forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 FILMSKE NAGRADE: 84th Oscar 26.02.2012.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 28/02/2012 : 12:44:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Oscar opet predviljiv.
Iako je The Artist OK film ja sam navijao za Skorsesea. Hugo mi je bolji i vjerovatno je zasluživao da osvoji glavne nagrade u ovakvoj konkurenciji.
Što se tiče najboljeg glumca, Dujardin je dobro odglumio, ali i Pit i Kluni i Oldman su bili bolji izbor.
Kod žena, koliko god Strip bila dobra i svojom glumom izvukla loš film, Glen Clouz je bila moj favorit.
Sve u svemu loša godina.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

zorglub
Average Member

Serbia
529 Posts

Member since 02/09/2008

Posted - 28/02/2012 : 12:50:02  Show Profile Show Extended Profile  Send zorglub a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

quote:
Originally posted by Poli

Njegovi filmi (gdje je samo redatelj) mi (u najvise primjera) nimalo ne smetaju dok mi je on iznimno iritantan. Ne mogu ga ni slusati ni gledati.

Pomalo kontradiktorno jer ga u njegovim filmovima uglavnom moraš i gledat i slušat

Šta si gledao od Woody-ja?

Ako smem da preporučim, Interiors je sjajan film, na tragu njegovog omiljenog filmaša Bergmana. Majstorski snimljena psihološka drama u kojoj Vudija nema ispred kamere ni u tragovima.

Moj favorit je ipak Hannah and Her Sisters. Tu se pojavljuje, ali u donekle epizodnoj ulozi. Iako se najpre smatra za darovitog scenaristu, ovde pokazuje da je odličan i kao režiser, spajajući romantiku, komediju, filozofiju i arhitekturu Njujorka bez grubih šavova. Michael Cane je neodoljivo trapav, a o Dianne Wiest ne treba trošiti reči.

Odjednom mi se život proširio.

Kupindo
Go to Top of Page

zorglub
Average Member

Serbia
529 Posts

Member since 02/09/2008

Posted - 28/02/2012 : 12:54:14  Show Profile Show Extended Profile  Send zorglub a Private Message  Reply with Quote
Da se vratimo (ponovo) na temu, kako vam se čine filmovi koji su nagrađeni?
Beren je izneo svoje mišljenje, šta kažu ostali?
Zanimaju me The Artist, Payne je imao odličnih filmova ali za The Descendants sam čitao loše kritike, Iron Lady?

Kupindo
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 28/02/2012 : 13:09:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zorglub

quote:
Originally posted by paro

quote:
Originally posted by Poli

Njegovi filmi (gdje je samo redatelj) mi (u najvise primjera) nimalo ne smetaju dok mi je on iznimno iritantan. Ne mogu ga ni slusati ni gledati.

Pomalo kontradiktorno jer ga u njegovim filmovima uglavnom moraš i gledat i slušat

Šta si gledao od Woody-ja?

Ako smem da preporučim, Interiors je sjajan film, na tragu njegovog omiljenog filmaša Bergmana. Majstorski snimljena psihološka drama u kojoj Vudija nema ispred kamere ni u tragovima.

Moj favorit je ipak Hannah and Her Sisters. Tu se pojavljuje, ali u donekle epizodnoj ulozi. Iako se najpre smatra za darovitog scenaristu, ovde pokazuje da je odličan i kao režiser, spajajući romantiku, komediju, filozofiju i arhitekturu Njujorka bez grubih šavova. Michael Cane je neodoljivo trapav, a o Dianne Wiest ne treba trošiti reči.

Radio Days je lep film gde nema Woodya...mada ga cujes kao naratora.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

zorglub
Average Member

Serbia
529 Posts

Member since 02/09/2008

Posted - 28/02/2012 : 13:35:57  Show Profile Show Extended Profile  Send zorglub a Private Message  Reply with Quote
Nisam još gledao. Bullets Over Broadway mi isto deluje zanimljivo.

Kupindo
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 29/02/2012 : 09:09:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Što su već bili Oscari?
Da li je kojeg uhvatio We Need to Talk About Kevin?

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29632 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 01/03/2012 : 00:21:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
el ko gledao artista,
jel valja ili je samo svršavanje na stara vremena?
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 01/03/2012 : 05:45:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dr strangelove

Što su već bili Oscari?

Jesu ;)
'We need to talk about Kevin' nije bio nominovan ni za sta

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 01/03/2012 : 05:46:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

el ko gledao artista,

Gled'o sam The Artist. Film je dosta dobar, super homage na stara vremena silent filmova, a bogami i puno je zabavan

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 01/03/2012 : 08:41:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

quote:
Originally posted by dr strangelove

Što su već bili Oscari?

Jesu ;)
'We need to talk about Kevin' nije bio nominovan ni za sta

Ni za šta? Daj nemoj jebat! A Kevin mi baš izgledao kao materijal za Oscara (meni drugi naj američki prošle godine).

uf, još nisam doživio da je neki moj favorit dobio Oscara. zapravo, mislim da nije nikad niti bio nominiran.

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 01/03/2012 : 08:44:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

quote:
Originally posted by supermark

el ko gledao artista,

Gled'o sam The Artist. Film je dosta dobar, super homage na stara vremena silent filmova, a bogami i puno je zabavan

a još gledam jutros što im bi kad su ga uvrstili u kino repertoar tu kod nas, a sad vidim da je to zbog Oscara

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 04/03/2012 : 19:35:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker
Na Drive sam zaboravio skroz da je iz ove godine. Pa jedan je od najboljih filmova u zadnjih 10 godina! Koji im je vrag???

Juce odgledao film. Americko njesra, ko po obicaju
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000