Author |
Topic |
Quebrasco
Stripovi.com suradnik
Croatia
2249 Posts
Member since 26/03/2008 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47359 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 27/02/2012 : 21:04:08
|
Likovi kao sto je kosmajac su uistinu zasluzili jedu detaljniju analizu , zbog cega se ukljucivati u ovakvu diskusiju koja se iskljucivo hrani teorijama zavjere i mitovima . Osobno razumijem da je gospodinu pod nikom kosmajac lakse kroz vjeru prebroditi stvari koje ne razumije govoreci o stvarima u koje vjeruje da su postojane i stvarne . Ono sto ne razumijem je ..kakve to veze i poveznice ima sa naslovom ovog topica i temom istoga? Zelis li jebote reci da je ovdje na djelu sotona ..ili<? |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Member since 07/09/2010 |
Posted - 28/02/2012 : 08:40:06
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Likovi kao sto je kosmajac su uistinu zasluzili jedu detaljniju analizu , zbog cega se ukljucivati u ovakvu diskusiju koja se iskljucivo hrani teorijama zavjere i mitovima . Osobno razumijem da je gospodinu pod nikom kosmajac lakse kroz vjeru prebroditi stvari koje ne razumije govoreci o stvarima u koje vjeruje da su postojane i stvarne . Ono sto ne razumijem je ..kakve to veze i poveznice ima sa naslovom ovog topica i temom istoga? Zelis li jebote reci da je ovdje na djelu sotona ..ili<?
Kako to Vi gospodine osobno razumete,kada ste Vi ateista? Prosto neverovatno..A i zasto pominjete djavola kada ni u to ne verujete?Zanimljivo..mora da u Vama ipak cuci jedan dobri i pozrtvovani vernik..jer Vi naprosto uvek pitate,analizirate sve i svakog ovde,Boga mi podosta i sumnjate,a sve je to jedan stari dobro poznat utabani put da covek iznedri vernika iz sebe i pokaze se svetu..Od toga nema nista lepse,gospodine Murdoc-e,verujte mi |
Isuse Hriste sine Boziji,pomiluj me gresnog |
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 28/02/2012 : 09:12:14
|
Fanatik je osoba koja ne može promijeniti mišljenje, a ne želi promijeniti temu razgovora. |
always progressive, never conventional! |
|
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Member since 07/09/2010 |
Posted - 28/02/2012 : 11:12:24
|
quote: Originally posted by fikus
Fanatik je osoba koja ne može promijeniti mišljenje, a ne želi promijeniti temu razgovora.
kako neko da menja misljenje o onom u sta veruje dusom??? svasta i od tebe fikuse sto se mene licno tice,ja uvek mogu menjati temu razgovora,ali je jadno kada neko pokrece hajku protiv nekoga koji ne misli kao doticni |
Isuse Hriste sine Boziji,pomiluj me gresnog |
|
|
bosancicigor
Average Member
Croatia
866 Posts
Member since 15/08/2009 |
Posted - 28/02/2012 : 11:44:39
|
quote: Originally posted by kosmajac
Fanatik je osoba koja ne može promijeniti mišljenje, a ne želi promijeniti temu razgovora.
kako neko da menja misljenje o onom u sta veruje dusom??? svasta i od tebe fikuse sto se mene licno tice,ja uvek mogu menjati temu razgovora,ali je jadno kada neko pokrece hajku protiv nekoga koji ne misli kao doticni
pa kada to znaš zašto onda pokrećeš hajku |
|
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
|
panzer
Advanced Member
12642 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 28/02/2012 : 12:01:40
|
quote: Originally posted by paro
Bojim se da što se tiče anksiozno-depresivnog poremećaja i sličnih psihoza
Anksiozno-depresivni poremečaj je neuroza, a ne psihoza. |
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
Edited by - panzer on 28/02/2012 12:03:42 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25593 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 28/02/2012 : 12:20:13
|
Likovi kao sto je kosmajac su uistinu zasluzili jedu detaljniju analizu , zbog cega se ukljucivati u ovakvu diskusiju koja se iskljucivo hrani teorijama zavjere i mitovima . Osobno razumijem da je gospodinu pod nikom kosmajac lakse kroz vjeru prebroditi stvari koje ne razumije govoreci o stvarima u koje vjeruje da su postojane i stvarne . Ono sto ne razumijem je ..kakve to veze i poveznice ima sa naslovom ovog topica i temom istoga? Zelis li jebote reci da je ovdje na djelu sotona ..ili<?
A ja ne razumem zašto se uvek nadje neko pametan da vrati temu na pogrešan kolosek, a taman smo krenuli da pričamo o nekim drugim stvarima? |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 28/02/2012 : 16:56:36
|
quote: Originally posted by kosmajac
Kako to Vi gospodine osobno razumete,kada ste Vi ateista? Prosto neverovatno..A i zasto pominjete djavola kada ni u to ne verujete?Zanimljivo..mora da u Vama ipak cuci jedan dobri i pozrtvovani vernik..jer Vi naprosto uvek pitate,analizirate sve i svakog ovde,Boga mi podosta i sumnjate,a sve je to jedan stari dobro poznat utabani put da covek iznedri vernika iz sebe i pokaze se svetu..Od toga nema nista lepse,gospodine Murdoc-e,verujte mi
Woow , ispada onda da sam ja Alisa u zemlji cudesa prijatelju |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 28/02/2012 : 16:57:44
|
quote: Originally posted by manhunter
A ja ne razumem zašto se uvek nadje neko pametan da vrati temu na pogrešan kolosek, a taman smo krenuli da pričamo o nekim drugim stvarima?
Postoji li pogresan kolosjek glede ove teme? ili si mislio na pogresan kolosjek pravilnika foruma za koji si odgovoran. |
Edited by - mr murdoc on 28/02/2012 16:58:54 |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21319 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 28/02/2012 : 21:36:03
|
Ljudi, a šta kažete na to što se ovaj sneg koji je napadao u tonama po kvadratnom metru, prosto rasplinuo za par dana? Bare i bljuzgavice su bile par dana i odjednom, kao da snega nije ni bilo! |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
nemanja93
Senior Member
Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21319 Posts
Posted - 28/02/2012 : 21:55:41
|
quote: Originally posted by nemanja93
Upila zemlja, bila susa pa ostala zedna vode..
U naselju gde ja živim uglavnom je beton i asfalt!!! Teško da su oni žedni vode. A i zvanično je potvrđeno da ovaj sneg ima 30 % manje vode od uobičajenog. |
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Posted - 28/02/2012 : 22:03:35
|
Danas sve više ljudi kada sazna za teoriju zavjere odmah je prihvati kao jedinu istinu, o "službenoj" verziji se niti ne potrudi informirati . Naravno, zavjere postoje, kao što zna svatko tko se ikad javljao na neki natječaj za posao. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25593 Posts
Posted - 28/02/2012 : 22:28:31
|
quote: Originally posted by anto
U naselju gde ja živim uglavnom je beton i asfalt!!! Teško da su oni žedni vode. A i zvanično je potvrđeno da ovaj sneg ima 30 % manje vode od uobičajenog.
|
|
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21319 Posts
Posted - 28/02/2012 : 22:29:30
|
"svojim očima gledaju, a ne vide;svojim ušima slušaju a ne razumeju"
|
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21319 Posts
Posted - 28/02/2012 : 22:31:41
|
quote: Originally posted by manhunter
U naselju gde ja živim uglavnom je beton i asfalt!!! Teško da su oni žedni vode. A i zvanično je potvrđeno da ovaj sneg ima 30 % manje vode od uobičajenog.
reče mi majka da je čula ne televiziji. nit mi je majka nerazumna žena, niti ima običaj da laže. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25593 Posts
Posted - 28/02/2012 : 22:35:23
|
reče mi majka da je čula ne televiziji. nit mi je majka nerazumna žena, niti ima običaj da laže.
Ma ok to, ali neka mi neko pojasni sta je u onih 30%? |
|
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Posted - 28/02/2012 : 22:38:49
|
Zvuči čudno ali je istina. Kad zagrabiš grudu snijega odmah znaš je li "mokar" ili "suh". |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25593 Posts
Posted - 28/02/2012 : 22:41:49
|
Zvuči čudno ali je istina. Kad zagrabiš grudu snijega odmah znaš je li "mokar" ili "suh".
Pa dobro, nisam odrastao u Sahari da ne znam razliku izmedju mokrog i suvog snega. Ja sam ovo drugacije razumeo. |
|
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Posted - 28/02/2012 : 22:46:29
|
Ajmo na drugi način. Kad udišeš zrak odmah znaš je li vlažan ili nije. Jedan te isti zrak ali sa manje ili više vode. Recimo da je kubik "suhog" snijega lakši nego kubik "mokrog" snijega koji ima više vode. Pošto ovaj "suhi" ima manje vode brže se topi. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25593 Posts
Posted - 28/02/2012 : 22:53:29
|
Ajde ja tebi na drugi način: ja sam Antu razumeo da je ovaj sneg, u skladu sa teorijom zavere, manipulisan i da zato ima manje vode.
Nemoj da mi objašnjavaš kako se sneg topi, ja živim u Alpima. ;) |
|
|
|
Topic |
|