Pobjednika imamo, poslali ste mi različite odgovore na PM, jedan je točan.
Aj može. Nek se do sutra i ostali javno izjasne. Rješenje im je pred nosom. Znači imamo jedan sport, jednu zgodnu plavušu, jednog terorista i jedan čudan otok.
Aj može. Nek se do sutra i ostali javno izjasne. Rješenje im je pred nosom. Znači imamo jedan sport, jednu zgodnu plavušu, jednog terorista i jedan čudan otok.
Da nema tog sporta rekao bih Ustanak ili mutanti, ovako
Da nema tog sporta rekao bih Ustanak ili mutanti, ovako
Vidiš ponki, postavio si 2 rješenja baš kakva su mi Deecay i mladjo poslali na PM. Jedno od njih je točno, a ti malo razmisli i prisjeti se zašto baš fightball.
To je navodno iz grande ristampe 17 (ep 49-51), a te sam nedavno citao u Ludens izdanju ali mi ova scena nije uopce poznata??
Stranica nije ni iz jednog od ta tri već iz: Natan Never i Legs Viver u "Amico Treno" - godina 6, broj 2, februar 1997, sadrži priču posvećenu Natan Neveru i LEGS Viver, tekst - Luigi Mignacco, crtež - Germano Bonazzi, U BOJI na 8 strana (vidi sliku).
Priča je ubačena u GR kao dodatak na kraju (vidi link).
To je navodno iz grande ristampe 17 (ep 49-51), a te sam nedavno citao u Ludens izdanju ali mi ova scena nije uopce poznata??
Stranica nije ni iz jednog od ta tri već iz: Natan Never i Legs Viver u "Amico Treno" - godina 6, broj 2, februar 1997, sadrži priču posvećenu Natan Neveru i LEGS Viver, tekst - Luigi Mignacco, crtež - Germano Bonazzi, U BOJI na 8 strana (vidi sliku).
A 1- kugla A 2- Lobos A 3- Martians A 4- Hernandez
STUPAC A- FIGHTBALL
B 1- trokut B 2- Melpomena B 3- tužiteljica B 4- pjesma
STUPAC B- SARA
C 1- Edwards C 2- Pakao C 3- Minerva C 4- terorist
STUPAC C- HANS SCHNEIDER
D 1- Big Sam D 2- Smog D 3- Zabranjena zona D 4- otok
STUPAC D- HELL'S ISLAND
KONAČNO RJEŠENJE-"USTANAK"
Dee je, kao i obično, opet pobijedio (što mu danas ide :)). Rješenje se temeljilo na čuveni Meddin G4 "Ustanak". Hans Schneider je poveo svoje mutante na Hell's Island, a invazija je počela masakrom ispred stadiona gdje se trebala odigrati finalna utakmica fightballa. Sara je jedna od glavnih i ključnih protagonista ovog giganta.
Ali mora se priznat da je i mladjo bio blizu mada su fightball, a pogotovo Sara slaba poveznica s mutantima. Bit će bolje mladjo drugi put (kad DeeCay ne bude igrao).
Dobra ti je igra jerry, možda bi bilo dobro da za sljedeći put otvorimo poseban topic s takvim igrama. A i ja razmišljam da složim jednu tako da i Jerry može igrati... Jer jadničak ovako samo radi.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."