forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 stripovi.com Oskar 2011
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 15

sawitch
Advanced Member

Serbia
40299 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/03/2012 : 07:39:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Nikad izvesniji izbor.. :)

A znaci nema nagrada?! :(

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4810 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 01/03/2012 : 07:53:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
tex prso nacisto... bljutava sahara na drugom mestu od texovih izdanja... rat man i psdz ??? ne mogu da verujem... dylan dog 200 zasluzeno visoko... meni je ta epizoda promakla... zagor se ovog puta nametnuo velikom epizodom... za koju su mnogi glasali... konan da bude onoliko ubedljiv nisam ocekivao... inkal rip i ubistveni vic zasluzeno na vrhu... vrh bogova odlicnan plasman... prilicno realan izbor ove godine...

sangue navajo
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 01/03/2012 : 07:53:33  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Nikad izvesniji izbor.. :)

A znaci nema nagrada?! :(

klenu jedan, pa kad su se jos nagrade podijelile odmah nakon proglasenja izbora
to je uvijek islo nekoliko dana poslije
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40299 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/03/2012 : 08:11:45  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Sta je klen? I otkud ja znam kad se dele.. Cini mi se da je bilo nakon proglasenja...

Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 01/03/2012 : 08:19:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Sta je klen? I otkud ja znam kad se dele.. Cini mi se da je bilo nakon proglasenja...

ovoj je klen

a izraz klen se koristi u narodu da bi nekome dao epitet tupana
sad da li je klen stvarno gluplja riba od ostalih to ne znam,moras pitati nekog ribolovca
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 01/03/2012 : 08:21:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote

malo sam ćorav gdje su rezultati?
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 01/03/2012 : 08:23:07  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bardho

http://www.stripovi.com/
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 01/03/2012 : 08:46:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Bzvz rezultati, a još više pobjednici..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5295 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 01/03/2012 : 09:59:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Ako izuzmemo reprinte Demone ludila i PSDZ...najbolji strip u prošloj godini je fibrin Rat-man??? WTF???
Po meni,većina glasača je imala taktiku: Glasat ću za FIBRA izdanje pa ću lakše osvojiti neku nagradu! Parodija u lošem crtežu da je najbolji novi strip u protekloj godini? ...meni nebi bio ni u prvih 50...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 01/03/2012 : 10:13:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
OK; ovo je sad prevršilo svaku mjeru. Ja se svake godine gnjavim da osiguram i podijelim nagrade i onda me netko dolazi ovako vrijeđati. Da je to rekao neki klinac, onda ajde, nekako, nego čovjek od 35 godina... Tako mi i treba kad sam idiot.

Definitivno od ove godine više nema nagrada. Hvala svim izdavačima koji su bili spremni donirati nagrade, hvala svima koji su glasali.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38071 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 01/03/2012 : 10:19:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

Ako izuzmemo reprinte Demone ludila i PSDZ...najbolji strip u prošloj godini je fibrin Rat-man??? WTF???
Po meni,većina glasača je imala taktiku: Glasat ću za FIBRA izdanje pa ću lakše osvojiti neku nagradu!
Parodija u lošem crtežu da je najbolji novi strip u protekloj godini? ...meni nebi bio ni u prvih 50...

Sorry, ali vecu glupost jos nisam cuo!

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 01/03/2012 : 10:24:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

Po meni,većina glasača je imala taktiku: Glasat ću za FIBRA izdanje pa ću lakše osvojiti neku nagradu! Parodija u lošem crtežu da je najbolji novi strip u protekloj godini? ...meni nebi bio ni u prvih 50...

Pišeš o stvarima o kojima nemaš pojma. Nemaš pojma o sistemu dodijele nagrada, a vjerovatno i o mnogim drugim stvarima. Najbolje ti je da se pokriješ po ušima...
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13461 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 01/03/2012 : 10:26:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Al neki vole da se proseravaju
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 01/03/2012 : 10:33:55  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
A ljudi su takvi, cim ih ima 5 (ili manje) neko ce da isijava ludilo.

Edited by - kasper on 01/03/2012 10:53:19
Go to Top of Page

brko17
Junior Member

Croatia
387 Posts

Member since 30/08/2011

Posted - 01/03/2012 : 10:35:52  Show Profile Show Extended Profile  Send brko17 a Private Message  Reply with Quote
Steta sto ranije nisam saznao za ovaj forum,

pa ovdje svaki dan KINO i neki drugi film igra, a ja fino kokice u krilo i uzivam u predstavi
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 01/03/2012 : 10:37:34  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

au brate... nemam ništa protiv kritike ali daj razmisli malo pre nego se daš na kljucanje tastature...

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5295 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 01/03/2012 : 10:38:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

quote:
Originally posted by Oki

Po meni,većina glasača je imala taktiku: Glasat ću za FIBRA izdanje pa ću lakše osvojiti neku nagradu!
Parodija u lošem crtežu da je najbolji novi strip u protekloj godini? ...meni nebi bio ni u prvih 50...

Sorry, ali vecu glupost jos nisam cuo!

Ajde...kao prvo,izvinjavam se ako sam ovom izjavom nekog uvrijedio,prvenstveno Markosa..!
Nije mi bila namjera reći da će netko namjestiti podjelu nagrada, već mi jednostavno ne ide u glavu visoka pozicija koju je zauzeo Rat-man. Ja sam ga pročitao i nije mi se svidio...zatim na forumu pročitah hvale na račun istog tipa: u jednoj pričici od par strana je autor izrekao više toga nego neki u cijelim strip serijalima... To me natjera da opet u ruke uzmem Rat-mana jer sam možda imao loš dan kod prvih čitanja,ali nakon drugog čitanja mi se opet Rat-man nije svidio i jednostavno mi se ne sviđaju te fore u stripu. Vidjevši top listu za oskar 2011. bio sam iznenađen tim 3.mjestom i priznajem naveo sam glupe razloge(koji će ili već jesu neke uvrijediti),pa se odmah svima izvinjavam uz činjenicu da mi Rat-man nije strip koji će mi biti na ljestvici najomiljenijih ma koliko mu prilike za to ja dao.

Edited by - Oki on 01/03/2012 10:42:15
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40299 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/03/2012 : 10:38:55  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

OK; ovo je sad prevršilo svaku mjeru. Ja se svake godine gnjavim da osiguram i podijelim nagrade i onda me netko dolazi ovako vrijeđati. Da je to rekao neki klinac, onda ajde, nekako, nego čovjek od 35 godina... Tako mi i treba kad sam idiot.

Definitivno od ove godine više nema nagrada. Hvala svim izdavačima koji su bili spremni donirati nagrade, hvala svima koji su glasali.

Boze Gospode!!!

Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 01/03/2012 : 10:40:47  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

ne loži se i ne nasedaj na budalaštine pojedinih članova... već podeli nagrade izdavača koji su želeli i bili spremni nagraditi svoje čitaoce... ili ako ti se ne aka s tim, prepusti nekom drugom ko ima strpljenja gledati/čitati/gutati gorepomenute budalaštine...

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 01/03/2012 : 10:42:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Ja predlazem da Oki, za kaznu, dobije Retmena (kao nagradu)
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 01/03/2012 : 10:45:39  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

Ajde...kao prvo,izvinjavam se ako sam ovom izjavom nekog uvrijedio,prvenstveno Markosa..!
Nije mi bila namjera reći da će netko namjestiti podjelu nagrada, već mi jednostavno ne ide u glavu visoka pozicija koju je zauzeo Rat-man. Ja sam ga pročitao i nije mi se svidio...zatim na forumu pročitah hvale na račun istog tipa: u jednoj pričici od par strana je autor izrekao više toga nego neki u cijelim strip serijalima... To me natjera da opet u ruke uzmem Rat-mana jer sam možda imao loš dan kod prvih čitanja,ali nakon drugog čitanja mi se opet Rat-man nije svidio i jednostavno mi se ne sviđaju te fore u stripu. Vidjevši top listu za oskar 2011. bio sam iznenađen tim 3.mjestom i priznajem naveo sam glupe razloge(koji će ili već jesu neke uvrijediti),pa se odmah svima izvinjavam uz činjenicu da mi Rat-man nije strip koji će mi biti na ljestvici najomiljenijih ma koliko mu prilike za to ja dao.

ni meni se nije svideo, štaviše nema goreg pljuvača po pacoglavom od mene... ali ni na kraj pameti mi nije bilo da je u pitanju "taktičko" glasanje...
s druge strane ni inkal ni konan mi nisu ništa posebno pa eto ih na vrhu

s treće strane, na darkvudovom sajtu sam se opkladio sa slobom da će konan pobediti (on je tvrdio da neće) pa eto ja mu čak nisam dao nijedan glas...
toliko o taktici

i s četvrte strane... i pored liste, najbolji strip u proteklog godini je vrh bogova...

Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 01/03/2012 : 10:46:31  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

Ja predlazem da Oki, za kaznu, dobije Retmena (kao nagradu)

slažem se...

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 01/03/2012 : 10:50:56  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bardho

http://www.stripovi.com/oscar/2011/
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 01/03/2012 : 10:57:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Da je bilo taktičkog glasovanja, pobijedio bi Rip ili Inkal, tako da Okijeva teorija ispada stvarno neumjesna. I dapače, nitko ne bi mogao reći niti riječi prigovora takvom izboru jer su to top izdanja.

Meni se ne sviđa što je pobijedio Konan jer je pobijedio samo zbog veličine, debljine papira i ukupnog dojma .
Osobno bih volio da je Vrh pobijedio jer je to zaslužio radi više razloga, ali cest la vie..

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 01/03/2012 : 11:04:48  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
- pobjednici u svakoj od dvije kategorije osvojili rekordan broj bodova.
- Po prvi put u kat. strip sveske jedno izdanje sa preko 1000 bodova.
- Odaziv je bio dobar, ali je vec dvaputa bio veci, u god. 2009. i 2007. racunajuci neregistrovane glasace, iako je po broju registrovanih glasaca ovo ipak knap rekordna godina.
- Darkwood ponovo sa cak dva prva broja jedne edicije u top 5.
- U top 10 kat. albumi, Fibra pet puta prisutna.
- ocigledno da se nastavlja trend slabe zainteresovanosti za izdanja domacih strip autora.
Go to Top of Page
Page: of 15 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000