forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Brendon - Malagma comics
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 15

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 12/03/2012 : 17:03:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Od Bonellija glasam za Napoleonea. Prva epizoda u Maverickovom izdanju mi se svidjela, pa bih volio nastaviti. Od ne-Bonellija glas dajem Dalekoj planeti, mom omiljenom stripu iz zabavnika Popaj i Stripoteke. Znam da je ovo nerealno, ponajviše zbog skupoće prava, ali kad već navodimo želje eto. A ako je neki kako kažete "novi a stari" junak, neka budu meni jako dragi Lone Wolf i/li Nepoznati konjanik. Znam da ni od ovog neće biti ništa, ali barem je maštanje besplatno...

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7883 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 12/03/2012 : 18:09:51  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
džudas.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 12/03/2012 : 18:25:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Ken Parker

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 12/03/2012 : 18:35:18  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

Ken Parker

Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2522 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 12/03/2012 : 18:38:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote
Imajte jednu one shot biblioteku gdje nećete imati ritam izdavanja već kad budete mogli. Francuzi, Ameri, mange... Mislim da je to cool ideja.

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

night
Senior Member

Serbia
1779 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 12/03/2012 : 20:18:54  Show Profile Show Extended Profile  Send night a Private Message  Reply with Quote
Uzeh. Pročitah. Postapokaliptične scene sa Roijem deluju vrlo-dobro. Priča ima potencijal, ali za sada i nije nesto specijalno. Kupovaću i dalje. Samo napred.
Go to Top of Page

kingleoric
New Member

229 Posts

Member since 03/06/2010

Posted - 12/03/2012 : 20:46:48  Show Profile Show Extended Profile  Send kingleoric a Private Message  Reply with Quote
Lazarus Ledd!!

In his madness the King brought about the destruction of his kingdom, and would have killed everyone in it had not his royal guards turned on him and put him out of his misery. His torment was not yet at an end, for Leoric returned as The Skeleton King...

Edited by - kingleoric on 12/03/2012 20:47:33
Go to Top of Page

Attila77
Average Member

USA
891 Posts

Member since 08/05/2005

Posted - 12/03/2012 : 20:48:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Attila77 a Private Message  Reply with Quote
Tom i Jerry
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 12/03/2012 : 21:48:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Lazarus, Ken!

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

marinac
Average Member

570 Posts

Member since 13/05/2011

Posted - 12/03/2012 : 22:14:35  Show Profile Show Extended Profile  Send marinac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Attila77

Tom i Jerry

Go to Top of Page

roland
New Member

Serbia
187 Posts

Member since 09/07/2007

Posted - 12/03/2012 : 22:29:56  Show Profile Show Extended Profile  Send roland a Private Message  Reply with Quote
Samo da se i ja umesam i kazem neku znimljivost o jos jednom clanu Malagme.

A to je Attila Juhas - Attila.

Dugo se bavim stripom i sretao sam razne ljude a vece djubre i veci sljam od njega ne sretog za zivota.

Da obrazlozim:

Svi se secate cuvenog Zagora koji je trebao da radi Bane Kerac, na tom topiku sam spomenu da sakupljam pulp i prodiskutovao sa Kercem o Shadowu i Bleack Perlu koji je radio za Amere. Attila se umesao i zadivljen pitao gde to moze da nabavi posto je out of print, i ja posto sam entuzijasta i volim da pomognem svakom kolekcionaru, javim mu da cu to poruciti za njega preko pulp kolekcionara i da bi bilo odlicno da to prevedemo, ja bih napisao tekstic o palpu i tres uticaju u tim stripovima i da okacimo na njegov sajt da se nasi ljudi upoznaju i sa tim Banetovim radom. Stripove sam mu narucio, a dok oni nisu stigli stigla mi je gomila mejlova od njega kako ce on to platiti, kako ce se oduziti...naravno ja nisam zeleo novac posto je cela ideja bila idealisticka i naposletku posle njegovog najavljivanja rekoh mu da ako ikada istampa preveden strip da uradi i meni primerak.
Od momenta kada je dobio stripove njemu se gubi svaki trag, ne odgovara na mejlove, na privatne poruke na stripovi com., nista.
Tako da od doticnog gospodina nisam dobio ni jedno, jedino Hvala!

Ovo bi mu rekao u lice, ali s oblirom da je covek neuhvatljiv, rekoh da napisem ovde.

Zao mi je ali zbog ove individue necu podrzati Malagma comics, iako je Brendon serijal kome sam se najvise radovao.
Go to Top of Page

Attila77
Average Member

USA
891 Posts

Member since 08/05/2005

Posted - 12/03/2012 : 22:53:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Attila77 a Private Message  Reply with Quote
Druže rolande, šta se tu desilo? Ja sam ti odgovorio da sam dobio stripove, I lepo ti se zahvalio za njih. Još uvek planiram da ih zajedno prevedemo, tu nema upšte sumnje. Jedino što sam bio veoma zauzet u poslednje vreme pa nisam imao vremena da ih još dotaknem. No čim nadjem vreme, počinjemo.

Molim te oprosti mi ako sam te sa nečim uvredio, to uopšte nije bila moja namera. Ajd da se dalje dogovorimo preko maila. Ovo nije mesto za to. Poslao sam ti mail.
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2430 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 12/03/2012 : 22:53:17  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by roland

Samo da se i ja umesam i kazem neku znimljivost o jos jednom clanu Malagme.

A to je Attila Juhas - Attila.

Dugo se bavim stripom i sretao sam razne ljude a vece djubre i veci sljam od njega ne sretog za zivota.

Da obrazlozim:

Svi se secate cuvenog Zagora koji je trebao da radi Bane Kerac, na tom topiku sam spomenu da sakupljam pulp i prodiskutovao sa Kercem o Shadowu i Bleack Perlu koji je radio za Amere. Attila se umesao i zadivljen pitao gde to moze da nabavi posto je out of print, i ja posto sam entuzijasta i volim da pomognem svakom kolekcionaru, javim mu da cu to poruciti za njega preko pulp kolekcionara i da bi bilo odlicno da to prevedemo, ja bih napisao tekstic o palpu i tres uticaju u tim stripovima i da okacimo na njegov sajt da se nasi ljudi upoznaju i sa tim Banetovim radom. Stripove sam mu narucio, a dok oni nisu stigli stigla mi je gomila mejlova od njega kako ce on to platiti, kako ce se oduziti...naravno ja nisam zeleo novac posto je cela ideja bila idealisticka i naposletku posle njegovog najavljivanja rekoh mu da ako ikada istampa preveden strip da uradi i meni primerak.
Od momenta kada je dobio stripove njemu se gubi svaki trag, ne odgovara na mejlove, na privatne poruke na stripovi com., nista.
Tako da od doticnog gospodina nisam dobio ni jedno, jedino Hvala!

Ovo bi mu rekao u lice, ali s oblirom da je covek neuhvatljiv, rekoh da napisem ovde.

Zao mi je ali zbog ove individue necu podrzati Malagma comics, iako je Brendon serijal kome sam se najvise radovao.

O kakvom gubljenju tragova pričaš? Pa čovek je redovno bio na ovom sajtu bar nedeljno 1-2 puta. Na stripzoni si mogao da ga ''vidiš'' i češće. Zaista bih vas molio da vaše nerazjašnjene račune sređujete negde drugde a ne ovde. Ne vidim razloga za tvoju ovakvu reakciju. Nemoj da kupiš strip, niko te ne tera.

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.

Edited by - legaz on 12/03/2012 22:55:31
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 12/03/2012 : 23:01:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Stvarno bi bilo lepo da se prekine vise s prepirkama privatne prirode i da se krene s pricom o Brendonu i Malagmi.
I ne razumem da neko moze da ne kupi strip kome se radovao zato sto ga nervira Pera, Mika ili Laza iz impresuma.
Go to Top of Page

marinac
Average Member

570 Posts

Member since 13/05/2011

Posted - 12/03/2012 : 23:07:46  Show Profile Show Extended Profile  Send marinac a Private Message  Reply with Quote
Stvarno mi nije jasno zašto neko ovde iznosi privatne razmirice ili šta god već.

Ono što pojedini ljudi imaju da kažu nekome neka otvore novu temu i tamo raspravljaju i ispravljaju svoje nesuglasice.

Attila je stalno prisutan ovde na sajtu i nije mi jasno zašto je baš Malagmin izdavački izlog izabran da se rešavaju neki problemi.

Molio bih moderatore da sklone ove spamove sa naše stranice.
Go to Top of Page

roland
New Member

Serbia
187 Posts

Member since 09/07/2007

Posted - 12/03/2012 : 23:08:13  Show Profile Show Extended Profile  Send roland a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Attila77

Druže rolande, šta se tu desilo? Ja sam ti odgovorio da sam dobio stripove, I lepo ti se zahvalio za njih. Još uvek planiram da ih zajedno prevedemo, tu nema upšte sumnje. Jedino što sam bio veoma zauzet u poslednje vreme pa nisam imao vremena da ih još dotaknem. No čim nadjem vreme, počinjemo.

Molim te oprosti mi ako sam te sa nečim uvredio, to uopšte nije bila moja namera. Ajd da se dalje dogovorimo preko maila. Ovo nije mesto za to. Poslao sam ti mail.

Nema dalje nikakvih dogovora, nema smajlija, i nema sada pranja i izvlacenja posle toliko meseci. Nisi me nicim uvredio jednostavno si me pokrao, stripovi ti stigli, ti nestao i nijedno hvala, za mene je to kradja, tim gore sto novac nije bio u pitanju. I nisi mi odgovorio ni na mejl ni na privatne poruke preko stripovi.com. Ovde sam napisao ovaj komentar iz razloga da bi dobio bilo kakav odgovor sa tvoje strane i to je to. Zelim ti ugodno citanje i prevodjenje stripova!

p.s. necu ulaziti sa tobom dalje u rasprave da ne bi trovali topik i ne moj da mi vise saljes mejlove. Obrazlozio sam razlog zbog cega sam napisao to sto sam napisao.
Go to Top of Page

roland
New Member

Serbia
187 Posts

Member since 09/07/2007

Posted - 12/03/2012 : 23:09:24  Show Profile Show Extended Profile  Send roland a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by marinac

Stvarno mi nije jasno zašto neko ovde iznosi privatne razmirice ili šta god već.

Ono što pojedini ljudi imaju da kažu nekome neka otvore novu temu i tamo raspravljaju i ispravljaju svoje nesuglasice.

Attila je stalno prisutan ovde na sajtu i nije mi jasno zašto je baš Malagmin izdavački izlog izabran da se rešavaju neki problemi.

Attila je sada izdavac i deo Malagme.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 12/03/2012 : 23:13:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
I sad lepo najavite Lazarusa i Dzudasa da se smire strasti
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2430 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 12/03/2012 : 23:18:20  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

I to im neće vrediti.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 12/03/2012 : 23:22:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by legaz

quote:

I to im neće vrediti.

Samo vi picite, nema izdavaca po kome se nije pljuvalo, sto da budete izuzetak
S juga puna podrska
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2430 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 12/03/2012 : 23:25:16  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by legaz

quote:

I to im neće vrediti.

Samo vi picite, nema izdavaca po kome se nije pljuvalo, sto da budete izuzetak
S juga puna podrska

Hvala jug. Svašta danas ima pod Božijom kapom.

Go to Top of Page

marinac
Average Member

570 Posts

Member since 13/05/2011

Posted - 12/03/2012 : 23:26:35  Show Profile Show Extended Profile  Send marinac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by roland

quote:

Attila je sada izdavac i deo Malagme.

Da Attila jeste član ekipe, ali to su vaše privatne stvari i to se Malagme ne tiče.

I još nešto, lepo si rekao da si besplatno poslao stripove Attili, a posle kažeš da te pokrao. To ne razumem.

Edited by - marinac on 12/03/2012 23:31:55
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9273 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 12/03/2012 : 23:53:41  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:

I još nešto, lepo si rekao da si besplatno poslao stripove Attili, a posle kažeš da te pokrao. To ne razumem.

To je stvarno besmisleno.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 12/03/2012 : 23:57:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nema dalje nikakvih dogovora, nema smajlija, i nema sada pranja i izvlacenja posle toliko meseci. Nisi me nicim uvredio jednostavno si me pokrao, stripovi ti stigli, ti nestao i nijedno hvala, za mene je to kradja, tim gore sto novac nije bio u pitanju. I nisi mi odgovorio ni na mejl ni na privatne poruke preko stripovi.com. Ovde sam napisao ovaj komentar iz razloga da bi dobio bilo kakav odgovor sa tvoje strane i to je to. Zelim ti ugodno citanje i prevodjenje stripova!

Go to Top of Page

marinac
Average Member

570 Posts

Member since 13/05/2011

Posted - 12/03/2012 : 23:58:03  Show Profile Show Extended Profile  Send marinac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

quote:

To je stvarno besmisleno.

Ili je napisano s' namerom da se diskredituje Malagma Comics.
Go to Top of Page
Page: of 15 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000