forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Chemtrails - laž ili istina!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

Quebrasco
Stripovi.com suradnik

Croatia
2249 Posts

Member since 26/03/2008

Posted - 26/02/2012 : 23:44:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Quebrasco a Private Message  Reply with Quote
http://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-the-georgia-guidestones/

Takav je skot bio Alan
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47359 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/02/2012 : 13:20:33  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Quebrasco

http://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-the-georgia-guidestones/

na kakvim su ovi tripovima?

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 27/02/2012 : 21:04:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Likovi kao sto je kosmajac su uistinu zasluzili jedu detaljniju analizu , zbog cega se ukljucivati u ovakvu diskusiju koja se iskljucivo hrani teorijama zavjere i mitovima .
Osobno razumijem da je gospodinu pod nikom kosmajac lakse kroz vjeru prebroditi stvari koje ne razumije govoreci o stvarima u koje vjeruje da su postojane i stvarne .
Ono sto ne razumijem je ..kakve to veze i poveznice ima sa naslovom ovog topica i temom istoga?
Zelis li jebote reci da je ovdje na djelu sotona ..ili<?

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 28/02/2012 : 08:40:06  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

Likovi kao sto je kosmajac su uistinu zasluzili jedu detaljniju analizu , zbog cega se ukljucivati u ovakvu diskusiju koja se iskljucivo hrani teorijama zavjere i mitovima .
Osobno razumijem da je gospodinu pod nikom kosmajac lakse kroz vjeru prebroditi stvari koje ne razumije govoreci o stvarima u koje vjeruje da su postojane i stvarne .
Ono sto ne razumijem je ..kakve to veze i poveznice ima sa naslovom ovog topica i temom istoga?

Kako to Vi gospodine osobno razumete,kada ste Vi ateista?
Prosto neverovatno..A i zasto pominjete djavola kada ni u to ne verujete?Zanimljivo..mora da u Vama ipak cuci jedan dobri i pozrtvovani vernik..jer Vi naprosto uvek pitate,analizirate sve i svakog ovde,Boga mi podosta i sumnjate,a sve je to jedan stari dobro poznat utabani put da covek iznedri vernika iz sebe i pokaze se svetu..Od toga nema nista lepse,gospodine Murdoc-e,verujte mi

Isuse Hriste sine Boziji,pomiluj me gresnog
Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 28/02/2012 : 09:12:14  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Fanatik je osoba koja ne može promijeniti mišljenje, a ne želi promijeniti temu razgovora.

always progressive, never conventional!
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 28/02/2012 : 11:12:24  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fikus

Fanatik je osoba koja ne može promijeniti mišljenje, a ne želi promijeniti temu razgovora.

kako neko da menja misljenje o onom u sta veruje dusom???
svasta i od tebe fikuse
sto se mene licno tice,ja uvek mogu menjati temu razgovora,ali je jadno kada neko pokrece hajku protiv nekoga koji ne misli kao doticni

Isuse Hriste sine Boziji,pomiluj me gresnog
Go to Top of Page

bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts

Member since 15/08/2009

Posted - 28/02/2012 : 11:44:39  Show Profile Show Extended Profile  Send bosancicigor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kosmajac

quote:

kako neko da menja misljenje o onom u sta veruje dusom???
svasta i od tebe fikuse
sto se mene licno tice,ja uvek mogu menjati temu razgovora,ali je jadno kada neko pokrece hajku protiv nekoga koji ne misli kao doticni

pa kada to znaš zašto onda pokrećeš hajku

Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 28/02/2012 : 11:49:49  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Alkar bosancicigor usridu!

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12642 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 28/02/2012 : 12:01:40  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

Bojim se da što se tiče anksiozno-depresivnog poremećaja i sličnih psihoza

Anksiozno-depresivni poremečaj je neuroza, a ne psihoza.

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!

Edited by - panzer on 28/02/2012 12:03:42
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25593 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 28/02/2012 : 12:20:13  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

A ja ne razumem zašto se uvek nadje neko pametan da vrati temu na pogrešan kolosek, a taman smo krenuli da pričamo o nekim drugim stvarima?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 28/02/2012 : 16:56:36  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kosmajac

quote:

Kako to Vi gospodine osobno razumete,kada ste Vi ateista?
Prosto neverovatno..A i zasto pominjete djavola kada ni u to ne verujete?Zanimljivo..mora da u Vama ipak cuci jedan dobri i pozrtvovani vernik..jer Vi naprosto uvek pitate,analizirate sve i svakog ovde,Boga mi podosta i sumnjate,a sve je to jedan stari dobro poznat utabani put da covek iznedri vernika iz sebe i pokaze se svetu..Od toga nema nista lepse,gospodine Murdoc-e,verujte mi

Woow , ispada onda da sam ja Alisa u zemlji cudesa prijatelju

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 28/02/2012 : 16:57:44  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

A ja ne razumem zašto se uvek nadje neko pametan da vrati temu na pogrešan kolosek, a taman smo krenuli da pričamo o nekim drugim stvarima?

Postoji li pogresan kolosjek glede ove teme? ili si mislio na pogresan kolosjek pravilnika foruma za koji si odgovoran.

Edited by - mr murdoc on 28/02/2012 16:58:54
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21319 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 28/02/2012 : 21:36:03  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Ljudi, a šta kažete na to što se ovaj sneg koji je napadao u tonama po kvadratnom metru, prosto rasplinuo za par dana?
Bare i bljuzgavice su bile par dana i odjednom, kao da snega nije ni bilo!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 28/02/2012 : 21:38:23  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
Upila zemlja, bila susa pa ostala zedna vode..

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 28/02/2012 : 21:45:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Evo čitavog dokumentarca od 98 minuta na ovu temu, detaljno i čini se dosta stručno:

http://dokumentarnifilmovi.net/zavjere/cime-li-nas-to-prskaju-what-in-the-world-are-they-spraying-2010/

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21319 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 28/02/2012 : 21:55:41  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nemanja93

U naselju gde ja živim uglavnom je beton i asfalt!!!
Teško da su oni žedni vode.
A i zvanično je potvrđeno da ovaj sneg ima 30 % manje vode od uobičajenog.

Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 28/02/2012 : 22:03:35  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Danas sve više ljudi kada sazna za teoriju zavjere odmah je prihvati kao jedinu istinu, o "službenoj" verziji se niti ne potrudi informirati .
Naravno, zavjere postoje, kao što zna svatko tko se ikad javljao na neki natječaj za posao.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25593 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 28/02/2012 : 22:28:31  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21319 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 28/02/2012 : 22:29:30  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
"svojim očima gledaju, a ne vide;svojim ušima slušaju a ne razumeju"

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21319 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 28/02/2012 : 22:31:41  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

quote:

reče mi majka da je čula ne televiziji.
nit mi je majka nerazumna žena, niti ima običaj da laže.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25593 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 28/02/2012 : 22:35:23  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

reče mi majka da je čula ne televiziji.
nit mi je majka nerazumna žena, niti ima običaj da laže.

Ma ok to, ali neka mi neko pojasni sta je u onih 30%?

Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 28/02/2012 : 22:38:49  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Zvuči čudno ali je istina. Kad zagrabiš grudu snijega odmah znaš je li "mokar" ili "suh".

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25593 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 28/02/2012 : 22:41:49  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zvuči čudno ali je istina. Kad zagrabiš grudu snijega odmah znaš je li "mokar" ili "suh".

Pa dobro, nisam odrastao u Sahari da ne znam razliku izmedju mokrog i suvog snega. Ja sam ovo drugacije razumeo.

Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 28/02/2012 : 22:46:29  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Ajmo na drugi način. Kad udišeš zrak odmah znaš je li vlažan ili nije. Jedan te isti zrak ali sa manje ili više vode.
Recimo da je kubik "suhog" snijega lakši nego kubik "mokrog" snijega koji ima više vode. Pošto ovaj "suhi" ima manje vode brže se topi.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25593 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 28/02/2012 : 22:53:29  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ajde ja tebi na drugi način: ja sam Antu razumeo da je ovaj sneg, u skladu sa teorijom zavere, manipulisan i da zato ima manje vode.

Nemoj da mi objašnjavaš kako se sneg topi, ja živim u Alpima. ;)

Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000