forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Fibra, stanje na skladištu
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 124

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 08/03/2012 : 09:34:11  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by anto

2.OHF je prvi strip od Fibre koji sam kupio;
[quote]

brate, ala ti briješ...

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 08/03/2012 : 09:34:58  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

5.ma jedem govna! Zagor je "keva"

aha... a čiko je "ćale"...

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 08/03/2012 : 09:36:13  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

quote:

OHF je prvi strip od Fibre koji sam kupio

Anto, a ja mislio da si ti vec duze vremena Fibras!?

ma baroniše za sve pare!!!!

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 08/03/2012 : 09:36:52  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by noemis

[quote]Originally posted by anto

2.OHF je prvi strip od Fibre koji sam kupio;
[quote]

brate, ala ti briješ...

Pa da kada sam utopio matore Zagore i družinu i pretočio ih u tvrdokoričene zanimacije!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5414 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 08/03/2012 : 09:37:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:
Originally posted by Mord

A bogami pretjeruje. Btw, fuj Metabaroni.

ja nisam još uzeo OHF, ali planiram svakako.. samo da dođe na red..

Pa da nisi kupovao magnetice imao bi ti za strip
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 08/03/2012 : 09:45:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
@Imrahil
prijatelju, imaš moju najiskreniju preporuku da OHF staviš na SAMO ČELO liste za "odstrel".Kao što je mene El Ninjo oduševio, a po tvojoj preporuci, tako će i tebe OHF oduševiti, ali ovog puta po mom savetu.

Verujem, privju mi je sjajan, ali baš nisam pri param u poslednje vreme, pa mi nabavka stripova ide baš sporo..

Potrudiću se
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 08/03/2012 : 09:46:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Zistis
Pa da nisi kupovao magnetice imao bi ti za strip

Kupio samo dva i nisu bili namenjeni meni
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 08/03/2012 : 09:55:16  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
quote:

ispričaću svoj slučaj; takođe, probaću da ukažem na par stvari isključivo iz ličnog iskustva i odnosa prema stripu...

raspisao se sinoć, al ode sve u vetar...

Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 08/03/2012 : 10:15:40  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
koliko me pamćenje služi, rekao bih da su se ohf, tri sjene, sam samcat i pilule pojavili istovremeno, ili u kratkom vremenskom intervalu... pregledao sam privjue i oma otpisao pilule... prvom prilikom sam pazario tri sjene i sam samcat... nažalost, utisci su bili poražavajući pa poslednjem (ohf) nisam do dana današnjeg dao šansu...

privju nisam overio ceo, ali ono što sam overio nije me privuklo baš toliko...

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5414 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 08/03/2012 : 10:41:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

koliko me pamćenje služi, rekao bih da su se ohf, tri sjene, sam samcat i pilule pojavili istovremeno, ili u kratkom vremenskom intervalu... pregledao sam privjue i oma otpisao pilule... prvom prilikom sam pazario tri sjene i sam samcat... nažalost, utisci su bili poražavajući pa poslednjem (ohf) nisam do dana današnjeg dao šansu...

Trebao si prvo procitati OHF...tri sjene i pilule ni meni nisu nesto
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 08/03/2012 : 11:41:17  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raven84

quote:
Originally posted by Born To Run

Bacio sam pogled na rasprodata izdanja.
Ako bih izuzeo Svagdanju, prvu knjigu špagetija, From Hell, možda i bosanske basne, u pitanju su stripovi koji su ili precenjeni ili dosadni

Mort Cinder, Alvar Mayor i Eternaut su ti precijenjeni ili dosadni? Visoki ti standardi, stari...

pazi svarno, gde li mu se dede alvar...

Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 08/03/2012 : 11:42:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido
Ma naravno da nema 7000 aktivnih članova, nisam na to ni mislio.

Samo sam htio ukazati da očito postoji veliki broj stripofila, i depresivno je da među tom silom ljudi nema dovoljno onih koji bi pokupovali 500 primjeraka nekog stripa.

Nedostatak novca, nevoljkost da se izađe iz zone komfora, nepostojanje navike kupovanja stripova u knjižarama, neinformiranost...

Vjerojatno sve to na ovaj ili onaj način utječe na ovaj problem.

Dopusti da se ne slozim. Ali ako cemo vec gledat po tvojoj racunici. Uzmi koliko aktivnih clanova imas na forumu, onda uzmi sva izdanja svih izdavaca i njihove cijene, pa pobroji koliko se ukupno komada stripova proda godisnje. Doci ces do poprilicne cifre novaca po glavi forumasa. Naravno, ne kupuju samo forumasi stripove, ali poanta je ista. Ne kupuje se malo, nego nas je malo.

Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 08/03/2012 : 11:42:34  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
čudi me da presveto srce nije rasprodato s obzirom koliko sam ga puta ja pazario...

Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 08/03/2012 : 11:48:47  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mord

A bogami pretjeruje. Btw, fuj Metabaroni.

Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 08/03/2012 : 11:50:17  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Ne znam, stalno razbijam glavu tim misterijem.

Evo, ovaj sajt ima više od 7000 članova, svake minute ima barem 100 posjetitelja, pa zar se među tolikom hrpom ljudi ne može naći 500 njih koji bi kupili kvalitetan strip?

još da se slože oko izbora kvalitetnog stripa...

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 08/03/2012 : 12:08:50  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

nisi citao OHF ??????
E brate,brate, kakav propust!

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 08/03/2012 : 12:15:11  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Zistis

quote:

Trebao si prvo procitati OHF...tri sjene i pilule ni meni nisu nesto

Meni su i Plave pilule i Tri sjene dobri, ali mi je OHF vrh (богова)

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 08/03/2012 : 12:19:55  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bacio sam pogled na rasprodata izdanja.
Ako bih izuzeo Svagdanju, prvu knjigu špagetija, From Hell, možda i bosanske basne, u pitanju su stripovi koji su ili precenjeni ili dosadni.
Ali najkorektnije je reći da su to stripovi koji jednostavno ne zaslužuju da budu rasprodati ako pre njih nije rasprodat OHF ili npr metabaroni

Po meni su sasvim logicna rasprodata izdanja : Еternaut,Mort Cinder,Alvar,Svagdanja,Pakao,...
Metabaroni postoje i od BP i bili su dosta jeftiniji u odnosu na Fibru, a odlicno uradjeni.A za OHF mi jeste cudno da nije rasprodat, pa makar je i tiraz bio 750 komada.

Edit - Zato mi je neverovatno da se Zenski strip tako brzo rasprodao - ne kazem da je los strip, ali ...
Dokaz nelogicnosti je i cinjenica da ga uvek ima kod Edvina na akukcijama, a ne vidim da ga neko biduje.

Edited by - anto on 08/03/2012 12:23:31
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 08/03/2012 : 12:24:17  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
quote:

nisi citao OHF ??????
E brate,brate, kakav propust!

e brate, šta sam sve propustio u životu... OH,Fuck...

btw, umesto što mi prebacuješ bolje mi ga šalji na čitanje, a ja ću tebi one gradove...

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 08/03/2012 : 12:36:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:

Edit - Zato mi je neverovatno da se Zenski strip tako brzo rasprodao - ne kazem da je los strip, ali ...
Dokaz nelogicnosti je i cinjenica da ga uvek ima kod Edvina na akukcijama, a ne vidim da ga neko biduje.

Ah, nije to nista nevjerojatno, to je zapravo bilo prilicno predvidljivo.

Em je antologija, em ima mnostvo autorica unutra (pa zajedno s tim i njihovih prijatelja), em je zanimljivo akademcima i udrugama pa samim tim i knjiznicama itd....

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38018 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 08/03/2012 : 12:48:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Koliko se sjecam puno primjeraka je islo u knjiznice...

A sigurno je takvo izdanje zanimljivije i drugima osim "pacijentima". ;)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 08/03/2012 : 13:25:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
Rekao bih jednu stvar, iako me niko nije pitao. Ofucani holivudski film jeste dobar, ali daleko da je to ne znam kakvo remek delo. Definitivno nije strip koji treba svako da pročita i koji ce se svakome svideti.
Samo jedna epizoda znatno odskače od samo dobrog i za nju se moze reći da je izvanredna.
OHF se bavi dosadnim životima nekih marginalnih ljudi koji i nisu naročito dopadljivi, niti je lako sa njima se identifikovati.
Ali Robinson piše sjajnu priču sa sve holivudskim hepi endom.

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 08/03/2012 : 13:31:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mali_Mate

quote:

Ah, nije to nista nevjerojatno, to je zapravo bilo prilicno predvidljivo.

Em je antologija, em ima mnostvo autorica unutra (pa zajedno s tim i njihovih prijatelja), em je zanimljivo akademcima i udrugama pa samim tim i knjiznicama itd....

da, knjiznice i slicno sa ovih prostora (ne samo RH) su pokupovale to izdanje jer se radi o nasim autoricama
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 08/03/2012 : 13:35:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:

OHF se bavi dosadnim životima nekih marginalnih ljudi koji i nisu naročito dopadljivi, niti je lako sa njima se identifikovati.
Ali Robinson piše sjajnu priču sa sve holivudskim hepi endom.

kako kome

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 08/03/2012 : 13:49:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
OHF jos nisam citao.

Identifikacija moze predstavljati problem kod neke knjige/stripa. Npr. kad sam citao Paula cijelo vrijeme sam mislio, ajme meni koji dosadan ucmiljeni tip. Upilalo me do boli.

Slicna stvar mi se dogodila i s Trgovinom, dosadni seljani u dosadnom selu di se nikad nista ne dogadja. Nekakve ajme meni emocije nekih dosadnih tipova. Pod hitno lijeciti npr. porcijom Miljenka Smoje.

Ne kazem da su losi, samo ne pase svakome ista stvar.

Go to Top of Page
Page: of 124 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000