forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 KAPETAN MIKI
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 25

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 11/03/2012 : 01:03:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
jesi li siguran?
nastavlja se tocno na mjestu iz prethodnog broja...
priča o čovjeku sa 1000 lica počela je već tada...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17002 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 11/03/2012 : 02:19:03  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Combatrock

kapetan miki je definitivno samoubistvo od stripa... toliko je tesko pratiti radnju sa magic faceom... jezivo... na dve table se promeni toliko aktera toliko se zakompikuje radnja i onda solomonsko resenje kao grom iz vedra neba... i onda jovo nanovo i stalno tako... jednu epizodu citam 7 dana svaki dan po pola sata... ne mogu da izdrzim vise... (preskacem po malo, moram da priznam)...

I mene Miki zna zamoriti, uzmem ga tu i tamo zbog nostalgije, simpatičnosti Smuka i Salasa, ali brate ne ide, nisam više za to, moram priznati, davno mi je Miki bio zanimljiv
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4801 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 11/03/2012 : 09:35:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
ne znam sta dalje mozda odustanem od mikija... komandat marka sam kupio prvih 8 pa sam puko jer je stvarno toliko naporan, kupovao sam samo zbog crteza, posle sam uzeo jos desetak petnaest brojeva (ludens naravno) samo zbog nostalgije... i konacno sam posle price o komandantu marku odustao... isto mi se desava sa mikijem, a moram da budem iskren nova zagorova serija --- veseli i ludens --- katastrofa... na ivici sam da i tu odustanem... samo marty-ju i mister nou mislim da cu gledati kroz prste jos...

sangue navajo
Go to Top of Page

ddeki
Advanced Member

3432 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 11/03/2012 : 09:38:59  Show Profile Show Extended Profile  Send ddeki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

jesi li siguran?
nastavlja se tocno na mjestu iz prethodnog broja...
priča o čovjeku sa 1000 lica počela je već tada...

Jeste, ali fale te 3 strane izmedju. Ako imas uzmi ZS 479 - U poslednji cas. Videces da je Ludens izbacio stranice 39, 40 i 41. To je ono sto sam video na brzaka i sto prvo bode oci. Da li je jos nesto izbaceno ne znam, ali ovom politikom mislim da ce izgubiti jedan broj citalaca.
Ja licno mogu da progutam i los otisak i greske u prevodu i koje sta jos, ali izbacivanje originalnih stranica...TO NE!!!!!!

http://ddeki.deviantart.com/gallery/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009518400153
Go to Top of Page

ddeki
Advanced Member

3432 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 11/03/2012 : 09:45:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ddeki a Private Message  Reply with Quote
Evo izbacenih stranica:

Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5076 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 11/03/2012 : 11:33:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
mene je uvijek izluđivalo ono "nastaviće se!"... pa sam zato jedino Mikija preskakao--- od svih izdanja LMS/ZS-nedostajali su mi samo ti brojevi...i nisam žalio za njima...
25 godina kasnije gledam doma malog nasljednika kako odbrojava još par dana do 15-og ožujka kada izlazi br.5 a prva 4 čuva ko relikviju na polici, uz hrpu Zagora...
___________________________________________________________________________________________________________________________________
43 godine Alan Forda u HR

• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17002 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 11/03/2012 : 13:37:48  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne znam sta dalje mozda odustanem od mikija... komandat marka sam kupio prvih 8 pa sam puko jer je stvarno toliko naporan, kupovao sam samo zbog crteza, posle sam uzeo jos desetak petnaest brojeva (ludens naravno) samo zbog nostalgije... i konacno sam posle price o komandantu marku odustao... isto mi se desava sa mikijem, a moram da budem iskren nova zagorova serija --- veseli i ludens --- katastrofa... na ivici sam da i tu odustanem... samo marty-ju i mister nou mislim da cu gledati kroz prste jos...

Kod mene je bilo ovako - Bleka od Ludensa kupio prva 3, Marka prvih 10, Mikija nisam ni počeo. Imam od spomenutih junaka dosta toga u ZS i LMS, davno su bila vremena kada mi je Blek bio broj 2, odmah iza Zagora, a trenutno mi ipak Mark najviše leži (čitaj : može se pročitati)...
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7705 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 11/03/2012 : 13:45:36  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
ako su to oni izbacili,a ne u if edizioni,onda su stvarno glupo postupili,pa je li se zapelo za te 3 stranice da ih izbace,da će tako uštediti nešto...
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 11/03/2012 : 14:52:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
uh, da. tesko njesra.
jedino, kako kazes, ako je i IF izbacio, onda je nemoguce bilo drukcije.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
16945 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 11/03/2012 : 15:03:27  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:

uh, da. tesko njesra.

Vjerovatnije je da je IF to izbacio.
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4801 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 11/03/2012 : 15:17:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:

Kod mene je bilo ovako - Bleka od Ludensa kupio prva 3, Marka prvih 10, Mikija nisam ni počeo. Imam od spomenutih junaka dosta toga u ZS i LMS, davno su bila vremena kada mi je Blek bio broj 2, odmah iza Zagora, a trenutno mi ipak Mark najviše leži (čitaj : može se pročitati)...

skoro pa smo isti... blek prvih 7 pa sam onda trampio za stare kenove... miki me povukao jer sam zaboravio o cemu se radi... poslednjeg mikija sam procitao 1989 godine... kupicu sledeci da zaokruzim na 5 i ne znam ili poklanjam nekome ko ima 7 godina ili ostaje u kolekciji do daljnjeg... Marka ostavljam neka ga... tacno je sto kazes citljiv je donekle... a Blek to je vec mazohizam da uzmes u ruke... zaboravio sam PSDZ koji su najbolji u ovoj garnituri starih junaka... ali ipak daleko ispod proseka... od novih gea nista, lilit isto, kasidi nista, grejstorm sam kupio dobro je izdanje, julija je odlicna i magcini je najbolji strip po raspadu sfrj...

sangue navajo
Go to Top of Page

ddeki
Advanced Member

3432 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 11/03/2012 : 17:09:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ddeki a Private Message  Reply with Quote
quote:

uh, da. tesko njesra.

Pitanje je samo iz kog su broja izbacene ove 3 strane. Da li iz prethodnog broja 3. ili ovog broja 4.

Nesto bas ne verujem da ih je IF izbacio. Jedino nam moze reci neko ko ima ove brojeve od izdanja IF.

Edited by - ddeki on 11/03/2012 17:11:13
Go to Top of Page

ddeki
Advanced Member

3432 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 11/03/2012 : 17:20:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ddeki a Private Message  Reply with Quote
Upravo sam skinuo sken od HozComicsa koji je objavio ovaj strip sa Magicnim licem i kod njih strip pocinje sa ove 3 izbacene strane, tako da......

Go to Top of Page

Sekta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
768 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 11/03/2012 : 17:22:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Sekta a Private Message  Reply with Quote
Ludens u poslijednje vrijeme stalno povlači loše poteze.Kao da su početnici, a ne firma koja je izdala hiljade naslova. Nije mi jasno šta im se dešava? Zbog izbačenih stranica ja odustajem od Mikja.

???? ????? ???? 100, ??? ?? ?? ?????? ???
Go to Top of Page

ddeki
Advanced Member

3432 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 11/03/2012 : 17:35:48  Show Profile Show Extended Profile  Send ddeki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sekta

Ludens u poslijednje vrijeme stalno povlači loše poteze.Kao da su početnici, a ne firma koja je izdala hiljade naslova. Nije mi jasno šta im se dešava? Zbog izbačenih stranica ja odustajem od Mikja.

I ja odustajem. Sta ce mi osakaceni stripovi.
Evo kako je to izaslo u ediciji HozComics:

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18824 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 11/03/2012 : 19:45:48  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
to ne znači ništa, taj HOZ...treba dobit original if edizioni izdanje i usporediti sa Ludensovim.
koliko vidim nigdje ne stoji da je to izdanje licenčno onome IF EDIZIONI, več onome EDIZIONI EPIERRE iz 2005,
a kako if edizioni postoji več duže vremena izpada da dok se ne usporedi to Ludens izdanje sa onim licenčnim od If edizione...
neznamo ništa...osuđujem taj potez Ludensa ali ostajem jim vjeran do kraja...
baš ovih dana sređujem ZS Mikija i tek sada vidim kako su imali grozan otisak u nekim brojevima, da ne govorim o mnogim od strane Dnevnika nacrtanim naslovnicama na nivoju crtanja prvoškolca....
nekoliko originalnih, nekoliko Plavšičevih i nekoliko Bignottijevih...ostalo tuga od naslovnica.
sa greškom ili bez jedva čekam(a još više sin) na Tavegu sa sjevera.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 11/03/2012 : 21:25:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
@ddeki
ako ima u ifu, ovo je za svaku osudu. ludens je doista primjer vrhunske aljkavosti u svemu.
međutim, miki je strip u kojem mozes izbaciti pola pa da se nista ne promijeni

ma uzmem ga tek tako, bezveze. pokusao sam citati, to je uzasno.
a nije nimalo smijesno da sluzi kao treš poput prvih blekova u kojima sam odvaljivao koliko je loš.
sa stranicama ili bez njih, odustat cu ako jos nisam.
odustat cu i od PDZ a kamoli od ovoga, jer me uzasno umaraju kolicinom nepotrebnog i dosadnog teksta, iako je strip eonima udaljen od mikija i ima izvrstan crtez. no i njega je vrijeme ne pregazilo nego zgnjecilo, procijedilo i ispljunulo.

Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4801 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 11/03/2012 : 21:38:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
bolne istine...

sangue navajo
Go to Top of Page

marinac
Average Member

570 Posts

Member since 13/05/2011

Posted - 11/03/2012 : 22:03:55  Show Profile Show Extended Profile  Send marinac a Private Message  Reply with Quote
Ja nastavljam sa PSDZ, nostalgija je čudo, a nemam ih u ZS i LMS.

Čak i da ih imam ovo izdanje je odlično urađeno u poređenju sa Dnevnikovim izdanjima.

Isto se odnosi na Kapetana Mikija. Ne moram da čitam te stripove, dovoljno je da ih imam. :-)
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21057 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 11/03/2012 : 22:26:07  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Ja Mikija imam celog, tako da ne moram da zavisim od Ludensa i njihovih suludih poteza i prevoda.
Kao klincu strip mi je bio nenadjebiv, tako da ga čuvam za moje sinove, ali i za starost (ako je doživim) kada budem totalno posenilio.
Marka i Bleka i dalje kupujem, ni sam ne znam zbog čega.Marka još i pročitam u klonjari, Bleka čak ni tamo.
Što se tiče PSDZ tu je već totalno druga stvar - u njima zaista uživam.Ova edicija mi je legla ko budali šamar.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 11/03/2012 22:26:41
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17002 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 12/03/2012 : 20:01:23  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Ja Mikija imam celog, tako da ne moram da zavisim od Ludensa i njihovih suludih poteza i prevoda.
Kao klincu strip mi je bio nenadjebiv, tako da ga čuvam za moje sinove, ali i za starost (ako je doživim) kada budem totalno posenilio.
Marka i Bleka i dalje kupujem, ni sam ne znam zbog čega.Marka još i pročitam u klonjari, Bleka čak ni tamo.
Što se tiče PSDZ tu je već totalno druga stvar - u njima zaista uživam.Ova edicija mi je legla ko budali šamar.

Post koji najbolje opisuje "staru gardu"
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17002 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 12/03/2012 : 20:02:50  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by velka031

quote:

skoro pa smo isti... blek prvih 7 pa sam onda trampio za stare kenove... miki me povukao jer sam zaboravio o cemu se radi... poslednjeg mikija sam procitao 1989 godine... kupicu sledeci da zaokruzim na 5 i ne znam ili poklanjam nekome ko ima 7 godina ili ostaje u kolekciji do daljnjeg... Marka ostavljam neka ga... tacno je sto kazes citljiv je donekle... a Blek to je vec mazohizam da uzmes u ruke... zaboravio sam PSDZ koji su najbolji u ovoj garnituri starih junaka... ali ipak daleko ispod proseka... od novih gea nista, lilit isto, kasidi nista, grejstorm sam kupio dobro je izdanje, julija je odlicna i magcini je najbolji strip po raspadu sfrj...

Je, Magični Vjetar je stvarno najbolji strip u tom razdoblju, šteta što je serijal tako prekratak...
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 16/03/2012 : 21:48:06  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Neku noc procitao taj LUD MIKI No 4 i "malo puno" mi bio dosadan,stalno imaju tog Magica i on se iskobelja i onda neki Asteci,Boze moj za poludit taj kao da nosi 10 kila tog voska jos i stigne izvostati nos od Smuka i bradu naci, valjda iz slamarice, ma bas kad citam vidim da sam malo ostario i postao kriticniji, ali opet mi je drago vidjeti likove iz djetinjstva.

Malo sam se smorio citajuci i to pet-sest dana u dijelovima...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 17/03/2012 : 05:13:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Ako su izbacivali strane odustajem onda na vreme sa ovim izdanjem.Imam ga u Zlatnoj seriji kompletnog,tako da sam ocekivao bolje izdanje od ZS.I kao sto neko rece slicice su cini mi se premale jos ovo cenzurisanje,cemu onda.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18824 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 17/03/2012 : 09:16:22  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
MIKI I TAVEGA IDU NA SJEVER je izašo več ili je samo u striparnicama?

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page
Page: of 25 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000