Author |
Topic |
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8589 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 12/03/2012 : 16:37:21
|
kakvih sve proroka ovdje ima...
|
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Member since 07/09/2010 |
|
bosancicigor
Average Member
Croatia
866 Posts
Member since 15/08/2009 |
Posted - 12/03/2012 : 19:29:15
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by wele
quote: Originally posted by kosmajac
opet hazari?
Naravno,nego ko?
ne,zamisli vec ljudi sa svojim porazima u kojima istrajavaju...samo sto niko nece za sebe da kaze da je govno ili propalica
I sto ti predlazes kao lijek za ovo?
lek je dat pre dve hiljade godina - gledaj svoju porodicu,ali moli se za sve nisi ti pozvan da resavas svetske teorije i zavere..dovoljno je da shvatis kako svet funkcionise,sazris,pregoris kao licna,da ne moze vise nista da te razocara,i primenis lek..prosto
Dakle,zakljucak sve ove price je da pribjegavamo molitvi svaki put kad vidimo ova cuda po nebu?
čim vidiš ove tragove trkom u sobu za molitvu
ne nužno. možeš istovremeno gledati tragove i moliti... štoviše, biti u dubokoj svepovezanosti
|
|
|
|
antares
New Member
Serbia
248 Posts
Member since 02/08/2010 |
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 12/03/2012 : 22:01:23
|
Za ovoga na klupi nema granice. Zavidim mu. Jebe se njemu za stripove, samo da je alkohola. |
always progressive, never conventional! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47389 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Posted - 12/03/2012 : 22:14:59
|
Ne bi u detalje, ali po onom što ja mislim da one misle mogao bi se snimiti dobar film za odrasle. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47389 Posts
Posted - 12/03/2012 : 22:23:50
|
ajmo kratki psiho test. koja vam se najviše sviđa? idemo od live ka broj 1.,pa udesno 2., pa 3., pa do krajnje desne broj 4. |
narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 12/03/2012 : 22:27:54
|
Četvrta, iako ne bi škodilo da je malo bogatija sprijeda. Što mogu, prvo upratim lice i ono mi je najvažnije. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
antares
New Member
Serbia
248 Posts
Member since 02/08/2010 |
Posted - 12/03/2012 : 22:48:46
|
quote: Originally posted by fikus
Za ovoga na klupi nema granice. Zavidim mu. Jebe se njemu za stripove, samo da je alkohola.
Nema šta. Veoma dubokoumno rečeno. |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 12/03/2012 : 23:17:35
|
ajmo kratki psiho test. koja vam se najviše sviđa? idemo od live ka broj 1.,pa udesno 2., pa 3., pa do krajnje desne broj 4.
Broj 2. |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8589 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 12/03/2012 : 23:35:53
|
S obzirom na situaciju, meni tako svejedno, sve 4 prolaze |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12771 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47389 Posts
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 13/03/2012 : 10:23:02
|
dobro ,psiho test s djevojkama iz Nikaragve je proša. možemo se vratit na hazare
Kako je prošao? HOĆEMO REZULTATE! |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Member since 07/09/2010 |
Posted - 13/03/2012 : 10:36:13
|
ajmo kratki psiho test. koja vam se najviše sviđa? idemo od live ka broj 1.,pa udesno 2., pa 3., pa do krajnje desne broj 4.
cekajte,cekajte,polako...vraticemo se na Hazare,al` prvo da i ja uradim psiho test Ovako prva(s leva)ziva vatra,moze postati dobra domacica i majka..malo voli da ocijuka(koketira)ali ako je dobro zauzdas,verna dvojka,polu glupaca,zavisna od mamice do svoje 40-te,prevrtljiva,ne zna sta je to grasak,paprikas itd...dakle bez komentara...i da...prosecna ako ne i gora ukrevetu trojka,svacija mezimica,dobra mama sutra,jer voli da uci od starijih,odoka prosecna u sexu voli da ti mnogo dominiras i u krevetu i u zivotu cetvorka(zadnja,desno),vise emotivka,nego perverzna mackica u krevetu,i jednom recju...od sve cetiri najbolje ce proci u zivotu!!!! A sad rec i o nasim dragim HAZARIMA- elem,razumecete da se ne bih uvlacio u rasprave sa pojedincima ovde iz prostog razloga sto nisu potkopavni znanjem za temu,a glupo je priznacete da se ja jedini izlecem,pa onda jedini najebem ovde banom Ili to ipak neki hoce??
p.s.zivi mi bili,pozdrvaljam vas do sutra...inace ne brinite se,dosta je Hazarima sto se ne bavite njima,jer se oni uveliko bave vama |
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Posted - 13/03/2012 : 11:07:44
|
cekajte,cekajte,polako...vraticemo se na Hazare,al` prvo da i ja uradim psiho test Ovako prva(s leva)ziva vatra,moze postati dobra domacica i majka..malo voli da ocijuka(koketira)ali ako je dobro zauzdas,verna dvojka,polu glupaca,zavisna od mamice do svoje 40-te,prevrtljiva,ne zna sta je to grasak,paprikas itd...dakle bez komentara...i da...prosecna ako ne i gora ukrevetu trojka,svacija mezimica,dobra mama sutra,jer voli da uci od starijih,odoka prosecna u sexu voli da ti mnogo dominiras i u krevetu i u zivotu cetvorka(zadnja,desno),vise emotivka,nego perverzna mackica u krevetu,i jednom recju...od sve cetiri najbolje ce proci u zivotu!!!! A sad rec i o nasim dragim HAZARIMA- elem,razumecete da se ne bih uvlacio u rasprave sa pojedincima ovde iz prostog razloga sto nisu potkopavni znanjem za temu,a glupo je priznacete da se ja jedini izlecem,pa onda jedini najebem ovde banom Ili to ipak neki hoce??
p.s.zivi mi bili,pozdrvaljam vas do sutra...inace ne brinite se,dosta je Hazarima sto se ne bavite njima,jer se oni uveliko bave vama
Istina, bit će teško, ali možda ipak prođeš na psiho testu. |
|
|
bosancicigor
Average Member
Croatia
866 Posts
Member since 15/08/2009 |
Posted - 13/03/2012 : 12:45:19
|
p.s.zivi mi bili,pozdrvaljam vas do sutra...inace ne brinite se,dosta je Hazarima sto se ne bavite njima,jer se oni uveliko bave vama
Da, Hazari! |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47389 Posts
Posted - 13/03/2012 : 12:51:07
|
za paprikaš vjerovatno ne zna |
narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13492 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
lwood