Nedavno je u Žitištu otvoren klub borilačkih sportova "SPARTANAC" i potreban nam je grb kluba za registraciju i promociju istog. Otvorili smo konkurs za dizajn grba kluba. Nagrada je 50 eura.
Može li još malo informacija s tehničke strane? Kolike dimenzije tribaju bit, jel bitno kojega je oblika grb (okrugli, kvadratni, nešto treće), možda koje boje bi bilo poželjno koristit?
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Nisam razmisljao o dimenzijama ali sto vece to bolje radi stampanja veceg formata.. Nemam bas iskustva sa ovim stvarima ali valjda ces znati sam to oko dimenzija ako si vec radio... U pitanju je kik boks klub...
Oblik nije bitan.. Sta god zamislis... Juz jor imadzinejsn...
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ima veze sa crtacima stripova kojima zelim da omogucim da zarade nesto.. Ako nemas nesto pametno da predlozis odleprsaj odavde jer podjebavanja i nepotrebne i pakosne primedbe me stvarno ne zanimaju...
Opet se dusebriznici javljaju. Idi covece nadji neku zenu, a ovde svrati po nekad da se zabavis, eventualno nekoga nasmejes, ako uopste to umes ili slicno. Batali to mracenje i smaranje.
Opet se dusebriznici javljaju. Idi covece nadji neku zenu, a ovde svrati po nekad da se zabavis, eventualno nekoga nasmejes, ako uopste to umes ili slicno. Batali to mracenje i smaranje.
Ima veze sa crtacima stripova kojima zelim da omogucim da zarade nesto.. Ako nemas nesto pametno da predlozis odleprsaj odavde jer podjebavanja i nepotrebne i pakosne primedbe me stvarno ne zanimaju...
Crtači stripova znaju čitati i u svaštari. Ionako ti je tamo i mjesto.
Šta je?Propa plan pa si nervozan?
Cimni onog Para pa izblejite negde, mozda vam se nakon toga pojavi osmeh na licu. Pucate od kompleksa sto niste moderatori.
Cimni onog Para pa izblejite negde, mozda vam se nakon toga pojavi osmeh na licu. Pucate od kompleksa sto niste moderatori.
Magneto, ajd se vrati Iksmenima i prestani spamat po forumu..... osim toga znaš da smo jaki i ja beskrajno ljubomorni i zavidni na prodavače magneta.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Magneto, ajd se vrati Iksmenima i prestani spamat po forumu..... osim toga znaš da smo jaki i ja beskrajno ljubomorni i zavidni na prodavače magneta.
Ako ja spamujem, sta ti tek onda radis sa tvojim beskonacnim "dobronamernim" Podpitanjima i savetima? Eto sad ste tu obojica pa se dogovorite za neku kaficu.
Inace pozdrav Savicu, stize ti logo za neki dan, sestra je graficki dizajner pa ce da uradi nesto.
Još uvijek si dosadan, naporan i cmizdrav...kmekme šmrcšmrc... Daj odrasti više..
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Još uvijek si dosadan, naporan i cmizdrav...kmekme šmrcšmrc... Daj odrasti više..
Pa ne znam kome je svaka druga recenica: Molim moderatore??? Idi u topik gde forumasi stavljaju slike, tamo i onako non stop visis,pogledaj neku fotku muskarca pa se mozda smiris.
Pa ne znam kome je svaka druga recenica: Molim moderatore??? Idi u topik gde forumasi stavljaju slike, tamo i onako non stop visis,pogledaj neku fotku muskarca pa se mozda smiris.
kmekmekmekmekme Daj više obriši suze i šmrklje i smiri se.
Cuvam starudije, smiri se, ne spamuj coveku topic, mani se pametnijih od sebe i umukni dok ti je obraz jos uvek makar visi sa lica. Pricas gluposti, iskreno da ne moze biti iskrenije.