moram priznati da me naslov nacas totalno zbunio (vec sam mislio da su neke izbjeglice), ali sve je u redu. da izbjegnemo komentare, ovo je pravilno na srpskom, a na hrv. glasi rakova obratnica.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
žao mi što ne uzimam kol.Dilan ali Dilan extra ludens je sasvim ok. izdanje a i nisam toliki Dilan fan kao Zagorov...
Šteta što ne uzimaš kol. DD-a jer je, i pored nekih nedostataka, jedno od najboljih kol. Boneli izdanja na ovim prostorima.
Razmisi još jednom.
pa i hoču, vidjet ču šta ima Buch od Dilan kol,pa možda i uzmem ako dobijem i razprodane brojeve...nisam odustao, volim Roi-jeve naslovnice a i izdanje je kvalitetno kako kažete...hvala za preporuku, obečajem da ču je probat realizirat.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Datum izlaska: 08.03.2012. Scenario: Michele Medda Crtež: Nicola Mari Naslovna: Angelo Stano
Opis: Novi život na selu za Denijela i Martu Hačins, kao i njihovu ćerkicu Šejlu postaje košmar kada noć prolamaju krici koji lede krv u žilama, a njihovi ljubimci bivaju pronađeni mrtvi i pojedeni. Nešto zastrašujuće se krije pod bregom pored njihove kuće, a da bi savladao užas koji se širi okolinom Dilan će morati da uroni u ponor ljudskog zla.
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
ovaj debeli Teks nikad da se pojavi, jbte. Stvarno je steta koliko su usporili ovo izdanje, mislim da je godina prosla od kad je druga knjiga izasla. Ima stoljeca da prodju dok ovo izdanje stigne danasnje italijane, ako uopste prezivi toliko dugo :(
žao mi što ne uzimam kol.Dilan ali Dilan extra ludens je sasvim ok. izdanje a i nisam toliki Dilan fan kao Zagorov...
Šteta što ne uzimaš kol. DD-a jer je, i pored nekih nedostataka, jedno od najboljih kol. Boneli izdanja na ovim prostorima.
Razmisi još jednom.
Novi DD Color fest No.8
____________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HR Klasik 121 u prodaji SUPER Klasik 18 u prodaji AF Ekstra 57 u prodaji
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •