Author |
Topic |
anto
Advanced Member
Serbia
21120 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 24/02/2012 : 19:19:16
|
quote: Originally posted by paro
Imaš novi kauč vidim...
EDIT: Uskoro će i meni kutije pa ću iskoristit ovaj topik, da ne otvaram drugi...nadam se da se ne ljutiš. I bit će sličan popis, osim Trgovine, nju neću uzet.
I slobodno cepaj šta god hoćeš u ovaj topik. Inače kauč nije nov; onaj prvi je iz kuće matorih, a ovaj je iz moje kuće. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21120 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 24/02/2012 : 19:54:29
|
sad ću odmah da vam kažem utiske za izdanja: Vrh Bogova 1 - 5 : Prvo što mi pada na pamet, to je Libelusov Teks (Urota) koji mi stoji na polici i koji je nešto malo širi i za dlaku veći od ovih stripova, i za 53 stranice ( u proseku) duži - ali i za 70 (sedamdeset) kuna suplji.E sad, moguće je da je Lib. papir nešto kvalitetniji (tako mi se kao laiku čini, možda i grešim), ali brate, 10 evra skuplje izdanje sličnog formata i stranica,stvarno je mnogo.Za sam strip ću javiti čim pročitam.
Paulov ljetni posao - standardan Orka format, crno beli strip, čini se jako zanimljiv i drugačiji.Ovde je jedino cena malo pojača, ali kad se uzme u obzir tiraž koji je samo 300 primeraka, sve je razumljivo.
Ubojica - 300 prelepih kolor stranica.na samo prelistavanje očigledno je da je u pitanju takođe strip "drugačiji od ostalih". Nadam se da će opravdati ulogu jednog od polu-kandidata za strip godine.
Zekani - loše odrađeno, preskupo,bezvezan strip - ovo sam kupio zbog žene - ona se prima na ove gluposti.
El Ninjo 2 - odmah upada u oči prelep crtež našeg Bore Pavlovića.Nadam se da je Kristijan na barem približnom scenarističkom nivou kao u kecu.
Trgovina - uh.Ostao sam bez teksta držeći u ruci ovaj strip.Veliki format, neverovatne boje, sve je mother-fucking-prelepo!!! Pročitao sam privju prve priče i ako je ostatak na tom nivou, ovo je možda i (po meni) najbolji strip 2011-e!
Rip Kirbi - Rip Kirbi, ultimativno izdanje - moj dugogodišnji san se ostvario.Kad će novi brojevi?
I jedno neFibrino izdanje - Princ Valiant broj 8, Zagrebačka naklada - a šta da kažem ? Izdanje je, što bi se reklo, "ko čaša"! Prevod Maje Tančik,Harold Foster na svom vrhuncu, tehnički besprekorno izdanje.Nažalost, teško nabavljivo u Srbiji (hvala mister J. na pomoći da dožem do ovog stripa) i slabije prodavano u Hrvatskoj.Ali bitno je da gura.
Još samo da nađem vremena da pročitam sve ovo.
|
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Nostromo
Junior Member
Croatia
476 Posts
Member since 16/12/2008 |
Posted - 24/02/2012 : 21:26:47
|
Ajde svaka čast, uživanje će biti veliko :-). Ja još nisam bio do Babilona po Valianta ali kao što kažeš, neće se prodati tako skoro :-). |
There Is a Light That Never Goes Out |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12921 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 24/02/2012 : 22:15:02
|
quote: Originally posted by anto
Zekani - loše odrađeno, preskupo,bezvezan strip - ovo sam kupio zbog žene - ona se prima na ove gluposti.
|
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
Topic |
|
|
|