnji san se ostvario.Kad će novi brojevi?

I jedno neFibrino izdanje - Princ Valiant broj 8, Zagrebačka naklada - a šta da kažem ? Izdanje je, što bi se reklo, "ko čaša"!
Prevod Maje Tančik,Harold Foster na svom vrhuncu, tehnički besprekorno izdanje.Nažalost, teško nabavljivo u Srbiji (hvala mister J. na pomoći da dožem do ovog stripa) i slabije prodavano u Hrvatskoj.Ali bitno je da gura.

Još samo da nađem vremena da pročitam sve ovo.

Markose,do neba ti hvala!!!
Go to Top of Page

Nostromo
Junior Member

Croatia
476 Posts

Member since 16/12/2008

Posted - 24/02/2012 : 21:26:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Nostromo a Private Message  Reply with Quote
Ajde svaka čast, uživanje će biti veliko :-). Ja još nisam bio do Babilona po Valianta ali kao što kažeš, neće se prodati tako skoro :-).

There Is a Light That Never Goes Out
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 24/02/2012 : 22:15:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Zekani - loše odrađeno, preskupo,bezvezan strip - ovo sam kupio zbog žene - ona se prima na ove gluposti.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000