Čeka se i Prometheus i Avengers! A gledajući ovaj Cabin in the woods imao sam flasheve iz desetak različitih filmova. Djeluje kao čušpajz, ali zabavan čušpajz. Looking forward!
Ne znam je li netko ovo već postavio, ali čini mi se dosta zanimljivo. Od redatelja legendarnog Čovjeka od pruća (The Wicker Man) Robina Hardyja, dosta motiva iz tog filma je tu, a tu je i Christopher Lee...
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Glede Hardyja,treba li ovo čovjeku od 80 godina.Možda da je snimljen prije 20-ak godina,i možda da se Cage nije uneredio po klasiku(malo je reći!)iz 1973. Nisam gledao,a iz poštovanja prema originalu moram,iako IMDB od 4.7,a i trailer ne obećavaju.
Hm, možda mu treba lova za bolji starački dom negdje na Floridi? Pa je pristao na "nemoralnu" ponudu da riskira s gubitkom ugleda i loše plagira samog sebe. A možda mu više do ugleda nije ni stalo. Ipak, strpimo se dok ne vidimo valja li što.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Skupina radnika jedne naftne kompanije vraca se avionom kuci, medjutim zbog loseg vremena avion se srusi na podrucju Aljaske i tek nekolicina prezivjelih je prepustena na milost i nemilost sudbini. Na velikoj zimi, snjegu i teskim uvjetima bez hrane, dodatni problem su vukovi koji brane svoj teritorij i shvacaju ljude kao prijetnju.
Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava
Osim par nelogičnosti: ne počnu tražit/izrađivat oružje čim su ugledali vukove i ono skakanje preko provalije na stablo , The Grey je vrlo dobar film. Ne znam kad sam se zadnji put ježio u kontinuitetu 5 minuta - ono kad alfa m. počne zavijat a ostali za njim. Hijao! Em zvuk em taj štos sa vidljivim dahom su vrlo vrlo kul I minus je ona stvarno preduga scena kad se Diaz pomiri sa porazom, malo hommagea Tarkovskiy-om
Osim par nelogičnosti: ne počnu tražit/izrađivat oružje čim su ugledali vukove i ono skakanje preko provalije na stablo , The Grey je vrlo dobar film. Ne znam kad sam se zadnji put ježio u kontinuitetu 5 minuta - ono kad alfa m. počne zavijat a ostali za njim. Hijao! Em zvuk em taj štos sa vidljivim dahom su vrlo vrlo kul I minus je ona stvarno preduga scena kad se Diaz pomiri sa porazom, malo hommagea Tarkovskiy-om
Ima par nelogicnosti ali nisu pretjerane pa to mozemo tolerirati, a film mi se najvise dopao upravo zbog toga sto je vrlo realan i pun emocija. Ima par scena koje su mi jednostavno predobre. Zadnja scena na kraju filma kad poslozi sve novcanike ispred sebe, u podlozi muzika od njegovog oca i oni stihovi a dva metra ispred njega Alfa muzjak... sav se najezim
Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava
Depp izgleda ne može da pobjegne od kapetana Sparrowa, čini mi se da se ukalupio u tu ulogu i svaku iole neozbiljnu rolu glumi na isti način. Burton je uvijek intrigantan, ali znao je on zajeb..i. Na osnovu trailera nisam previše optimističan, ali vidjećemo...